DarioAS 10.09.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 sorki, że tak nie na temat... Ale muszę to napisać- ROM masz prześlicznego bobasa, a ta fota jest zniewalająca . Malmuc, w czwartek powiadasz?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dzięki DarioASW pełni sie z Tobą zgadzam.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.09.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nie martw sie kolorem zlewu, ten zlew wystepuje tez w kolorze podobnym do Twojego blatu, jest to albo kolor cynamon albo orzech. Obydwa kolory sa jasniutkie i bez zadnych kropek tylko raczej jednolite. A pisze albo cynamon albo orzech, bo zlew ten wystepuje w tylko jednym z tych 2 kolorow. Jutro sprawdze w pracu, bo mam katalog i wszystkie probki w postaci kawalkow 10/10 cm wszystkich fragranitow franke. A tak na marginesie to nie wiem dlaczego franke na swojej stronie ma ten zlew wystawiony tylko w jednym kolorze skoro wystepuje chyba w pieciu kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 malmuc Wasz domek będzie z zewnątrz drzewniany? Deseczki widzę się suszą. Podobają mi się takie klimaty. Drewno nadaje dużo ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 malmuc Wasz domek będzie z zewnątrz drzewniany? Deseczki widzę się suszą. Podobają mi się takie klimaty. Drewno nadaje dużo ciepła Romku nasze straszydło ma wyglądać kiedyś tak http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4343214_348.ts1158349417061.jpg no dach juz nieaktualny bo jest antarcytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Nie martw sie kolorem zlewu, ten zlew wystepuje tez w kolorze podobnym do Twojego blatu, jest to albo kolor cynamon albo orzech. Obydwa kolory sa jasniutkie i bez zadnych kropek tylko raczej jednolite. A pisze albo cynamon albo orzech, bo zlew ten wystepuje w tylko jednym z tych 2 kolorow. Jutro sprawdze w pracu, bo mam katalog i wszystkie probki w postaci kawalkow 10/10 cm wszystkich fragranitow franke. A tak na marginesie to nie wiem dlaczego franke na swojej stronie ma ten zlew wystawiony tylko w jednym kolorze skoro wystepuje chyba w pieciu kolorach. Hej magpie dzisiaj mam zamiar wybrać sie do jakiegoś sklepu z kuchniami i zobaczyc chociaz na innym zlewie FRANKE te kolorki. Wczesniej mialam inny blat wybrany i do niego z pewnoscią i orzech i beż pasowałyby swietnie, ale zmienilam ten blat na taki ktory ma trocje szarych ciapek, ale za to ma tez takie ciapki brzoskwiniowe,ktore mnie strasznie wkurzają Mam nadzieje ze ten Admiral zmiesci mi sie w szafce 80 cm bo w opisach pisza ze ona ma 86 cm szer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 11.09.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 malmuc domek super -podobaja mi sie takie proste domki-schody bomba.juz od dawna tu do ciebie zagladam.zdradz prosze skad sa te kafle z gornej lazienki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A rzeczywiście Gdzieś mi umknął z pamięci wygląd Waszego domku I nie pisz mi że to straszydło. Dla mnie ta drzewniana okładzina jest bombowa. Ach szkoda że u mnie nie można takiego czegoś zastosować. Tanie to te deski pewnie nie są no ale w ogólnych kosztach budowy to co to za koszt. W moim prostokątnym klocku z dachem kopertowym ni jak mi takie drewienko ne pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 malmuc domek super -podobaja mi sie takie proste domki-schody bomba.juz od dawna tu do ciebie zagladam.zdradz prosze skad sa te kafle z gornej lazienki??? czesc ocia79 ciesze się ze domek-potworek się podoba płytki to Hiszpański BALDOCER bardzo nie chciałam brązowej łazienki, ale jak juz wczesniej pisalam zostałam postawiona pod murem i zakupy wyglądały tak: -Dziendobry..... jakie płytki macie państwo do kupienia od zaraz ? no i tak wyszło ze są te, ale ich zaletą jest to że mają w sobie duzo szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Moje gratulacje z okazji roczku JAk nie na parapetówę to może chociaż na roczek przyjedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Moje gratulacje z okazji roczku JAk nie na parapetówę to może chociaż na roczek przyjedziemy? Romku drzwi stoją otworem dla Ciebie ale pod warunkiem że przyjedziesz z Martusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Moje gratulacje z okazji roczku JAk nie na parapetówę to może chociaż na roczek przyjedziemy? Romku drzwi stoją otworem dla Ciebie ale pod warunkiem że przyjedziesz z Martusią No oczywiście. Inne opcje nie wchodzą w grę. Niech się ciocia MAłgosia też trochę wykarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.09.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Drodzy Malmucowie, gratulacje z okazji roczku !!! http://images14.fotosik.pl/38/7e465b04f14e1996.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dzięki Graszka ehhhhhh sąsiadka mi się fajna trafiła Rom nie bój nic, już ja ją sobie zaskarbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO?Jestem zaniepokojona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO? Jestem zaniepokojona! a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO? Jestem zaniepokojona! a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę A ja myślałem że zamierzasz wyjechać No tak tylko moje myślenie było pozbawiaone logiki - no bo po co wtedy ta budowa? Fajnie że się pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO? Jestem zaniepokojona! a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę A ja myślałem że zamierzasz wyjechać No tak tylko moje myślenie było pozbawiaone logiki - no bo po co wtedy ta budowa? Fajnie że się pomyliłem w czerwcu byłam w prawdziwym Ohio ale wole to moje tutejsze i tutejszych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosiu czy Ty coś robisz oprócz forumowania? Twoje odpowiedzi pojawiają się z prędkością światła ale Ci zazdraszczam tego ohio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosiu czy Ty coś robisz oprócz forumowania? Twoje odpowiedzi pojawiają się z prędkością światła ale Ci zazdraszczam tego ohio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts