mikopiko 15.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 ale mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 16.07.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Miko! mieszkamy sobie u teściów.... ....mam nadzieję że do wrzesnia i hop do domku! .....jak tam wywczasy/udane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 u nas przybijają łatki na dach od dziś mają wyciągać wyciagiem na dach dachówki. http://images26.fotosik.pl/26/bb21ac49b20a89a1m.jpg pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 16.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Po tynkach??dachowka na dachu??Alez macie tempo..... U nas zaczynają tynkowac, brakło tym razem cegly na kominy, wiec jest chwilka przerwy w murowaniu...a pod koniec tygodnia szef firmy przychodzi kłasc dachowke We srode zakladją brame garazowa, a w piątek koncza elektrycy gore robic. To plan na ten tydzien. A jaki u was?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 17.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 stan powykonawczy na moim placu boju na dzień 16.07.2007 godz 22:- ściany nośne parteru - w kąplecie- chudziak - w kąplecie- kominy parteru - w kąplecie- ściany dzałowe parteru - wszystkie poza 2 - które utrudniałyby komunikacje majstrom (wersja mojego męża - że flaszkę postawiłam majstrom i mam co chciałam)- belki stropowe wniesione na strop w 90%- zalne słupy na ganku i zaszalowany wieniec nad gankiem- pustaki terriva stoją na chudziaku i czekają na dziś- więźba pocięta i ułożona suszy się i czeka na cieślęCoby tu nie słodzić za bardzo - to jestem zadowolona z postępu prac i pracy mojej ekipy. Wiedziałam to już gdy ich zgadzałam - solidni ale adekwatnie do tego się cenią. Na budowie nie robią zbędnego bałaganu i oszczędzają gwoździe i inne mienie właścicieli. Nie ma problemu z kasą - za tydzień pracy majster kasuje 2 tyś a reszta do zapłacenia po zakończeniu budowy. Ruszają z pracą od 6 rano, kończą o 19 -codziennie, a jeśli mieliby nie przyjść uprzedzają. Mają już zarezerwowany prawie cały 2008 rok - pomimo że majster krzyczy że on już idzie na emeryturę. Także mogę z całą odpowidzialnością ich polecań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Maemi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 luuudzie na urlopie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 luuudzie na urlopie jesteście? nie , ktoś musi pracować ,żeby ktoś mógł odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.07.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 luuudzie na urlopie jesteście? Mikopiko, a co to urlop? U mnie w tym roku to słowo zniknęło ze słownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 19.07.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 oj urlop.....chciałoby sie. Ja dzisiaj zbuntowałam sie i ...pojechalam na całą godzine na basen.A co !!!!!!!!!!!!!Mam dosyc warowania przy telefonie, spedzania godzin w samochodzie bez klimy w 35 stopniach, jedzenia obiadu w barach!!!!Dziasiaj miałam dzien dla siebie, tj godzine. A na budowie- elektrycy wkroczyli i jutro konczą gore. Budowlancy jutro koncza tynkowac doł, brama garazowa zamontowana....wszystko sie układa. A od poniedzialku- dachoweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ale jaki efekt osiągnęłam od razu się rozpisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 co to urlop? U mnie w tym roku to słowo zniknęło ze słownika trzeba miec taka prace aby moc i zarobic i odpoczac. ja ostatnie 3 dni spedzilem oczywiscie sluzbowo w pensjonacie na podhalu. sauna, basen, tenis, zakupy na slowacji, wycieczki samochodowo-objazdowe w gory no i w sumie z 3 godziny pracy + 16 godzin jazdy dzis bylem na budowie a tu juz wiekszosc wiezby na swoim miejscu + ocieplona wieksza czesc piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 20.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 jestem ciekaw czy wśród osób budujących są Panie budujące samotnie bez wsparcia mężów, ojców, kochanków , które wzięły sprawy w swoje ręce, czytają, analizują, wybierają i budują. jak są takowe to moje ukłony i wyrazy podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 jestem ciekaw czy wśród osób budujących są Panie budujące samotnie bez wsparcia ... jest specjalny temat na forum wlasnie o takich paniach - jak zainteresowana/-ny to poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 20.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Oj Słowacja, Taterki..mam jakąs godzine od siebie a z mojego balkoniku w nowym domku w oddali widac Tatry polskie.... Plaujemy z mężem pojechac do rodzinki w sierpniu do poznania a z tamtąd nad morze na 2 dni, bo wstyd sie przyznac, ale polskiego morza nie widziałam....I chyba plan wypali, bo prace ogrodzeniowe, ktore miały zacząć sie 1 sierpnia zostaną przesunęte...kolega, ktory sie zdeklarowal- nie moze jednak..i zostalismy na etapie poszukiwania A u nas budowa idzie szybko..dzisiaj 4 osoby na dole tynkowały, a na gorze elektrycy konczyli swoja prace. Okazało sie,ze chcą o 100zł wiecej, ze niby tak sie z nimi umawialismy...a najlepiej, jakbysmy im dodali troche wiecej jeszcze... Jutro spotkanie z szefem budowy- pewnie w poniedziałek rusza z dachowką Odebralam dzisiaj probke elewacji- no jest super...waniliowa wpadająca w brzoskwiniowy.Pasuje do antracytu jak nic....I zamowiłam drzwi do kotłowni zewnetrze- termin oczekiwania miesiąc... Plan na przyszły tydzien. Od poniedziałku- * Woda, CO i kanalizacja od 15.00(pewnie do 14 dni roboty) * tynkowanie gory i dokonczenie kominow. * dachowka A teraz własnie odebrałam Baterie do całego domu firmy Deante....no nie powiem..sa.....super!!!! a co do samej istoty budowania....jestem nie samotna, ale buduje raczej sama....Mąż pracuje po 10-11 godzin, nie ma na nic czasu..a ja mam obecnie wakacje....wiec...jestem samotna budująca A mąż buduje przez telefon i tez mu dobrze to idzie.... A wieczorem jak ma siłe sprawdza moje wypracowane efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 co tam wczasowicze? ja mam teraz dylematy z wyborem grzejników i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witajcie ja szukam hydraulika w moich okolicach...poza tym idzie powoli w górę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 no u nas konczą dachówki zaczeli ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 no u nas konczą dachówki zaczeli ogrodzenie a masz już tynki i wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 a masz już tynki i wylewki? nie, tynki po 15 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts