Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie martw sie kolorem zlewu, ten zlew wystepuje tez w kolorze podobnym do Twojego blatu, jest to albo kolor cynamon albo orzech. Obydwa kolory sa jasniutkie i bez zadnych kropek tylko raczej jednolite. A pisze albo cynamon albo orzech, bo zlew ten wystepuje w tylko jednym z tych 2 kolorow. Jutro sprawdze w pracu, bo mam katalog i wszystkie probki w postaci kawalkow 10/10 cm wszystkich fragranitow franke. A tak na marginesie to nie wiem dlaczego franke na swojej stronie ma ten zlew wystawiony tylko w jednym kolorze skoro wystepuje chyba w pieciu kolorach.

malmuc Wasz domek będzie z zewnątrz drzewniany? :lol:

Deseczki widzę się suszą. Podobają mi się takie klimaty. Drewno nadaje dużo ciepła

Romku nasze straszydło ma wyglądać kiedyś tak

http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4343214_348.ts1158349417061.jpg

no dach juz nieaktualny bo jest antarcytowy :roll:

Nie martw sie kolorem zlewu, ten zlew wystepuje tez w kolorze podobnym do Twojego blatu, jest to albo kolor cynamon albo orzech. Obydwa kolory sa jasniutkie i bez zadnych kropek tylko raczej jednolite. A pisze albo cynamon albo orzech, bo zlew ten wystepuje w tylko jednym z tych 2 kolorow. Jutro sprawdze w pracu, bo mam katalog i wszystkie probki w postaci kawalkow 10/10 cm wszystkich fragranitow franke. A tak na marginesie to nie wiem dlaczego franke na swojej stronie ma ten zlew wystawiony tylko w jednym kolorze skoro wystepuje chyba w pieciu kolorach.

Hej magpie dzisiaj mam zamiar wybrać sie do jakiegoś sklepu z kuchniami i zobaczyc chociaz na innym zlewie FRANKE te kolorki. Wczesniej mialam inny blat wybrany i do niego z pewnoscią i orzech i beż pasowałyby swietnie, ale zmienilam ten blat na taki ktory ma trocje szarych ciapek, ale za to ma tez takie ciapki brzoskwiniowe,ktore mnie strasznie wkurzają :-?

Mam nadzieje ze ten Admiral zmiesci mi sie w szafce 80 cm :roll: bo w opisach pisza ze ona ma 86 cm szer.

A rzeczywiście :D

Gdzieś mi umknął z pamięci wygląd Waszego domku :oops:

I nie pisz mi że to straszydło. Dla mnie ta drzewniana okładzina jest bombowa.

Ach szkoda że u mnie nie można takiego czegoś zastosować. Tanie to te deski pewnie nie są no ale w ogólnych kosztach budowy to co to za koszt.

W moim prostokątnym klocku z dachem kopertowym ni jak mi takie drewienko ne pasuje :cry:

malmuc domek super -podobaja mi sie takie proste domki-schody bomba.juz od dawna tu do ciebie zagladam.zdradz prosze skad sa te kafle z gornej lazienki???

czesc ocia79

ciesze się ze domek-potworek się podoba :lol:

płytki to Hiszpański BALDOCER

bardzo nie chciałam brązowej łazienki, ale jak juz wczesniej pisalam

zostałam postawiona pod murem i zakupy wyglądały tak:

-Dziendobry..... jakie płytki macie państwo do kupienia od zaraz ?

no i tak wyszło ze są te, ale ich zaletą jest to że mają w sobie duzo szarosci :lol:

Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO?

Jestem zaniepokojona!

a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę :lol:

A ja myślałem że zamierzasz wyjechać :D

No tak tylko moje myślenie było pozbawiaone logiki :oops: - no bo po co wtedy ta budowa? :lol:

Fajnie że się pomyliłem

Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO?

Jestem zaniepokojona!

a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę :lol:

A ja myślałem że zamierzasz wyjechać :D

No tak tylko moje myślenie było pozbawiaone logiki :oops: - no bo po co wtedy ta budowa? :lol:

Fajnie że się pomyliłem

:lol: :lol: :lol:

w czerwcu byłam w prawdziwym Ohio :lol: :wink:

ale wole to moje

tutejsze :wink:

i tutejszych ludzi