Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czego_Robić_Nie_Należy

zielonooka

Recommended Posts

jak już coś powiesz nie w tempo "tego szanownego forum" to jesteś syf,zaraza

Biorąc pod uwagę, że zdecydowanie jesteś "nie w tempie tego szanownego forum", to ja się chętnie z tobą zgodzę.

szanowny kolego zapomniałeś dodać trójca.To tak dla przypomnienia.

A co to/kto to jest "trójca" ? To od Świętej Trójcy czy od TRUCIA ???:):):)

Nefer obstawiam, że od trucia :wink:

od trucia, od Trójcy, może być..... no i dopiszcie sobie co tam chcecie.

widze ,że Pani Edzia jest "trendy' , dzieki za to i za odp..Podziwiam i z całym szacunkiem winszuje obowiązkowości.""Damp pedal"" jest Pani tylko w nazwie i prosze to szanować .Tak to Pani widziała i chwała Pani za to.Jest jeszcze coś czego Pani nie wie to.....wzajemny szacunek.Z zachowaniem wszelkich zasad moralnych ja go do Pani mam a Pani brakuje niestety nawet jego okruszka.To przykre ,że to właśnie Pani zajmuje takie stanowisko.

nie dano mi sie wytłumaczyć i Pani sie pod tym podpisała dając świadectwo (nie mnie) tylko tym którzy stworza kolejnego potwora ośmieszającego to forum.

wszystkich których obraziłem bardzo przepraszam.

z poważaniem NIKTSPECJALNY.

Proszę mi udowodnić moją nieobowiązkowość. panie niktspecjalny? 8)

na jakież to pytania panu rzekomo nie odpowiedziałam :o :o :o

• Odpowiedzi 223
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edzia

Masz moje poparcie .

Uważam, że tutaj powinien zadziałać moderator. upublicznić informację, kto założył te 2 profile (zielonooki i piwnooki). To, że tutaj powinny być bany to już nawet nie pisze.

No to Ci powiem , profil Zielonooki założył Zielonooki i tylko On pisze z tego IP.

Piwnooki pisze z zupełnie innego IP z którego pisze jeszcze masę innych ludzi korzystających tego typu łącza.

Moderator nie ma wplywu na to , ze ktos pisze z roznych IP .

szanowny kolego zapomniałeś dodać trójca.To tak dla przypomnienia.(...) od trucia, od Trójcy, może być..... no i dopiszcie sobie co tam chcecie.

Jeśli od "trójcy", to w swojej poprzedniej wypowiedzi zamiast dodać "liczebniczo" "trójcą", dodałbym raczej: "zerem".

widze ,że Pani Edzia jest "trendy'

Zielonooka jest "be", Tomek_J jest "be", Edzia jest "be"... Kurde, cały świat przeciwko biednemu, małemu Niktspecjalnemusiowi ! :(

To może wzorem obrażonych dzieci zabierzesz w końcu swoje zabawki i pójdziesz sobie do innej piaskownicy ?

Jest jeszcze coś czego Pani nie wie to.....wzajemny szacunek.

Szacunek nie należy się nikomu tylko za to, że jest. Na szacunek innych trzeba sobie zasłużyć. Na razie ci się nie udaje.

W kwestii technicznej: jesli jest taka potrzeba, moge napisac dwa kolejne posty z roznych IP siedzac caly czas przy jednym i tym samym komputerze. Wniosek: roznorodnosc lub identycznosc numerkow IP nie zawsze moze byc definitywnym sposobem okreslania tozsamosci nadawcy.

To dziala w obie strony, wiec dwie niezalezne osoby moga korzystac z tego samego IP, albo ta sama osoba z dwoch roznych IP.

O dzieciach:

nie należy pozwlalać 2-letniemu dziecku nalewac soku z kartonu do szklanki nad laptopem. Strasznie się potem klawisze kleją :-?

nie należy zaczynać wozić 2-latka na czworakach na plecach jeśli jesteś zmęczony i nie jesteś w stanie robić tego przez następną godzinę. To samo z podrzucaniem do góry i innymi zabawami wymagającymi wysiłku fizycznego - jak nie masz siły na dłuższą zabawę to nie zaczynaj wcale bo rozochocone dziecko będzie ryczeć. Mój mąż co wieczór popełnia ten błąd.

Nie należy wkładać dwulatka to wanny jeśli nie masz siły na ścieranie wody z podłogi w łazience.

szanowny kolego zapomniałeś dodać trójca.To tak dla przypomnienia.(...) od trucia, od Trójcy, może być..... no i dopiszcie sobie co tam chcecie.

Jeśli od "trójcy", to w swojej poprzedniej wypowiedzi zamiast dodać "liczebniczo" "trójcą", dodałbym raczej: "zerem".

widze ,że Pani Edzia jest "trendy'

Zielonooka jest "be", Tomek_J jest "be", Edzia jest "be"... Kurde, cały świat przeciwko biednemu, małemu Niktspecjalnemusiowi ! :(

To może wzorem obrażonych dzieci zabierzesz w końcu swoje zabawki i pójdziesz sobie do innej piaskownicy ?

Jest jeszcze coś czego Pani nie wie to.....wzajemny szacunek.

Szacunek nie należy się nikomu tylko za to, że jest. Na szacunek innych trzeba sobie zasłużyć. Na razie ci się nie udaje.

Tak obrzydliwie przyparłeś mnie do muru ,że obiecuje i zrobie to na pewno.Co do szacunku to również zgadzam się z Tobą po wypowiedziach które tu cytujesz.Ale coś Ci obiecam i zrobie to na bank.Długo nie bedziesz myślał ponieważ masz to juz podane "na tacy", a i z interpretacja w/w radzisz sobie znakomicie.

niestety nie potrafię tak jak Ty inteligentnie przycinac ludziom.

W kwestii technicznej: jesli jest taka potrzeba, moge napisac dwa kolejne posty z roznych IP siedzac caly czas przy jednym i tym samym komputerze.

:o :o :o

bożesz ty mój to tak można ??????

podzielcie się jakimś konw-how :wink:

przebrnąłem przez ten wątek i mam mieszane uczucia. wiem jedno:

Koszący-Trawę-W-Klapkach-Łączcie-Się !!!!!

ja czasem uprawiam prawdziwy hardkor- "koszę" w klapkach PODKASZARKĄ :lol:

a co do meridium wątku to Zdecydowanie Należy Uważać Na Prawidłowe Formułowanie Poleceń Jakie Wydaje Się Swym Pociechom (coby sobie życie ułatwić zanim pociechy popadną w okres nastoletniego buntu :wink: ). ostatnio przy gościach moja połówka do pomocnej (a jakże) córeczki: córciu zabierz te filiżanki i wrzuć do zlewu.

Córcia polecenie wykonała dosłownie :wink:

ps> nie był to fajans :D

Nie należy będąc kobitką, jechać na tzw budowę, wjechać do garażu i przyjąć całą wywrotkę szlaki, dyrygując panu, aby wysypał w kilku kupkach na całej długości drogi, aby jutro inni mieli łatwiej rozgarniać. Niechybnie skończy się to rozgarnianiem wspomnianej szlaki własnoręcznie, bo trza przecież jakoś do domu wrócić :lol:

W kwestii technicznej: jesli jest taka potrzeba, moge napisac dwa kolejne posty z roznych IP siedzac caly czas przy jednym i tym samym komputerze.

Metoda jest taka: masz jakas neozdrade i modem przed-neostradowy. Raz laczysz sie przez neostrade, za chwile wdzwaniasz sie przez modem. Juz rozne IP.

Albo raz korzystasz normalnie z przegladarki, a za innym razem przegladarke konfigurujesz do uzycia serwera proxy. Rownie dobrze mozesz miec dwie roznie skonfigurowane przegladarki jednoczesnie.

Jest jeszcze kilka innych metod...

Metoda jest taka: masz jakas neozdrade i modem przed-neostradowy. Raz laczysz sie przez neostrade, za chwile wdzwaniasz sie przez modem. Juz rozne IP.

Albo raz korzystasz normalnie z przegladarki, a za innym razem przegladarke konfigurujesz do uzycia serwera proxy. Rownie dobrze mozesz miec dwie roznie skonfigurowane przegladarki jednoczesnie.

Jest jeszcze kilka innych metod...

a umiesz zrobić tak żeby komputer zmroził browca ?? :lol: :lol: :lol: :wink: