Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czego_Robić_Nie_Należy

zielonooka

Recommended Posts

Zielonooka, bez urazy:

bo istnieje niebezpieczenswo ze zielonooka jeszcze pomysli

To naprawdę może być niebezpieczne

dzieki , pewnie mialo byc bardzo zabawnie i wogole hahaha ale fajny dowcip

ale... ostatnio mam obnizone poczucie humoru :-?

mimo wszytsko ... po Twojej osobie nie spodziewalam sie :-?

• Odpowiedzi 223
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[quote name="zielonooka

ohhh witam kolejne wcielenie :lol: :lol: :lol:

taaak TYM RAZEM wrecz porazasz oryginalnoscia :lol:[/quote]

sugerujesz , ze sie znamy, znaczy..

gdyby tak faktycznie bylo , to wiedzialabys , ze porazam nie tylko tym razem i nie tylko oryginalnoscia 8)

odwzajemniam usmiechniete powitanie :lol:

Zycze wiecej dystansu do wlasnej osoby.

Na szczescie nie musze miec dystansu

Nie ma takiego obowiazku

I jestem zmeczona ta "nagonka" na moja osobe - i nie widze powodu zeby zamiast przyjemnosci kozystania z forum czytac bzdury pod swoim adresem albo takie privy jak ten (poznajesz czy sie nie przyznasz do autorstwa?)

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8df5e94073447147

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aaaa4d6958b0dfe8

tylko dlatego ze jednemu pajacowi (w trzech odsłonach :lol: ) ktory pojawil sie na forum i sie szarogesi przeszkadza moja obecnosc

Gratuluje kultury osobistej i zachowan (z domu wyniesione czy nabyte?) :o

Do takich rzeczy nie bede miala "dystansu" ktory mi zalecasz :evil:

Na razie "Psychologa" mam dość (na szczescie sa inne dzialy na forum) :wink: - mozesz sobie pogratulowac "skutecznosci"

:( baw sie sam - nie bede ci przeszkadzac

czesc :)

oh boy!! i think there is a nick war comming up :)

anyways Zielonooka you dont have to worry about such idiots and one more thing which you can do is to complain to Murator and also if possible if you can get this persons IP address then you can file a complain to police that this person is harassing you publicaly. i hope the Police here in Poland will help you.

moja rada do ciebie Dont mind them !!

Pozdrawiam ciepło !!

P.S. Magnes with Vitamin B5, 2 tabs a day keeps worries away ;)

Nie ma takiego obowiazku

I jestem zmeczona ta "nagonka" na moja osobe - i nie widze powodu zeby zamiast przyjemnosci kozystania z forum czytac bzdury pod swoim adresem albo takie privy jak ten (poznajesz czy sie nie przyznasz do autorstwa?)

tylko dlatego ze jednemu pajacowi (w trzech odsłonach :lol: ) ktory pojawil sie na forum i sie szarogesi przeszkadza moja obecnosc

Na razie "Psychologa" mam dość (na szczescie sa inne dzialy na forum) :wink: - mozesz sobie pogratulowac "skutecznosci"

Powiem tylko tyle, ze oprocz dwoch pierwszych maili w tym temacie, nie zamierzalem i nie zamierzam sie wypowiadac wiecej pod tym nickiem i nie uzywalem go w zadnym innym celu. Nie jestem tez niczyim klonem ani nie generuje zadnych kolejnych nickow w tym typie. Nie pisalem tez zadnych innych komentarzy na tym forum od tego czasu.

Wypowiedzialem sie w konkretnej sprawie.

Nie mam nic wspolnego z cala ta chamska pyskowka, ktora sie w tym watku odbywa kosztem innych osob.

I nie pisalem i nie pisze tego typu maili. Nie wiem, jak udalo sie komus wyslac maila korzystajac z tego nicka (o ile zostal z tego konta wyslany, nie takie cuda mozna robic w internecie), nie interesuje mnie to i szkoda mi czasu to sprawdzac. Powiem tylko ponownie i tylko do Zielonookiej, ze nie ja jestem autorem. Czy uwierzy, czy nie, to jej sprawa.

Zastanawiam sie, czy osoby biorace w tym udzial i tracace czas na tego typu aktywnosc przejawiaja tez takie same sklonnosci w zyciu codziennym, nie kryjac sie za anonimowoscia internetu? Zakladam, ze ich bliscy wiedza o ich aktywnosci na forum i akceptuja tego typu zachowania...

Badz co badz pisza to ludzie dorosli (skoro buduja dom, to maja +18 lat). Chociaz faktem jest, ze doroslosc z dojrzaloscia nie zawsze ida w parze.

Zielonooki

nie nalezy przenosisc swoich emocji i urazonej dumy własnej z jednego watka na drugi nie majacy z tym 1wszym watkiem nic wspolnego :wink: tak mi sie wydaje przynajmniej :roll: bo istnieje niebezpieczenswo ze zielonooka jeszcze pomysli ze naprawde jej slowa zrobily wrazenie :o :lol: i ze forumowicz od 3 dni tylko siedziel i kombinowal jak by tu szpile wsadzic :p

Schlebiasz sobie.

Nie ma takiego obowiazku

każdą ale to dokładnie każda poczte można sprawdzić skąd i od kogo wyszla można nią też manipulawać jak to ktos zrecznie robi....Moich wiadomości do Ciebie w swojej poczcie mam trzy a to jedna z nich:

http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?folder=sentbox&mode=read&p=425078

prosze zwrócić uwage na date i godzine.

.Link który podałaś jest spreparowany i to przez fachowca albo....!!!!Nie bede sie wybielal bo nie o to idzie ale dalej bede bronił swojej osoby i swojego nicka.za wszystkie swoje docinki pod adresem NIKTSPECJALNY sie podpisze ale za takie które dotyczą innych nigdy .

po huk miałbym pisac tak jak jest to w Twoim linku żeby potem Cie przepraszać ..bez sensu.

cdn...bo przecież nie należy sobie nabijac konta głupimi postami

Do administratora!!!

jak wyżej ktoś pisał ma Pani pole do dzialania.

moj nick to niktspecjalny ale to co ma Zielonooka niby z mojej poczty to nieprawda.Jeżeli Pani to sprawdzi bede bardzo zobowiązany i nadomiar tego udowodnie swoją niewinnosc posługując się perfidią tak jak osoba która zrecznie udaje mnie.

przepraszam ,że pisze w tym watku ale widać tak można bo kazdy tak robi i nie jest to tematem.Po drugie nie odpowiedziała mi Pani inna drogą więc widząc ,że również bierze Pani udział w tej dyskusji i to pod moim adresem, czyli jest Pani tu obecna.

pozdrawiam i czekam odpowiedzi

acha to już chyba jakaś choroba .....czepiliście sie mnie bo wam to na tacy podala.....Jeszcze raz powtarzam ......mam jeden nick i jestem jedna osoba ...Pozostali panowie mnie nie interesuja.Ktoś kiedyś pisał ,że to jest chemia ....nie moi drodzy to epidemia ,która sami stworzyliscie.dzięki.......Jak hieny zlatujecie sie by dopaśc ofiare tak nie można ...Ludzie dowody ...skoro jesteście tacy pewni i ,życie nauczyło was tylko podpierania czyimiś niczym nie podpartymi tezami,,,to winszuje elokwencji.

jak już coś powiesz nie w tempo "tego szanownego forum" to jesteś syf,zaraza,trójca,itp.

pozdrawiam i czekam na odpowiedz Od Pani Edzi.

nie należy odkładać odpowiedzi na inny wygodny termin bo temat zostanie zapomniany i ktoś na tym ucierpi.

NIE RÓB DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE

Bo wszystko do człowieka wraca - i można trafić na kogoś równie wrednego

Pamiętaj, że wystarczy przejść do innego wątku zamiast się autorytatywnie wypowiadać.... To tak jak z programem w TV - oglądanie TV Trwam nie jest obowiązkowe. Naprawdę.

Yes, yes, yes!!!

A w temacie (znów nie budowlanym)

Nie należy obrażać innych, bo wydajesz swiadectwo sobie samemu.

I jesteś wtedy cham, ćwok i burak

I nie kieruję tego do kogokolwiek, a tylko jako zasadę – żeby było jasne.

Chociaż.......... znam takiego jednego, co spełniając powyższe warunki, uważa że jest tylko idiotą.....(dobre i to).

Pozdrawiam wszystkich (oprócz idioty).

NIE RÓB DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE

Bo wszystko do człowieka wraca - i można trafić na kogoś równie wrednego

Pamiętaj, że wystarczy przejść do innego wątku zamiast się autorytatywnie wypowiadać.... To tak jak z programem w TV - oglądanie TV Trwam nie jest obowiązkowe. Naprawdę.

Yes, yes, yes!!!

A w temacie (znów nie budowlanym)

Nie należy obrażać innych, bo wydajesz swiadectwo sobie samemu.

I jesteś wtedy cham, ćwok i burak

I nie kieruję tego do kogokolwiek, a tylko jako zasadę – żeby było jasne.

Chociaż.......... znam takiego jednego, co spełniając powyższe warunki, uważa że jest tylko idiotą.....(dobre i to).

Pozdrawiam wszystkich (oprócz idioty).

ja tez znam takiego bałwana ...zresztą On sam nawet se go wkleił w profilu