kuleczka 12.09.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielona, Ty się nie martw jakie gatki, tylko co pod spodem Chociaż podobno rozmiar się nie liczy hmmm... w pewnym przedziale (rozmiarowym ze sie tak wyraze) - faktycznie znaczenia wiekszego chyba nie ma zaczyna chyba miec jesli nie " lapie" sie w tej "sredniej" ? Pawson kasa oczywiście też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kasa sie nie liczy ... rozmiar sie nie liczy ... sloniki sa OK SUPER MAM SZANSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielonooka sprawdzilas jakie gatki nosi Twoj nowy? nie jeszcze do "gatek" nie dotarłam mam teraz glupawke totalka....przez Was wyobraznia mi galopuje... tak sobie wyobrazilam romantyczny wieczor ...swiece... nastrojowa muzyczka.... zaczynamy sie roztentegowywac i ... nagle moim oczom ukazuja sie powycierane gacie w kolorze jasnorózowym w np. zielone słoniki z kokardka na trabce........ albo w gustowne pajacki... hyyyy udlawie sie zaraz.... MASZ COŚ DO ZIELONYCH SŁONIKÓW ?? nie.... zwlaszcza jak maja fajne...trąbki Fajne trąbki to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kasa sie nie liczy ... rozmiar sie nie liczy ... sloniki sa OK SUPER MAM SZANSE Tak tak ważne jest bogate wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 wystarczy nawet jeden zilony slonik - ale z odpowiednia trabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kasa sie nie liczy ... rozmiar sie nie liczy ... sloniki sa OK SUPER MAM SZANSE Tak tak ważne jest bogate wnętrze znaczy sie trza miec tasiemca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kasa sie nie liczy ... rozmiar sie nie liczy ... sloniki sa OK SUPER MAM SZANSE Tak tak ważne jest bogate wnętrze znaczy sie trza miec tasiemca ?? Taaa...i glistę ludzką i owsiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielonooka sprawdzilas jakie gatki nosi Twoj nowy? nie jeszcze do "gatek" nie dotarłam mam teraz glupawke totalka....przez Was wyobraznia mi galopuje... tak sobie wyobrazilam romantyczny wieczor ...swiece... nastrojowa muzyczka.... zaczynamy sie roztentegowywac i ... nagle moim oczom ukazuja sie powycierane gacie w kolorze jasnorózowym w np. zielone słoniki z kokardka na trabce........ albo w gustowne pajacki... hyyyy udlawie sie zaraz.... Dzieki za spapranie mi zycia seksualnego - teraz przepadło!!!!! nie wytrzymam , i jesli dojdzie do takiej sytuacji zaczne sie histerycznie smiac!!!! a jak jeszcze spod tych wytartych gaci pusci baka przy tych swiecach .... ehehhehehe Oj Zielonooka no watpie zeby taka sytuacja zaistniala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ta trąbka to się zrobiła zielona od nieużywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ta trąbka to się zrobiła zielona od nieużywania? A co..znasz z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 rozmiar sie nie liczy? no nie wiem, ubierzcie sobie majty o kilka rozmiarow za duze i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ta trąbka to się zrobiła zielona od nieużywania? A co..znasz z autopsji No jaaaa to oczywiście nieeeee Ale pawson coś wspominał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ta trąbka to się zrobiła zielona od nieużywania? A co..znasz z autopsji No jaaaa to oczywiście nieeeee Ale pawson coś wspominał ... heh a Pawsonowi juz oczy biegają i to 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Tak, Zielona juz jednego goscia splawila, bo jej sie tesciowa nie podobala A ten nowy musi miec na dodatek bokserki od Klein'a... Zupelnie nie rozumiem tej awersji do slonikow, amorkow i muchomorkow. Ja dzis zostawilem na pastwe losu swoje ulubione, z "Och my God, they killed Kenny" i posuwajacymi sie szkieletami. Powiedzialem, ze ja ich nie wyrzuce, ze wzgledu na sentyment (ach, ile one nieoczekiwanych wzwodow widzialy ). Mmmad-ness o nie "zadba"... Niech mnie ktos pocieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Tak, Zielona juz jednego goscia splawila, bo jej sie tesciowa nie podobala A ten nowy musi miec na dodatek bokserki od Klein'a... Zupelnie nie rozumiem tej awersji do slonikow, amorkow i muchomorkow. Ja dzis zostawilem na pastwe losu swoje ulubione, z "Och my God, they killed Kenny" i posuwajacymi sie szkieletami. Powiedzialem, ze ja ich nie wyrzuce, ze wzgledu na sentyment (ach, ile one nieoczekiwanych wzwodow widzialy ). Mmmad-ness o nie "zadba"... Niech mnie ktos pocieszy... A to sobie pomysl jakbys w takich wytarciuchach nagle u lekarza sie znalazl I juz przyziemne sprawy wtedy juz nie sa takie przyziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mmmad no niestety ale... ja z kolei nie rozumiem fascynacji mezczyzn do tego typu "gatek" i nie musi bgyc alternatywa CK przeciez ale ... no na litosc... na codzien moze i ok a le wlasnie w takiej romantyczno-erotycznej sytuacji ... nagle wesole buzki usmiechnietych pszczółek, Guciów i prosiaczkow z Kubuscia Puchatko potrafi zmienic nastroj i czasami doprowadzic do niekontrolowanych wybuchow smiechu mi nie przeszkadza ale czasem mezczyzna moze sie...skonfundowac i zaczac zast "z czego sie ona kurna tak smieje"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Serio piszesz? Gdzie mozna kupic takie z Kubusiem Puchatkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Serio piszesz? Gdzie mozna kupic takie z Kubusiem Puchatkiem??? W H&M zapewne, ale male rozmiary bo to dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W pracy musze byc powazny, na ulicy musze byc powazny, w domu w zasadzie tez... Wiec... chyba moge zrobic cos dla... jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W pracy musze byc powazny, na ulicy musze byc powazny, w domu w zasadzie tez... Wiec... chyba moge zrobic cos dla... jaj? tatuażyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts