Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czego_Robić_Nie_Należy

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 223
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przyznaj, że wkręcasz :wink:

na moj dusiu, nie.

Fakt autentycznie autentyczny.

o mammamija :o

Teraz z autopsji będzie :D

Było to zaraz po tym jak zrobiłam prawo jazdy (jakieś 10 lat temu)

Nie należy po wyjechaniu z garażu zostawiać samochodu na spadzistym, oblodzonym wjeździe.

A już na pewno, podczas zamykania ww garażu nie należy, rzucać się w celu zatrzymania zsuwającego się ze sporą prędkością auta, własnym ciałem.

U mnie skończyło się to złamaniem ręki, tylko dlatego, że zamknęłam dopiero jedną połowę drzwi garażowych, więc wpadłam ciałem w tę niezamkniętą połowę, ale ręka niestety jakoś tak utknęła pomiędzy samochodem a tą zamkniętą połową.

Muszę się pochwalić, żę auto wyszło z tego bez najmniejszej rysy :lol: :lol: :lol:

Do dziś znajomi pytają się, jak ja to zrobiłam.

Zdarzenie nr 2 (mniej więcej ten sam czas)

Nie należy śledzić po nocy męża, który bawi się na kawalerskim kumpla, bo można podczas wycofywania, w stresie, przydzwonić tyłem samochodu w bramę ww kumpla, a wówczas jakby to powiedzieć, jest się totalnie zdemaskowanym i trochę jakby ośmieszonym :oops: :oops: :oops:

Po latach mogę już się z tego śmiać :D

Nie należy pić z każdej butelki

sądząc, że jej zawartością jest sok do picia...

Szczera prawda.

Znajomy sięgnął do szpindu po flachę wódy,łyknął i wylądował w szpitalu.

W butelce był amoniak.Ledwo przeżył.

Nie należy na działce pić piwa z puszki (bo nie widać czy nie wpadła tam osa).

Nie należy, nawet mając kompleksy :oops: , wypytywać ciągle męża "Czy ta kobieta jest grubsza ode mnie?" (i wskazywać jakąś panią o podobnych do siebie rozmiarach) podczas jazdy samochodem, gdy towarzyszy nam dziecko.

Istnieje bowiem ryzyko, że to dziecko wrzaśnie któregoś dnia na ulicy "Mamo, ta kobieta jest o wiele grubsza od ciebie!" :oops:

Mam nadzieję, że to była turystka z Niemiec i nie zrozumiała.