ma 24.03.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Gajka, chyba nie bylas na "moim wielkim greckim weselu"!?!?! Pluje sie na szczęście, a nie na zakonnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 25.03.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Wogóle się nie pluje, jak będziesz jechać smochodem przbiegnie Ci kot drogę napujesz sobie na szybę i nieszczęście gotowe a kot i tak nie będzie wiedział dlaczego ten samochód jakoś tak dziwnie skręcił ?Pzdr.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.03.2003 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Jeszcze się smieję Fakt, nie widziałam filmu, jakos to Forum tak mnie zniewoliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A może pomyliłaś budowanie domu ze ślubem? Słyszałam że ślubu się nie bierze w maju, bo to ponoć przynosi pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Ja nie pomyliłam, ja to przeczytałam na grupie częstochowskiej:razz: I tak mnie to zaintrygowało, że postanowiłam zapytać Was Co trudniejsze; budowa domu czy ślub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 26.03.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 coś mi sie wydaje, że grupa częstochowska nie powinna szerzyć zabobonów. A może to ktoś sie podszywa??? Idźcie na ten film - dobrze zrobi każdemu, a co dopiero zestresowanym inwestorom, którzy potrzebują miłej rozrywki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 27.03.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 O rozpoczynaniu budowy nic nie słyszałam, natomiast moja mama zawsze upierała się, że do nowego domu/mieszkania wprowadzać się należy obowiązkowo w sobotę (myślę że chodzi o dzień pierwszego oficjalnego naclegu, bo cała przeprowadzka trwa zazwyczaj dłużej...). Ponoć to ma zapewniać szczęśliwe życie w tym domu, a odstępstwa powodują strrrraszne skutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio 2003 27.03.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 AGAMON jeśli możesz-nie znam tego kawału (dzisiaj sorbota)- przytocz. Chyba że niecenzuralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 27.03.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Kawał brzmi tak : mąż z żoną umówili się,ze bedą się kochac tylko w dni w których jest literka "r". Pewnego dnia żona mówi do męza - mężu dzis sorbota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.03.2003 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 dobre, prawdziwa kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 nie buduje się domu 1 kwietnia i 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 07.04.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 To nam w połowie się udało. Rozpoczęliśmy 2 kwietnia. Niestety/"stety" 1 maja ekipa nie świętowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gars 07.04.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 ja słyszałem ,że nie należy zaczynać w grudniu , chyba powód każdy zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkol 08.04.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Witam jestem z Częstochowy i pierwszy raz słyszę o takich zabobonach, kwiecień 2002 nas odstraszał tylko tym, że mogą być takie pogody jak w tej chwili. Maj był początkiem naszej budowy. Pozdrawiam olkadodam tylko, murarz powiedział :" Każdą nową budowę rozpoczynam w sobotę " więc, może istnieją w częstochowie jakieś dziwne zabobony?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkol 08.04.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Witam jestem z Częstochowy i pierwszy raz słyszę o takich zabobonach, kwiecień 2002 nas odstraszał tylko tym, że mogą być takie pogody jak w tej chwili. Maj był początkiem naszej budowy. Pozdrawiam olkadodam tylko, murarz powiedział :" Każdą nową budowę rozpoczynam w sobotę " więc, może istnieją w częstochowie jakieś dziwne zabobony?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 budowę należy zacząć w sobotę lub w środę - taki jest zwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.04.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 uff... aż lżej mi się zrobiło.Pamiętam tylko, że koparkowy nie dokończył zdejmować humus, bo "sobotnia wódka mu się grzała". Nie ma tego złego, co by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 16.04.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 powodów może być kilka - może niestabilnośc pogody? może ilość świąt? może to że w słowach kwiecień i maj nie ma liter "R" i "B"... kto to może wiedzieć snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.05.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Nie zaczyna się budowy w maju, nie zaczyna się murowania żadnej kondygnacji w piątek (najlepszy poniedziałek), WPROWADZAĆ się TYLKO w sobotę... wiem bo mój dziedek kilkadziesiąt domów wymurował... ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik 12.05.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Właśnie zaczynam moją budowę.Jak znacie jeszcze jakies przesądy to poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts