wiolasz 31.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A o co chodzi? bo ja też chciałabym wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 31.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nooo ale byłam zszokowana ale Pawłowi nie powiedziałam bo zacząłby dokładniej czytać forum ale w sumie to przyjemne uczucie - że cię cytują w ogólnopolskim czasopiśmie Dziewczyny pochwalcie się w którym numerze jesteście. Zaraz zakupiam i czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.05.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nooo ale byłam zszokowana ale Pawłowi nie powiedziałam bo zacząłby dokładniej czytać forum ale w sumie to przyjemne uczucie - że cię cytują w ogólnopolskim czasopiśmie Dziewczyny pochwalcie się w którym numerze jesteście. Zaraz zakupiam i czytam mientowy też tam jest... Renia daj spokój...po zdaniu tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ulka, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 01.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Tu jestem Miko.....poszukuję iskierki nadziei na wybudowanie i zamieszkanie.... ps. sąsiedzie Waldku dzięki za pomoc w "pchaniu tego wózka"...... ps,ps.u mnie niedługo grill.....po dachu.....jakieś przepisy na dobre miąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 01.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A tak ogólnie to mam ochotę na drinka ....czy ktoś potowarzyszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 01.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ruszylismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 A wczoraj juz myslałam,ze zostaniemy z tym z miesiac. Przedwczoraj sciągnęli stemple.Wiec ja od razu ruszyłam z miotłą i pozamiatałam troche.Alez sie kurzyło..ale jaka frajda!!teraz wiem,ze domek nie taki mały!!! Wczoraj przwiezli czesc drzewa na dach i dachowke. Oczywiscie dachowke dali w złym miescu i 4 palety musze teraz przenosic,bo sa za blisko domu i jak cos z dachu spanie to sie rozwałą...wiec czeka mnie robota.Własnie zaraz jade. Wczoraj tez rozmnawialismy z budowlancem kiedy ruszają z dachem- powiedział,ze nie jest nam w stanie powiedziec.Wkurzyłam sie.Bo obiecali 3 miesiace,ze dom bedzie skonczony.Wlasnie jutro mija 3 miesiace i co???Dzisiaj jade i..robia Alez byłam zdziwiona.I jeszcze zapytałam,co oni tutaj robią. Zaczęli się smiac i zapytali, czy mają sobie isc. Cos pieknego!!!!!! Czekają juz elektrycy, moze za tydzien dół zacznał robic. Juz blizej niz dalej.... i cegłe sprzedałam a za 2 tyg przywiozą na dzuiałówki 45m2 To lece pracowac, bo mąż biedny w pracy do pożna,wiec ja musze sie tym zając Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A tak ogólnie to mam ochotę na drinka ....czy ktoś potowarzyszy??? ty nie drinkuj tylko gadaj co i jak coś się ruszyło? dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dagi gratulacje też sprzątałam ..schody i mi wystarczyło ...jak ja to będę wszystko sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 01.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Tak dziewczyny - tylko po zdanku w czerwcowym muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaikrzys07 01.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 01.06.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Miko......zdjęcia będą jak mi się polepszy bo jak narazie to tylko pieprzy...ups. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze Witamy, witamy, Ja też jestem na tym etapie, tylko, że ja wciąż jeszcze nie skończyłam a nie dopiero zaczęłam Napisz coś więcej, jaki domek budujecie, gdzie dostaliście kredyt, jak się spisuje ekipa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze Witamy, witamy, Ja też jestem na tym etapie, tylko, że ja wciąż jeszcze nie skończyłam a nie dopiero zaczęłam Napisz coś więcej, jaki domek budujecie, gdzie dostaliście kredyt, jak się spisuje ekipa??? witamy witamy i o zdrowie...pytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Miko......zdjęcia będą jak mi się polepszy bo jak narazie to tylko pieprzy...ups. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 03.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam w niedzielny wieczorek.martwie sie pogodą...ma padac przez 3 dni i pewnie nici z dachu Bo jak mozna cokoliwek robic wdeszczu??Ale wczoraj, zanim sie rozpadało postawili 2 deski!!!Dachowka czeka...wczoraj tez dozwizli reszte drzewa, czyli-łaty i kontrłaty. Czekamy na kredyt, bo dokumenty złozylismy w zeszłym tygodniu.Mąż siedzi w kredytach i długo szukalismy dobrego banku i w koncu sie udało.Pod koniec przyszłegotygodnia powinnismy pierwsze pieniadze dostac. A wczoraj poł wieczoru spedziłam nad projektem. Miałam zaznaczyc elektykom, gdzie chce miec gniazdka i oświetlenie.Namęczyłam sie okropnie, ale chyba mam wszystko. A dzisiaj zaprojektowałam sobie WC na dole- płytki itp.Wybrałam juz wanne, umywalki i ubikacje.Wszystko z Koła. szukam teraz fajnych baterii, ale nie drogich, bo co znajde- to cena poda tysiąc Moze macie fajne linki??? Pozdrawiam i czekam na innych.Taka cisza, jakby conajmniej zima była i zastoj w budowlance!!!!Hop Hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nie przejmuj się Dagi u mnie kominy z klinkieru robią... ale nie w deszczu Mam nadzieję, że jak zaczną deskować i papować nie będzie deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.06.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Kominów z klinkieru w deszczu robić nie należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 mikopiko zmień avatar bo mi żona forum nie pozwala oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 mikopiko zmień avatar bo mi żona forum nie pozwala oglądać hahahahahhahah to specjalnie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts