kuleczka 06.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Coć w tym jest u nas to ja się zajmowałam budową i mąż nie widział problemu w oddaniu pałeczki. Przeciwnie, cieszył się, że ten obowiązek zdjęłam mu z barków (jest bardzo zapracowany). Do tego stopnia sobie poluzował, że teraz jak ktoś się go pyta np. ile mamy waty w ociepleniu poddasza, czy ile styropiany w podłodze czy w elewacji to nie ma pojęcia Normalnie mi jest wstyd, a on się tylko śmieje sam z siebie Anka67 Dasz radę zająć się budową i zobaczysz, kiedyś będzie Ci wdzięczny ps. jeśli chodzi o synów, to mam dwóch...ale tak sama, to bym nie dała rady ich mieć , kiepsko ze mną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Czy tytułowy problem dotyczy tylko płci brzydkiej, czy może ja mam wyjątkowego pecha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Problem w tym ze mi nie chodzi o to zeby komus udowodnic ze dam rade sobie z tym sama tylko o to zeby czerpac z tego radosc razem ,zeby on tez tak jak ja byl w to zaangazowany -wiem ze budowa domu to nie zamek z piasku na plazy - ale to w koncu dla nas a nie dla mnie .Zazdroszcze innym babkom jak czytam ze walcza z tym wszystkim razem bez wzgledu na to ze sa nieraz problemy .caly w tym urok .nie wiem moze wyolbzymiam to wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Na czym polega twoj pech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Sam się morduję (bez wsparcia " lepszej " połowy), od projektu po wykończenie, ale i tak skończę, wbrew wszystkiemu i wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 To witaj w klubie ,tylko ze ja jeszcze nie zaczelam .Ale mysle ze jak znajde odpowiednia dzialke to mnie juz nikt i nic nie powstrzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 A ja w końcu raz próbuję "postawić" na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 LAKK- to ty jestes gość -gratulacje , adlugo juz tak walczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.08.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Gdyby nie kobiety to faceci by jeszcze na skrzynkach od jabłek siedzieli aż mnie rączka swierzbi -myslałem ze kobieta jest po to by szerzyc dobro,łagodzić obyczaje a nie po to by zakłocać rownowage w przyrodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dobrze myslałeś.A czy przypadkiem to nie mężczyżni powinni znosić łupy do ogniska domowego i '' walczyć o obień''? Wy byście chcieli zeby wszystko wkolo was bylo takie ładne wypielęgnowane ,na miejscu i o czasie ,ale jak trzeba do tego waszego udzialu to juz z tym gorzej. najlepiej jak wszystko dostajecie pod nosek . SA oczywiście wyjątki ,ale to znikomy procent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dobrze myslałeś.A czy przypadkiem to nie mężczyżni powinni znosić łupy do ogniska domowego i '' walczyć o obień''? Wy byście chcieli zeby wszystko wkolo was bylo takie ładne wypielęgnowane ,na miejscu i o czasie ,ale jak trzeba do tego waszego udzialu to juz z tym gorzej. najlepiej jak wszystko dostajecie pod nosek . SA oczywiście wyjątki ,ale to znikomy procent . Dobrze,że napisałaś o wyjątkach, bo już się wkurzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 AZ tak to nie jestem zdesperowana ,jeszcze troche wiary w facetow mi pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 06.08.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Wiesz Aniu, faceci to trutnie /przynajmniej większość/, mogę się założyć, że jak w końcu wybudujesz ten dom, to on pierwszy będzie się wysuwał przed szereg, by pochwalić się znajomym, że tymi oto "ręcami" jak mawiają, postawił chtkę, bo będzie go duma rozpierała. My się "namrówczymy" a oni spijają śmietankę... Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 06.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Moze wkoncu odezwie sie ktorys i sprobuje wyjasnic dlaczego dzisiaj babki sadzą drzewa ibuduja domy ,bo to ze mają synow to oczywiste (chociaz tez czesto same) No na to pytanie to akurat te babki powinny odpowiedzieć. (może nie są w stanie "ustrzelić" faceta?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 TO SĄ WSZYSTKO POMÓWIENIA I OSZCZERSTWA facet, nie-truteń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Gdyby nie kobiety to faceci by jeszcze na skrzynkach od jabłek siedzieli aż mnie rączka swierzbi -myslałem ze kobieta jest po to by szerzyc dobro,łagodzić obyczaje a nie po to by zakłocać rownowage w przyrodzie ... dzieki Seluś bo juz zapomnialam.... Idce szerzeyć dobro i łagodzić obyczaje zatem.... w przyrodzie... kici kici...przyrodo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Gdyby nie kobiety to faceci by jeszcze na skrzynkach od jabłek siedzieli aż mnie rączka swierzbi -myslałem ze kobieta jest po to by szerzyc dobro,łagodzić obyczaje a nie po to by zakłocać rownowage w przyrodzie ... dzieki Seluś bo juz zapomnialam.... Idce szerzeyć dobro i łagodzić obyczaje zatem.... w przyrodzie... kici kici...przyrodo!!! ... biedna przyroda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ojjj tam biedna zaraz... się przyzwyczai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ojjj tam biedna zaraz... się przyzwyczai ... jak zdąży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts