agnieszkakusi 05.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Własnie przeczytałam na necie, że policjanci z W-wy mieli najprawdopodobniej wypadek. Prze jakiegoś idiotę, który musiał sobie znaleźć darmową taksówkę!!!!!!!!!!!! Cholera mnie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 05.12.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Coś mi się wydaje, że cały smród tej sprawy dopiero wyjdzie... .u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 wyjdzie i co z tego? Za jakiś czas będzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.12.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Aga może założymy grupę stawiających dom zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.12.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A to link do Grupy budującej zimą http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1517326#1517326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 05.12.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 to zima tylko "z nazwy" widział ktoś gdzieś śnieg albo przymrozki ostatnio? nie żebym tęsknił, ale co ja dziecku powiem - że w tym roku kuligu nie bedzie i możemy sobie po obiadku w niedzielę pojechać ROWEREM do lasu???!!! nie mówię o górach oczywiście ale tu 70 km od morza naszego kochanego na 3 tygodnie przez Bożym Narodzeniem chodzę po podwórku w koszulce i do tego z krótkim rękawem pamiętam jak jakieś 3 lata temu jadąc do pracy komputer w aucie pokazał mi na zewnątrz minus 33oC To już jest oczywiście tzw. przegięcie ale jakaś zima się należy. no,ale biorąc pod uwagę że taka anomalia pozwoli postawić parę ścian więcej już siedzę cicho i nie wywołuję wilka z lasu. pozdrawiam tych, którzy zaryzykowali budowę w grudniu, oby nie padało jak najdłużej. a patrząc na swój harmonogram robót życzę sobie szybkiej, ciepłej i suchej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tak, anomalie anomaliami, Ci co teraz zaczynają to mogą się cieszyć. Jak ja będę chciała zacząć w kwietni a tam zaległy śnieg bedzie leżał bo spóźnił się? to co mam zrobić? Wolę teraz zimę i mrozy niż późną wiosną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wiolasz, nie kracz jutro jadę zobaczyc jak tam ściany rosną w moim domku....ciekawe czy dużo osób buduje zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 W sobotę jeździliśmy po okolicy naszej to domki rosną.. . Nie chciałabym wykrakac ale obawiam sie że tak będzie.. W tym roku to cieszyłabym sie jeśliby wogle prawdziwej zimy nie było. Obie byłybyśmy zadowolone I corocznych powodzi nie byłoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 05.12.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A ja jednak wolę śnieg jak najpóźniej W marcu przynajmniej dni są dłuższe, to ten śnieg i mróz jakoś da się wytrzymać... Ale nie łudzę się, pewnie tak pięknie nie będzie i lada moment ta wstrętna zima przyjdzie Agnieszkakusi, zazdroszczę kawałka ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 oglądałam dzis na necie prognozę długoterminową na 16 dni...do 21. 12 ma być tak jak jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 06.12.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 witam A ja czekam na mrozy i sniegi, może nie bardzo mocne ale takie które spowodowałyby mały przestój na budowach aby mogły pospadać ceny materiałów budowlanych . Momo to pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Gromal, jeden pan w hurtowni powiedział mi, że nie mam być naiwna i nie wierzyć w to, że ceny materiałów spadną. Wiem, że dużo materiałów od stycznia, lutego ma iść w górę (np. materiały wod-kan, siporex, okna pcv,wełna). Nie wiem na ile to są pewne informacje, ale potwierdziło je kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 okna też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Tak twierdzi koleżanka, która pracuje w oknach. A jej w sumie obojętnie kiedy te okna u niej kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 08.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 witam wszystkich w ramach aktualizacji danych chciałem poinformować, że "robi się" mapa do celów proj. ma być jakieś 400-500 zł, bez rachunku bo nie widzę jakoś dla niego zastosowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja od ponad tygodnia nie mogę sie dodzwonić aby taką mapkę w końcu odebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bukalka 08.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 witam wszystkich w ramach aktualizacji danych chciałem poinformować, że "robi się" mapa do celów proj. Witam w klubie jestem na tym samym etapie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 08.12.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A ja całą dokumentację mam, kredyt też....a moja ekipa wchodzi w marcu...niech wtedy będzie wiosna, niczego więcej nie chcę!!! Ale mają dobrze ci co budują no nie?u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 08.12.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ula@ to ja mogę przyłaczyć się do Ciebie.. etap niby identyczny, może z małą różnicą jeśli w lutym będzie wiosna to zaczynam !!! powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts