dzióbek 28.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 dziÓbek a nie "dzubek" przepraszam , cos mi sie juz dzieje z komorkami szarymi nieszkodzi, wiekszości się nie chce wciskać Ó, ale mi to nie przeszkadza, w końcu brzmienie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 byłam u dematologa i robiony płyn spirytus + menthol , rycyna i inne Paty, rycyna to raczej na... wypadanie sorry, ale mnie nic nie pomogło i na każdym zdjęciu jestem bardziej łysy. Te nowoczesne cyfrówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Widzę, że już masz lekarstwa Paty, więc tylko skromnie dodam, że wierzę w uzdrawiającą moc skrzypu polnego (tabletek) oraz odżywki Henna Vax, o której pisała Zielonooka. Normalnie rosły mi po niej nowe włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka5 06.08.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ampułki KLORANE dla kobiet/ dosyć drogie okolo 100 zł wystarczy na jeden miesiąc dla pełnej kuracji trzeba wziąc ze trzy opakowania , szampon KLORANE, ANACAPS - zestaw 60 tabletek witamin kosztuje okolo 60 zł -wystarczy na jeden miesiąc / trzeba tez brać przez trzy miesiące pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozwal 16.08.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Mi pogogla kuracja z zastosowaniem tabletek i szamponu do wlosow, wzmocnily sie nie tylko wlosy, ale tez i paznokcie http://www.monguidesante.com/images/produits/7921602-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 18.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A ja słyszałam że cuda działa jakiś specyfik od ojców Bonifratów - jakaś zwykła buteleczka płynu. Sorry, że piszę tak ogólnie - sama się tym nie interesowałam ale słyszałam już parę historii o natychmiastowej poprawie, nawet u facetów, którzy zaczynali łysieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Nafta kosmetyczna z Vit A + żółtko jajka (surowe). Na nafcie jest opisane jak używać (rozcieńczać)Po śmierci przyjaciółki zaczęły mi wychodzić włosy w takim tempie, że niewiele brakowało....... czasem wystarczy stres.Po dwóch razach - przeszło ZUPEŁNIE przestały wypadać. Nakładam naftę siedząc w wannie. Wystarczy trzymać 10-15 minut. W oryginalnej recepturze dorzuca się kilka kropel soku z cytryny, ale ja mam alergię na vit.C więc nie bardzo.... NIemniej polecam - mnie pomogło praktycznie od razu, a juz byłam załamana i po kilku jakiś tam kuracjach zewnętrzno - wewnętrznych, cynkach i innych. Wcale nie śmierdzi ta nafta i włosy nie przetłuszczały mi się szybciej - być może dlatego, że raczej z natury mam przesuszone. Teraz też używam, ale raz na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HighIT 07.12.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 U dermatolog słyszałem o leku, który jest w 90% skuteczny, jednak w czasie brania osłabia potencję u facetów. Nazwy nie pamiętam. Może wiecie o co chodzi? Zaintersowałbym się tym na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.12.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Wróć do dermatolog, za 100 zeta to nie jest droga porada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronika12 22.01.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Mi pomogło codzienne mycie środkami keep professional. (szampon i wcierka). Włosy nadmiernie wypadały (więcej niż statystyczne 100 na dzień) i były widoczne łyse placki, których już nie dawało się tuszować Po 3-4 tygodniach pojawiły się nowe włosy w miejscu łysiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demii123 02.02.2018 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) A słyszeliście o takim sprayu Yuda Hair Growth Spray? Zobaczyłam go na:spam:i zainteresował mnie skład. Testował go już ktoś? Edytowane 5 Lipca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 23.04.2018 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Ja nie wierzę w takie specyfiki. Stosuję domową pielęgnację włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandraS 01.10.2018 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Słuchajcie, czy ktoś z Was wykonywał trichoskopie? Słyszałam, że można się dowiedzieć przyczyny powstawania włosów, a ja walczę już z tym rok. Chciałabym się dowiedzieć czy warto i czy jakoś się trzeba do tego przygotować? Mam w Gdańsku koło uniwersytetu medycznego takie miejsce gdzie to robią i myślę, żeby tam iść, bo mają dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 04.06.2019 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Proponuję udać sie najpierw do lekarza i zrobic badania podstawowe i hormonalne. Tu pewnie lezy problem z nie w szamponach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grelka 19.08.2019 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Jak mam intensywniejsze dni w pracy to od razu widać po mojej szczotce... Stres, zmęczenie i kiepska dieta z powodu braku czasu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2020 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Hej, Nie wiem czy mogę tutaj zadać pytanie – bo forum jest o czymś innym, ale tutaj trafiłam z Google... Pozwolę sobie odkopać temat, bo... mój mąż ma spory problem. Włosy lecą mu garściami – zakola robią się coraz większe, czubek głowy łysieje. Wygląda na łysienie na tle androgenowym. I tu pytanie – bo w Internecie jest mnóstwo sprzecznych informacji: czy to się leczy? Czy łysienie androgenowe można wyeliminować? Czy raczej tylko doraźnie? Czy w ogóle jest sens iść z tym do POZu czy raczej szukać specjalisty? Jakiego? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! "Trzeba łysych pokryć papą (lecz funduszy nie ma na to)" ... rozumiem, że łysawy mąż to tragedia Nie pozostaje nic innego jak: 1. Peruka 2. Implanty 3. Zmiana męża na nowszy model (mniej wyłysiały) ps - czy na "podbrzuszu" również "mu wypadają" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.02.2020 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) Pozwolę sobie odkopać temat, bo... mój mąż ma spory problem. Włosy lecą mu garściami – zakola robią się coraz większe, czubek głowy łysieje. Wygląda na łysienie na tle androgenowym. Wypadają garściami to pewnie do końca następnego tygodnia będzie już całkowicie łysy. To łysienie jest problemem dla Męża czy dla jego Żony. Podobno łysi faceci są dla niektórych kobiet bardzo atrakcyjni. A sero to POZ pewnie niewiele pomoże. Ale może da skierowanie na badania. Edytowane 7 Lutego 2020 przez d7d literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2020 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Hej, Nie wiem czy mogę tutaj zadać pytanie – bo forum jest o czymś innym, ale tutaj trafiłam z Google... Pozwolę sobie odkopać temat, bo... mój mąż ma spory problem. Włosy lecą mu garściami – zakola robią się coraz większe, czubek głowy łysieje. Wygląda na łysienie na tle androgenowym. I tu pytanie – bo w Internecie jest mnóstwo sprzecznych informacji: czy to się leczy? Czy łysienie androgenowe można wyeliminować? Czy raczej tylko doraźnie? Czy w ogóle jest sens iść z tym do POZu czy raczej szukać specjalisty? Jakiego? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! Wszedłem tu tylko bo chciałem zobaczyć co odpowiedzą , a tu moi dwaj przyjaciele z FM .Sam delikatnie łysieję ale pokazywałem jak sobie z tym poradziłem. Wyśmiano mój sposób to nic nie mówiłem. Dla mnie szukanie specjalisty na chorobę cywilizacyjną u mężczyzn to szukanie igły ...itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez_xx 04.07.2020 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 A co z łysieniem genetycznym? U mnie to jeszcze jakoś wygląda, tylko zakola się robią i cofa się linia włosa, ale mojej za to robią się po prostu coraz rzadsze włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 06.07.2020 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Jak miałem 12 lat zaczęły wypadać mi włosy. Mama chodziła ze mną do Pani endokrynolog, nawet spędziłem kilka dni w szpitalu na badaniach tarczycy itd. Niestety, teraz mam 33 lata i od 15 roku życia gole się na łyso totalnie. Przyczyna są geny wiec jakie kolwiek leczenie nie wiele by dało. Szkoda bo byłem takim ładnym chłopczykiem a po kilku pociagnieciach maszynka zmieniłem się w niebezpiecznego zbira ; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts