mariolka 23.03.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 czy jest tu (jakiś)psycholog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 puk puk a potrzebujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.03.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 No to mamy jutro. Jaki masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 24.03.2003 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 witampytałam tak tylko,chociaż nie zaszkodziłoby gdybybył ktoś nad "nami"czuwał.No i wogóle czasem ma się gorsze dni...Ale jeszcze raz ,czy to jest strona budownicza czy nie?HMMMM?dzieki.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 24.03.2003 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Oj jak mi się nic nie chce.Muszę się uczyć.To sobie tej nocy nie pośpię.Wszyscy którzy mogą spać sluchajcie;DOBREJ NOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 25.03.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Mariolka moja babcia, a była bardzo mądrą kobietą, w takich przypadkach zwykła mawiać: dziecko Ty się nudź, przejrzyj dokłanie kajeciki, bo może masz jeszcze jakieś lekcje do odrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 25.03.2003 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 mądra babcia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 26.03.2003 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 sorryzgadzam sie z babcią.zapowiedzieli mi dzisiaj kolejne kolokwia.jestem prawie zdruzgotana,ale trzeba sie bedzie pouczyc.nie ma wyjscia.troche kawy troche witaminy c i moze sie poucze.pozdrówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 27.03.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Mariolka - "spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemność" Kong Qiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Mariolci..jet psychoanalityk:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 27.03.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 ale lepiej nie przychodz do niego, lepiej do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 ma...a moze Mariolcia potrzebuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 27.03.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 mam pewne obawy, ze ani Mariolcia, ani Psychoanalityk szybko sie nie odezwa (chyba ze zmienia ksywke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 28.03.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Pierwszej wizyty nie powinno się przedłużać. Przywitaj się elegancko, przedstaw... i znikaj http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/watch7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 29.03.2003 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Chodzi o to że dzisiaj np mam małego doła, bo mnie zwalniaja z pracy.Dlaczego bo"takie jest życie" i nie mają kasy na wypłaty.Pozatym w porządku,ale jak nie znajde robotki to bedzie cinko-zwłaszcza ze szkołą.Dość biadolenia,ale serio sie martwie.I co pomożecie mi?buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 29.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Może pracy ci nie zaoferujemy, ale dzięki forum dowiesz się zapewne, że istnieją radośniesze zajęcia niż to, które wykonywałaś dotąd, milsi ludzie niż twój szef i twoje koleżanki z firmy i 150 różnych sposobów na zdobycie pieniędzy. Na pracy świat się nie kończy.Najlepiej napisz, co robiłaś dotąd, co chciałabyś robić, co umiesz... Takie uporządkowanie spraw da ci dystans potrzebny do wyjścia z dołka. Spróbuj!Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 29.03.2003 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 No cóż.Chciałam studiować psychologie studiuje,chciałam przejść na swoje-przeszłam,chciałam poznać prawdziwych przyjaciół-mam ich i jest zarypiście(są the best).Chciałam maieć pracę miałam,już jej nie mam .Awarunki miałam o tyle dobrze że pracowałam tak jak nie miałam zajęć,więc podporządkowane.Teraz ciężko mi będzie znależć pracę na takich warunkach,tymbardziej że wiecie jak jest teraz z pracą.No cóż narazie jeszcze wierze że gdzieś znajde robótke.mam nadzieje że Wy nie macie takich problemów.Ja chcę tylko tyle kasy żeby mi wystarczyło na studia,akademik i coś do jedzenia.....HMMMM ale sie rozpisałam wylałam wszystko chyba co mnie dzisiaj ugryzło.Dzięki.POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH-WESOŁYCH I SMUTNYCH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz B 29.03.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Nie łam się, czego jak czego ale pracy na tym świecie jest najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 29.03.2003 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Dzieki ale statystyki mówią co innego..i cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.06.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 No i jak tam Mariolka? Polepszyło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts