Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

magdar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nooo ale byłam zszokowana

ale Pawłowi nie powiedziałam bo zacząłby dokładniej czytać forum :wink:

ale w sumie to przyjemne uczucie - że cię cytują w ogólnopolskim czasopiśmie

Dziewczyny pochwalcie się w którym numerze jesteście. Zaraz zakupiam i czytam :wink:

mientowy też tam jest...

Renia daj spokój...po zdaniu tylko :-? 8)

Ruszylismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A wczoraj juz myslałam,ze zostaniemy z tym z miesiac.

Przedwczoraj sciągnęli stemple.Wiec ja od razu ruszyłam z miotłą i pozamiatałam troche.Alez sie kurzyło..ale jaka frajda!!teraz wiem,ze domek nie taki mały!!! :D

Wczoraj przwiezli czesc drzewa na dach i dachowke. Oczywiscie dachowke dali w złym miescu i 4 palety musze teraz przenosic,bo sa za blisko domu i jak cos z dachu spanie to sie rozwałą...wiec czeka mnie robota.Własnie zaraz jade.

Wczoraj tez rozmnawialismy z budowlancem kiedy ruszają z dachem- powiedział,ze nie jest nam w stanie powiedziec.Wkurzyłam sie.Bo obiecali 3 miesiace,ze dom bedzie skonczony.Wlasnie jutro mija 3 miesiace i co???Dzisiaj jade i..robia :o Alez byłam zdziwiona.I jeszcze zapytałam,co oni tutaj robią. Zaczęli się smiac i zapytali, czy mają sobie isc.

Cos pieknego!!!!!! :D

Czekają juz elektrycy, moze za tydzien dół zacznał robic. :p

Juz blizej niz dalej.... :lol:

i cegłe sprzedałam a za 2 tyg przywiozą na dzuiałówki 45m2

To lece pracowac, bo mąż biedny w pracy do pożna,wiec ja musze sie tym zając

Pozdrawiam .

witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze :D

witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze :D

Witamy, witamy,

Ja też jestem na tym etapie, tylko, że ja wciąż jeszcze nie skończyłam a nie dopiero zaczęłam :wink:

Napisz coś więcej, jaki domek budujecie, gdzie dostaliście kredyt, jak się spisuje ekipa???

Witamy, witamy,

Ja też jestem na tym etapie, tylko, że ja wciąż jeszcze nie skończyłam a nie dopiero zaczęłam :wink:

Napisz coś więcej, jaki domek budujecie, gdzie dostaliście kredyt, jak się spisuje ekipa???

witamy witamy i o zdrowie...pytamy :D

Witam w niedzielny wieczorek.martwie sie pogodą...ma padac przez 3 dni i pewnie nici z dachu :cry: Bo jak mozna cokoliwek robic wdeszczu??Ale wczoraj, zanim sie rozpadało postawili 2 deski!!!Dachowka czeka...wczoraj tez dozwizli reszte drzewa, czyli-łaty i kontrłaty.

Czekamy na kredyt, bo dokumenty złozylismy w zeszłym tygodniu.Mąż siedzi w kredytach i długo szukalismy dobrego banku i w koncu sie udało.Pod koniec przyszłegotygodnia powinnismy pierwsze pieniadze dostac.

A wczoraj poł wieczoru spedziłam nad projektem. Miałam zaznaczyc elektykom, gdzie chce miec gniazdka i oświetlenie.Namęczyłam sie okropnie, ale chyba mam wszystko.

A dzisiaj zaprojektowałam sobie WC na dole- płytki itp.Wybrałam juz wanne, umywalki i ubikacje.Wszystko z Koła. szukam teraz fajnych baterii, ale nie drogich, bo co znajde- to cena poda tysiąc :o Moze macie fajne linki???

Pozdrawiam i czekam na innych.Taka cisza, jakby conajmniej zima była i zastoj w budowlance!!!!Hop Hop :wink: