semir 07.02.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 witam , wczoraj weszli płytkarze, zaczęli gruntowac ściany w łazienkach,tzw.przygotówka. malarze dalej gipsują ale zeszli juz na dół. w sobotę przywiozą wanny,prysznice i brodziki żeby płytkarze mogli dokładnie wymierzyć gdzie maja być zamocowane baterie itp. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no cisza zupełna ,u nas na 99 % łazienki gotowezaczynaja malowac ścianykuchnia pomierzona, projekt gotowy. balustrady na balkony w przyszłym tygodniu ..pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.03.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ja juz na nowym..Trwało to rok, bez tygodnia..... Jestem dumna ze swojego domku..... teraz montuja Wc, bo po 5 tyg mamy reszte czerwonej fugi!!!!Jutro parapetowka a bałagan w całym domu....Najgorsza jest brazowa farba.Mały dotyk i zostaje slad.Koszmar!!!!Musimy uwazac jak nic.Ale reszta super. Upał mamy okropny.24 st.a kaloryfert wyłączone..tylko podłogówka delikatnie a reszta to z komina...bo mamy sciane na klatce z komina SUPERR życzę super zabawy , no i pomyślności na nowym miejscu podobno co sie przysni w nowym miejscu w pierwszą noc to się spełni. wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A ja nadal nie mam okien...... a wy już mieszkacie zazdrosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 24.07.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam!widać, że już się wszyscy wprowadzili - wątek spadł na szary koniec No więc będę się chwalił - mieszkam od początku maja - co prawda jeszcze trochę jest do zrobienia ale zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę bez czekania na podbitkę czy wykończenie drugiej łazienki.Mieszka się super i liczę, że to się nie zmieni! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 e tam ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Glazurę i gres układa mąż, podwieszańce też więc może na Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.07.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam! widać, że już się wszyscy wprowadzili - wątek spadł na szary koniec No więc będę się chwalił - mieszkam od początku maja - co prawda jeszcze trochę jest do zrobienia ale zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę bez czekania na podbitkę czy wykończenie drugiej łazienki. Mieszka się super i liczę, że to się nie zmieni! pozdrawiam ja sie nie chwale najwazniejsze info w podpisie - mieszkamy juz z ponad 2 miechy i jest super nie ma frontowego orgodzenia, chodnikow, podbitki czy szlachetnego tynku ale mieszkac wygodnie mozna co juz jakis czas czynimy pozdro i powidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 24.07.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 My się wprowadzamy w ten weekend. Do zrobienia zostały jeszcze druga łazienka i taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 My mamy sie wprowadzić 1-2 tygodni zależy kiedy meble do sypialni przyjadą pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 My się wprowadzamy w ten weekend. Do zrobienia zostały jeszcze druga łazienka i taras u nas wylewka na tarasie i chody dopiero od ostatniego weekendy sa natomiast druga lazienka dlllllllugo bedzie miala tylko tynki a z ceramiki jedynie muszle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Hmm, my z premedytacją rozciągnęliśmy budowę w czasie. Chcemy skończyć w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 01.08.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 natomiast druga lazienka dlllllllugo bedzie miala tylko tynki a z ceramiki jedynie muszle Dokładnie. Okazuje się, że druga łazienka to idealne miejsce na schowek na narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.11.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dawno nie odwiedzany wątek... pewnie wszyscy już mieszkają i grzeją się przy kominkach, a jeśli nawet teraz jeszcze nie, to niewiele brakuje Gorąco gratuluję wszystkim, którzy mieli odwagę przejśc od planowania do realizacji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.11.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Mieszkamy już legalnie . Wcześniej tylko pilnowaliśmy budowy . Wiele jeszcze jest do zrobienia, zwłaszcza w zagospodarowaniu terenu, ale ... warto było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 WItamMy jeszcze nie mieszkamy, ciągnie nam się z oczyszczalnią okropnie wiec nie wiem, kiedy zamieszkamy w końcu. Mam nadzieję, że to juz końcówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dawno mnie tu nie było mieszkamy juz od sierpnia wszystko "chodzi" (kuchnia,ogrzewanie,rekuperator) teraz sprawdziliśmy maty grzejne od 3 dni u nas biało więc mozna sprawdzic czy działaja , a tak pozatym trza sie szykowac do snu zimowego pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witam szukam osob ktore posiadaja budowe lub juz ja zakonczyli w okolicach Różan Wyszków Ostrów Mazowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts