Nefer 10.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 przeciez nie musi sie zenic z Zielonooka , ona sie chciaal tylko zareczyc ale wpadka jest super Z. nie przejmuj sie, gosciu jak wyjdzie z szoku bedzie sie smiac z tej sytuacji do konca zycia Czyjego ?:) myslisz,ze mozna umrzec ze smiechu? Można usunąć niebezpieczny obiekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 przeciez nie musi sie zenic z Zielonooka , ona sie chciaal tylko zareczyc ale wpadka jest super Z. nie przejmuj sie, gosciu jak wyjdzie z szoku bedzie sie smiac z tej sytuacji do konca zycia Czyjego ?:) myslisz,ze mozna umrzec ze smiechu? Można usunąć niebezpieczny obiekt :) Nefer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Heeeej!!!! ZAAAAADZWONIŁŁŁŁŁ!!!!! no... uffff chyba gra - tzn wogole nie odczuwal potrzeby rozmowy o wczorajszym ( )- ja to jak zwykle chciałam 100 razy wszystko "przemiedlic", "co kto i dlaczego i wogole" powiedzial i w jakim kontekscie i i 100 teorii i analiz na sekunde...itepede a on zdziwiony o co mi biega (!!!!! !!!!) - przeciez wszystko wczoraj wyjasnilam nie... wiecie co... w zyciu facetów nie zrozumiem ja sie tu produkuje Wam caly dzien i wogole mialam lekko skopany a on... chyba luzik ( na (bardzo delikatne) pytanie czy sie moze czasem nie obrazil bo nie zadzwonil - odp brzmiała : "nieee..., nie mialem czasu w ciagu dnia, dla tego dzwonie teraz..." no coz...logiczne a ja snuje czarne wizje ehh.... ale ok - jestesmy umowienie wstepnie na czwartek ... do knajpy tak wiec chyba nie nabył sie "randkowej traumy" dobra - byle do czwartku (pierscionka nie zabieram! ) Nefer - z Mother Care niezly pomysl - ale na razie mam dosc wrazen dzieki wogole za slowa otuchy - chyba ciut znow namieszalam ale mam nadzieje ze chociaz Wam sie fajnie czytalo o randkowej " ring gate" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Fajnie było :) Widzę, że muszę Ci trochę lektury zakupić ( w kwestii zrozumienia facetów) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Fajnie było :) Widzę, że muszę Ci trochę lektury zakupić ( w kwestii zrozumienia facetów) :) dobra ps. a wogole to ciut sciemnia ja tam widzialam wczoraj ze go lekko rabnelo i nie wmowi mi ze nie (no ale moze faktycznie sie otrzasnal i postanowil udawac "luzaka" ) ale nie wazne - wazne ze ok [frosch - jak ma zone to przysiegam (publicznie!) ze mu kark skrece golymi rekoma ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dobra - teraz zeby ładnie polaczyc Anty...'ego z dalszym rozwinieciem watku gaf - opowiem co od niego uslyszalam (bo zanim sie zabawa zaczela to wlasnie min. gadalismy sobie o takich wesolych sprawach) [uprzedzam - nie wiem czy to autentyk czy moze anegdotka- Anty... twierdzi mi ze tak i nawet okiem nie mrugnie ) Historie ponoc widzial na wlasne oczy jego kolega(szef?) co szkoli służby specjalne: Las, ćwiczenia ekipy ratunkowej z użyciem śmigłowca. Zadanie polega na odnalezieniu przecinki, w której czeka "zaginiony na terytorium nieprzyjaciela", opuszczeniu się na stosownym oprzyrządowaniu z tego śmigłowca, przypięciu faceta do siebie i pośpiesznej ewakuacji. Na wszystko maja pare sekund (liczy sie czas - szybkosc, -skutecznosc itp )] Jest świt, więc niewiele widać, ale jest , gość czeka, więc na dół, przypinają w ulamku sekundy klienta i odlatują. Po dłuższej chwili, wciąż nad ziemią, zauważono, że facet ma w ręku kosz z grzybami... Podobno obyło się bez zawału, ale za to wystąpiły wszelkie możliwe reakcje fizjologiczne. Potem okazało się, że to nie ta przecinka. /ps. byc moze to jednak wesola historyjka - choc "mylic (przecinki w lesie) jest rzecza ludzka" i moze nawet sluzbom spec. sie zdarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 rotfl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nefer chyba mi się wzrok popsuł przed chwilą widziałem Twój nowy atavar, a później już, rzuciło mi się na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nefer chyba mi się wzrok popsuł przed chwilą widziałem Twój nowy atavar, a później już, rzuciło mi się na oczy Jestem na fali...........opowiadań Zielonookiej :) Za mały ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 jest, widzę .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 jest, widzę .............. A Ty sobie wstaw prawidłową stopke - nie rób scen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ona nie jest moja to tylko cytata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Historie ponoc widzial na wlasne oczy jego kolega(szef?) co szkoli służby specjalne: Las, ćwiczenia ekipy ratunkowej z użyciem śmigłowca. Zadanie polega na odnalezieniu przecinki, w której czeka "zaginiony na terytorium nieprzyjaciela", opuszczeniu się na stosownym oprzyrządowaniu z tego śmigłowca, przypięciu faceta do siebie i pośpiesznej ewakuacji. Na wszystko maja pare sekund (liczy sie czas - szybkosc, -skutecznosc itp )] Jest świt, więc niewiele widać, ale jest , gość czeka, więc na dół, przypinają w ulamku sekundy klienta i odlatują. Po dłuższej chwili, wciąż nad ziemią, zauważono, że facet ma w ręku kosz z grzybami... Podobno obyło się bez zawału, ale za to wystąpiły wszelkie możliwe reakcje fizjologiczne. Potem okazało się, że to nie ta przecinka. a biednemu grzybiarzowi pewnie nikt nie wierzy , jak opowiada ze UFO z nim eksperymentowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ona nie jest moja to tylko cytata tiaaaaa słyszałam :) Aby kontunuować kwestię gaf: Kiedyś ustalałam warunki projektu z klientem z Anglii. Tłumaczyłam, że w Polsce ludzie nie chcą rozmwaiać o swoich dochodach, bo boją się żeby "chłopaki" z Urzędu Skarbowego się nie dowiedzieli. Szkoda tylko , że zamiast guys ( "chłopaki") uzyłam słowa gays ( "geje"). Klient odpisał, że też nie lubi tych ze skarbówki :) Projekt się odbył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 10.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ona nie jest moja to tylko cytata tiaaaaa słyszałam :) Aby kontunuować kwestię gaf: Kiedyś ustalałam warunki projektu z klientem z Anglii. Tłumaczyłam, że w Polsce ludzie nie chcą rozmwaiać o swoich dochodach, bo boją się żeby "chłopaki" z Urzędu Skarbowego się nie dowiedzieli. Szkoda tylko , że zamiast guys ( "chłopaki") uzyłam słowa gays ( "geje"). Klient odpisał, że też nie lubi tych ze skarbówki :) Projekt się odbył. Skoro przy błędach translacyjnych jesteśmy: Fima X produkuje m.in. pokryca dachowe - płyty faliste. Nazwa produktu na język angielski została przetlumaczona jako jakies tam sheets. Pewien kierownik przez kilka lat wkorespondencji handlowej używał konstrukcji językowych typu: "our shit is of very good quality", "we can deliver the shits you want in a week" itd. Zielonooka, też przez moment pomyślałam, ze może on żonaty, i dlatego tak go zmroziło. Dobrze, że zadzwonił. Udanej zabawy w czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Skoro przy błędach translacyjnych jesteśmy: Fima X produkuje m.in. pokryca dachowe - płyty faliste. Nazwa produktu na język angielski została przetlumaczona jako jakies tam sheets. Pewien kierownik przez kilka lat wkorespondencji handlowej używał konstrukcji językowych typu: "our shit is of very good quality", "we can deliver the shits you want in a week" Nie każdy umie zrobić shit dobrej jakości.... śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielonooka jak to mówi moja 13 letnia siostra, pojechałaś po bandzie Dobrze, że się nie obraził, ani nie zniechęcił, bo okazałby się zwykłym ....... A tak to widzę, że facet z Niego z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nefer Co to za awatar Wolałam tamten , dobra dobra, to nie koncert życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nefer Co to za awatar Wolałam tamten , ale wiem, to nie koncert życzeń dostosowany Kuleczka, dostosowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nefer Co to za awatar Wolałam tamten , ale wiem, to nie koncert życzeń dostosowany Kuleczka, dostosowany :) Boję się pytać do czego taki on dostosowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts