Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

magdar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja przeliczam - 1 bułka słodka - pól klinkierowej cegłu

coca cola - bloczek betonowy + klinkier itd

oprócz innych walorów estetycznych jes to dobry hamulec

każda zaoszczędzona złotowka zbliza nas do własnego wyśnionedo domku

tylko nie mogę sobie darować jak coś fajnego widzę dla swojej malutkiej - wszelka logika pada

i podziwiam jak ona szybko rośnie (trzy latka w kwietniu a nosi 116 !!!!)

a złotóweczki lecą

Strasznie Wam zazdroszcze ze juz zaczeliscie ! :cry:

Projektujemy nasza chalupe od kwietnia 06, w pazdzierniku zatwierdzona koncepcja i do dzis nie mam projektu. Jak wystartuje w lipcu to bedzie dobrze. :evil:

Dzwonie do łachudry co tydzien a ten ma podobno problemy z konstruktorem, i juz 3 nad naszym prostym projektem stodoly pracuje.

Nie mam pozwolenia, ekipy, kredytu nic. A mialo byc tak fajnie, pozwolenie w grudniu i rozpoczecie prac w marcu. :-?

Ech zalamka.

Pozdrawiam

Zonzi

Strasznie Wam zazdroszcze ze juz zaczeliscie ! :cry:

Projektujemy nasza chalupe od kwietnia 06, w pazdzierniku zatwierdzona koncepcja i do dzis nie mam projektu. Jak wystartuje w lipcu to bedzie dobrze. :evil:

Dzwonie do łachudry co tydzien a ten ma podobno problemy z konstruktorem, i juz 3 nad naszym prostym projektem stodoly pracuje.

Nie mam pozwolenia, ekipy, kredytu nic. A mialo byc tak fajnie, pozwolenie w grudniu i rozpoczecie prac w marcu. :-?

Ech zalamka.

Pozdrawiam

Zonzi

To i tak szybko się uwineliście z koncepcją ;-). Nam to prawie 1 rok zajeło. Ale projekt zgodnie z umową po 60 dniach od ostatecznej wersji dostaliśmy. I też stodoła ;-)

Ekipy tez brak, kredytu brak ale dobrze będzie ;-)

A tak BTW to gdzie "budujecie" ?

Oj ja bym bardzo chciała na budowie być... a tymczasem dziś się z łóżka zwlekłam po tygodniu chorowania. Cały tydzień stracony - miałam załatwiać kredyt i niestety, wszystko się musiało nieco przesunąć w czasie... Mam nadzieję, że już więcej takich przestojów nie będzie, jakoś w miarę sprawnie z tym kredytem pójdzie i będę mogła w końcu rozpocząć budowę :)