Gość 23.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 przyznaj, że wkręcasz na moj dusiu, nie. Fakt autentycznie autentyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 przyznaj, że wkręcasz na moj dusiu, nie. Fakt autentycznie autentyczny. o mammamija Teraz z autopsji będzie Było to zaraz po tym jak zrobiłam prawo jazdy (jakieś 10 lat temu) Nie należy po wyjechaniu z garażu zostawiać samochodu na spadzistym, oblodzonym wjeździe. A już na pewno, podczas zamykania ww garażu nie należy, rzucać się w celu zatrzymania zsuwającego się ze sporą prędkością auta, własnym ciałem. U mnie skończyło się to złamaniem ręki, tylko dlatego, że zamknęłam dopiero jedną połowę drzwi garażowych, więc wpadłam ciałem w tę niezamkniętą połowę, ale ręka niestety jakoś tak utknęła pomiędzy samochodem a tą zamkniętą połową. Muszę się pochwalić, żę auto wyszło z tego bez najmniejszej rysy Do dziś znajomi pytają się, jak ja to zrobiłam. Zdarzenie nr 2 (mniej więcej ten sam czas) Nie należy śledzić po nocy męża, który bawi się na kawalerskim kumpla, bo można podczas wycofywania, w stresie, przydzwonić tyłem samochodu w bramę ww kumpla, a wówczas jakby to powiedzieć, jest się totalnie zdemaskowanym i trochę jakby ośmieszonym Po latach mogę już się z tego śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 24.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 kuleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.08.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Podczas wiatru nie należy świeżo otwartej puszki z białą farbą stawiać na parapecie po stronie tylko lekko uchylonej połówki okna.A jeśli już postawimy, to nie należy wcześniej zdejmować folii z parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Nie należy przystępując do lakierowania schodów drewnianych długo schnącym lakierem pozostawiać kluczyków od pojazdu ma poddaszu użytkowym, niedostępnym na czas schnięcia lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.08.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 "retrofood i dropsiak [/b] wyrazy wspolczucia kulka - niezła bylas ufff tomek - historia ze statkiem i plywakami - klasyfikuje sie do nagród Darwina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ha wyrazy współczucia na szczęście nie nalezą sie mnie tylko panu fachowcowi, które owe schody wykonywał a na koniec lakierował, upewniwszy się uprzednio, czy wszyscy domownicy znieśli na dół niezbędne rzeczy. Na szczęście niedaleko mieszka i miał zapasowe kluczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.08.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Będąc premierem Rządu IV Rzeczpispolitej nie należy reklamować mleka hasłem : PIJ MLEKO, BĘDZIESZ WIELKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 24.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dlaczego? Do Romka pasuje jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Romek był WICE(k) - użytkowy. Więc nie o niego chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 25.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Romek był WICE(k) - użytkowy. Więc nie o niego chodzi. no i na zwykłym mleku by tak nie wybujał jakieś zmodyfikowane popijał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.08.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No ale tytułuje się Panie Premierze A mleko nie od krowy tylko od myszy które machały łapkami i zmieniły się w nietoperze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.08.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Co Wy tam wiecie....Z Lepperem trzymał... Samoobrona mu jakieś specjalne załatwiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak już przy polityce,nie należy olewać wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Nie należy pić z każdej butelki sądząc, że jej zawartością jest sok do picia... Szczera prawda. Znajomy sięgnął do szpindu po flachę wódy,łyknął i wylądował w szpitalu. W butelce był amoniak.Ledwo przeżył. Nie należy na działce pić piwa z puszki (bo nie widać czy nie wpadła tam osa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.08.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 nie należy w nocy /po ciemku/ pić wody z babcinej szklankibo... mogą moczyć się w niej sztuczne zęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 27.08.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 o jaki hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Nie należy gryźć jabłka, na którym siedzi osa. Może sku..bana oddać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.08.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Nie należy, nawet mając kompleksy , wypytywać ciągle męża "Czy ta kobieta jest grubsza ode mnie?" (i wskazywać jakąś panią o podobnych do siebie rozmiarach) podczas jazdy samochodem, gdy towarzyszy nam dziecko. Istnieje bowiem ryzyko, że to dziecko wrzaśnie któregoś dnia na ulicy "Mamo, ta kobieta jest o wiele grubsza od ciebie!" Mam nadzieję, że to była turystka z Niemiec i nie zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 kofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts