Gość 09.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... czepia się ?? ufff... to nie tylko moja taka Cóż....znalazłoby sie chyba więcej. pokaże to chyba ojcu bo on się matki czepia ze ta się jego czepia o browarka i myśli ze tylko ona taka...aha pokaże to mojemu chlopu jakie ma szczescie bo ja jeszcze sie nie czepiam..... hmmm dziwnaś jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 09.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... czepia się ?? ufff... to nie tylko moja taka Cóż....znalazłoby sie chyba więcej. pokaże to chyba ojcu bo on się matki czepia ze ta się jego czepia o browarka i myśli ze tylko ona taka...aha pokaże to mojemu chlopu jakie ma szczescie bo ja jeszcze sie nie czepiam..... hmmm dziwnaś jakaś mam się zacząc martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam się zacząc martwić? zacznij marudzić ... co ma mieć lepiej od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 09.08.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam się zacząc martwić? zacznij marudzić ... co ma mieć lepiej od nas mogę zacząc ale w razie W powiem ześ Ty winien....kuszenia marudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam się zacząc martwić? zacznij marudzić ... co ma mieć lepiej od nas mogę zacząc ale w razie W powiem ześ Ty winien....kuszenia marudzenia oj to lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 09.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam się zacząc martwić? zacznij marudzić ... co ma mieć lepiej od nas mogę zacząc ale w razie W powiem ześ Ty winien....kuszenia marudzenia oj to lepiej nie no trudno to narazie bedzie miał lepiej .....ale pociesz się ze podobno nic nie trwa wiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.08.2006 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Dobrze, ze Ty to napisalas, bo nikt wczesniej nie uzyl slowa "baba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Dobrze, ze Ty to napisalas, bo nikt wczesniej nie uzyl slowa "baba" Poza tym to przesada, czasem schodzi jeszcze na sport lub samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.08.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Dobrze, ze Ty to napisalas, bo nikt wczesniej nie uzyl slowa "baba" Poza tym to przesada, czasem schodzi jeszcze na sport lub samochody. Chodzi o szybki seks na tylnym siedzeniu Mercedesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Dobrze, ze Ty to napisalas, bo nikt wczesniej nie uzyl slowa "baba" Poza tym to przesada, czasem schodzi jeszcze na sport lub samochody. Chodzi o szybki seks na tylnym siedzeniu Mercedesa? podczas nocnych wyścigów ulicznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Oj chłopcy... Pogadać to Wy sobie lubicie i na gadaniu przeważnie się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.08.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Oj chłopcy... Pogadać to Wy sobie lubicie i na gadaniu przeważnie się kończy Tylko jak was boli głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Dobrze, ze Ty to napisalas, bo nikt wczesniej nie uzyl slowa "baba" Ja użyłem kiedyś "babsko" w innym wątku i zostałem przywołany do tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Oj chłopcy... Pogadać to Wy sobie lubicie i na gadaniu przeważnie się kończy Tylko jak was boli głowa Oj, w trakcie szybkiego seksu na tylnym siedzeniu mercedesa, podczas wyścigów ulicznych, to na pewno nie tylko głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że o czym faceci nie zaczną rozmawiać, zawsze im zejdzie na baby i piwo Dobrze, ze Ty to napisalas, bo nikt wczesniej nie uzyl slowa "baba" Ja użyłem kiedyś "babsko" w innym wątku i zostałem przywołany do tablicy. jawyraźniej kontekst nie był odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Oj chłopcy... Pogadać to Wy sobie lubicie i na gadaniu przeważnie się kończy Tylko jak was boli głowa Oj, w trakcie szybkiego seksu na tylnym siedzeniu mercedesa, podczas wyścigów ulicznych, to na pewno nie tylko głowa No i kto tu gada o seksie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 To tylko taka dość dosłowna aluzja do wypowiedzi kolegów powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... czepia się ?? ufff... to nie tylko moja taka Cóż....znalazłoby sie chyba więcej. pokaże to chyba ojcu bo on się matki czepia ze ta się jego czepia o browarka i myśli ze tylko ona taka...aha pokaże to mojemu chlopu jakie ma szczescie bo ja jeszcze sie nie czepiam..... I znów gdzieś u kogoś będę miał przerąbane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts