retrofood 22.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie należy pić z każdej butelki sądząc, że jej zawartością jest sok do piciabo dokładnie w takich samych - bywa mydło w płyniei można dostać sr..czki z pianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.08.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie należy pić z każdej butelki sądząc, że jej zawartością jest sok do picia bo dokładnie w takich samych - bywa mydło w płynie i można dostać sr..czki z pianką. O rety, cz wiesz to z autopsji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 22.08.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie należy pytać, czy ktoś to, czego robić nie należy, zna z autopsji... Raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wątek Zielonookiej zapowiadał się ciekawie i mogło być lekko i dowcipnie. Szkoda.Cenię sobie ludzi z dużym poczuciem humoru. Nie lubię ponuraków. Bardzo mi żal Edzi. Wspaniałej forumowiczki, poświęcającej swój własny czas by forum muratora było fajniejsze. Ludzie, opanujcie się, wiecej luzu. Zastanówcie się zanim napiszecie, a ponownie przed naciścięciem klawisza z napisem "wyślij". Pozdrawiam wszystkich, niezależnie od tego co w tym wątku napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie należy pytać, czy ktoś to, czego robić nie należy, zna z autopsji... Raczej A czemu nie? Przecież mogło być tak śmiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 O rety, cz wiesz to z autopsji? I owszem. Nie należy jednak tego rozgłaszać, szczególnie mojej sąsiadce. Tym bardziej z dala od toi-toi U niej po takiej wiadomości skutki są jeszcze gorsze I w dodatku nie zdąży dobiegnąć do ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie lubię ponuraków. tego naszego forumowego tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 22.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wątek Zielonookiej zapowiadał się ciekawie i mogło być lekko i dowcipnie. Szkoda. Cenię sobie ludzi z dużym poczuciem humoru. Nie lubię ponuraków. Bardzo mi żal Edzi. Wspaniałej forumowiczki, poświęcającej swój własny czas by forum muratora było fajniejsze. Ludzie, opanujcie się, wiecej luzu. Zastanówcie się zanim napiszecie, a ponownie przed naciścięciem klawisza z napisem "wyślij". Pozdrawiam wszystkich, niezależnie od tego co w tym wątku napisali. A to było do mnie ? rzuciłam IMHO żartobliwą uwagę a propos Nie sądziłam,że zostanę za nią skarcona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Zaraz Ci odpowiem. Wybacz, ale imiennie, a właściwie nickowo nie jestem w stanie spamietać co, kto napisał na ponad 3 stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.08.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie należy trzymać gwoździa,gdy ktoś inny trzyma młotek.Nie należy golić się maszynką elektryczną w wannie.Nie należy popadać w skrajności ,bo świat nie jest czarno-biały lecz ma wiele odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 22.08.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie należy -pracując na komputerze-jednoczesnie pić kawy, rozmawiać przez komórękę i zamykac jednocześnie otwartego podmuchem wiatru okna-ten numer wymaga długich treningów-po pierwszym razie skutki opłakane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wątek Zielonookiej zapowiadał się ciekawie i mogło być lekko i dowcipnie. Szkoda. Cenię sobie ludzi z dużym poczuciem humoru. Nie lubię ponuraków. Bardzo mi żal Edzi. Wspaniałej forumowiczki, poświęcającej swój własny czas by forum muratora było fajniejsze. Ludzie, opanujcie się, wiecej luzu. Zastanówcie się zanim napiszecie, a ponownie przed naciścięciem klawisza z napisem "wyślij". Pozdrawiam wszystkich, niezależnie od tego co w tym wątku napisali. A to było do mnie ? rzuciłam IMHO żartobliwą uwagę a propos Nie sądziłam,że zostanę za nią skarcona ...[/quoe] Ja Cie Exdotko nie karcę i nie miałem takiego zamiaru. Twoje 2 posty w tym wątku są, moim skromnym zdaniem całkowicie na miejscu. Mam jednak pewien niesmak po przeczytaniu całości. I nie tylko dlatego, że miałem okazję poznać Edzię osobiście. Pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 23.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No, to moje, wczorajsze, niebudowlane: Planując przyjęcie urodzinowe dla męża, który notorycznie o swoich urodzinach zapomina, absolutnie nie należy posługiwać się jego telefonem w celu zaproszenia jego kolegów. A jeśli naprawdę chcemy, aby przyjęcie było zaskoczeniem dla męża, to już pod zadnym pozorem nie należy wciskać przycisku nagrywającego całą rozmowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.08.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie należy nosić moherowych beretów brrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 23.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie należy rozpędzać się i głową próbować odsunąć firanę w drzwiach do domu -drzwi znajdujące się za firaną mogą być zamknięte (kuzynka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie należy popychać palcami noży kosiarki, które nagle zatrzymały się w trakcie koszenia. co wiecej... nie nalezy robic tego w obecnosci ukochanego psa, jamnika, albowiem moze sie zdazyc, ze nie skonczy sie na tipsach czy opuszkach, a amputowany w tragicznych okolicznosciach palec wyladuje w brzuchu onego jamnika... bezpowrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie należy pić z każdej butelki sądząc, że jej zawartością jest sok do picia bo dokładnie w takich samych - bywa mydło w płynie... ... lub mocz do analizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie należy popychać palcami noży kosiarki, które nagle zatrzymały się w trakcie koszenia. co wiecej... nie nalezy robic tego w obecnosci ukochanego psa, jamnika, albowiem moze sie zdazyc, ze nie skonczy sie na tipsach czy opuszkach, a amputowany w tragicznych okolicznosciach palec wyladuje w brzuchu onego jamnika... bezpowrotnie... eeeee matka przyznaj, że wkręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 a amputowany w tragicznych okolicznosciach palec wyladuje w brzuchu onego jamnika... bezpowrotnie... o matko. tak mi sie wydawalo ze jamniki to zlosliwe sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie nalezy zjezdzac do garazu przy wylaczonym silniku i zablokowanej kierownicy...Nie nalezy o polnocy z 31 grudnia na 1 stycznia sprawdzac,dlaczego korek od szampana nie chce wystrzelic,przygladajac mu sie z bliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts