Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

magdar

Recommended Posts

Środę jeszcze rozumiem, bo 4 dni roboty do niedzieli, ale sobotę ? toż dopiero się zacznie trzeba dzień święty święcić :wink:

W moich stonach rodzinnych na przykład nie płaci się rachunków ani nie robi dużych zakupów w poniedziałek, bo potem trzeba wydawać pieniądze przez cały tydzień :D Musze sie dowiedzieć czy sa jakies ograniczenia co do rozpoczynania budowy :p

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich -co kryje sie pod pojeciem rozpoczecie budowy.Czy to jest dzien rozpoczecia ściagania humusu czy to jest dzien rozpoczecia kopania fundamentów? :roll:

Ja raczej przesadna nie jestem ale tez słyszłam o środzie lub sobocie. Dla świętego spokoju chyba wybiore którys z tych dni :D -tak poprostu zeby uspokoic samą siebie.

witam po przerwie

to mi mężlulek zrobił psikusa

coś tam kombinował i zalogować się nie mogłam - tragedia :wink:

poważnie to ja teź tych zabobonów trochę znam

i wcalę z nich się nie śmieję

jak znam to się stosuję

sobota -dobry dzień na rozpoczęcie (przez niedziele jest czas pomyśleć w jakie bagno się wdepnęło)

a co w pogodze słychać

będzie już wiosna czy gdzieś przymrozek się czai

...ludziska, przyjechała ekipa w czapeczkach z daszkiem :wink: fajni...dziś rano tj 6,30 :o dzwonili do męża z pytaniem, gdzie jest papier toaletowy :D ale bez żartów...pogoda piękna i liczę, że dziś się posuniemy do przodu z robotą... :D ps. prowadzicie zeszyt wydatków? my tak z działką wydalismy juz full kasy :o a gdzie jeszcze....wszyscy tylko chcą kasiorę :evil: :wink: