mayland 24.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Przyszłam napisać, ze przez rok testowałam wszelakie papiery dupne Małej obsesji prawie dostałam Po roku dosżłam do wniosku, że ten z Biedronki jest najlepszy na naszym rynku Podobnie jak Ty go tam kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 o jaki gawaricie? bo ja z biedronki jeszcze nie używałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Niebieskie motylki i różowe róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 to i to czy z osobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Oba dobre Dwa rodzaje wzoru jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 na liście zapisuję dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.01.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Przyszłam napisać, ze przez rok testowałam wszelakie papiery dupne Małej obsesji prawie dostałam Po roku dosżłam do wniosku, że ten z Biedronki jest najlepszy na naszym rynku Podobnie jak Ty go tam kupuje Tez po wielu testach ten kupuje tylko ! Nie rwie sie, jest gruby, a najwazniejsze, ze przy oddzieraniu nie pyli sie tak jak inne dziadostwa i jest tani, bo niecale 7 zl kosztuje! Maja tez fajne reczniki jednorazowe ale te grube niemieckie po okolo 4 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Zimno kurna papier z Biedronki jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no patrzcie!!!! a ja tak rzadki jestem ich kklientką musze to zmienić.... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 heeelllloooo papier dupny z biedronki - sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.01.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 heeelllloooo papier dupny z biedronki - sprawdzę Tylko sa dwa rodzaje -tanszy kolo 4 zl bialy i rozowy i -drozszy kolo 7 zl niebieskie motylki lub różowe róże Super maja tez ciasto francuskie gotowe schlodzone, konfitury, wklady do wc zelowe, tani: olej, margaryna kasia, maslo lowicz, dodatki do ciast, mleko, woda zywiec, slodycze z wedla i wawela, groszek i kukurydza sa z kwidzynia ale opakowanie dla biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 heeelllloooo papier dupny z biedronki - sprawdzę Tylko sa dwa rodzaje -tanszy kolo 4 zl bialy i rozowy i -drozszy kolo 7 zl niebieskie motylki lub różowe róże Super maja tez ciasto francuskie gotowe schlodzone, konfitury, wklady do wc zelowe, tani: olej, margaryna kasia, maslo lowicz, dodatki do ciast, mleko, woda zywiec, slodycze z wedla i wawela, groszek i kukurydza sa z kwidzynia ale opakowanie dla biedronki. zanotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.01.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Zimno kurna papier z Biedronki jest the best Zimno, zimno , u nas teraz -19 ale przynajmniej wszystkie zarazki wymrozi i robale typu kleszcze, a przy okazji roslinki w ogrodku. Z mojego "sadu" owocowego (11 drzewek) ciekawe ile przetrwa (wsadzalismy w pazdzierniku) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Zimno kurna papier z Biedronki jest the best Zimno, zimno , u nas teraz -19 ale przynajmniej wszystkie zarazki wymrozi i robale typu kleszcze, a przy okazji roslinki w ogrodku. . rozczaruję Cie, bo wirusy grypy i inne świetnie sie konserwują w takich temperaturach, kleszcze sobie smacznie spią i czekają na min. +5 aby znowu atakować, tylko roślinki na straconych pozycjach. Dobrze, ze choć snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 uhu wiolasz masz niestety racje kleszcze wybija wbrew pozorom cieplo, gorace i suche lato to jest najlepsze co pomaga na to cholerstwo.... dlatego najgorzej jest na wiosne i druga tura pod koniec lata, jak juz jest dla nich znosniejsza temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 26.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 helou, i tu udało mi się dziś zajrzeć magpie, ja trochę spóźniona ale Twoje pierniczki śniły mi się całe święta miałam wielką ochotę je zrobić ale w sumie dobrze że nie zagniotłam, nie dałabym rady później ich wyrobić. Może w tym roku się uda i znowu się powtórzę, kot jest BOSKI marzę by już nastała wiosna, wtedy nabędziemy naszego planowanego psiuna który może kiedyś będzie robił za dzwonek bo nie podoba mi się, że kazdy włazi jak do siebie... i po kryjomu będzie kotek bo mąż wciąż nie przekonany, tzn zgadza się byle nie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 27.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 DOdatkowo na scianie szczytowej zrobilibysmy takie waskie dlugie okno, bo w dzien za kazdym razem trzeba swiatlo zapalac, bo ciemnica straszna jest bez okna. Jesli masz pytanie to pisz, bo nie wiem czy zaspokoilam Twoja ciekawosc odnosnie iryska Miałam już dawno zapytać ale zapomniałam- na której ścianie zrobiłaś to wąskie okno? Jeszcze jedno- wjazd na twoją działkę jest od południa czy zachodu? Ps sorki, że tak nękam pytaniami, ale na jednym forum odradzili mi Iryska na moją działkę z uwagi na ten północny salon- ale ja wolę pytać osób, które w nim mieszkają, bo mogą o wiele lepiej doradzić niż ktoś, kto widzi tylko rzut:) Zastanawiam sie teraz, czy lepiej kupić wersje oryginalną czy lustro:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 potwierdzam papier z Biedronki jest super jak i kilka innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.01.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 DOdatkowo na scianie szczytowej zrobilibysmy takie waskie dlugie okno, bo w dzien za kazdym razem trzeba swiatlo zapalac, bo ciemnica straszna jest bez okna. Jesli masz pytanie to pisz, bo nie wiem czy zaspokoilam Twoja ciekawosc odnosnie iryska Miałam już dawno zapytać ale zapomniałam- na której ścianie zrobiłaś to wąskie okno? Jeszcze jedno- wjazd na twoją działkę jest od południa czy zachodu? Ps sorki, że tak nękam pytaniami, ale na jednym forum odradzili mi Iryska na moją działkę z uwagi na ten północny salon- ale ja wolę pytać osób, które w nim mieszkają, bo mogą o wiele lepiej doradzić niż ktoś, kto widzi tylko rzut:) Zastanawiam sie teraz, czy lepiej kupić wersje oryginalną czy lustro:/ To waskie okno zrobilibysmy na scianie szczytowej w garazu gdybysmy budowali drugi raz. My tego okna nie mamy i w garazu w dzien jest ciemno i trzeba za kazdym razem zapalac swiatlo, a wchodze tam czesto w ciagu dnia, bo wpuszczam przez garaz zwierzaki do domu. Wejscie do domu mamy od zachodu. Mozesz pytac jesli masz watpliwosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Madziu a Ty wiesz kochana, ze twój torcik z mięsa mielonego i po raz -sty zrobiła wczoraj na imprezce imeninowej mojej córci furore????? jesteś niesamowita kuchareczką....szybko i smacznie!!!!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts