Irma 08.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 taki pomysł tez miałam, ale chcialam zrobić drewno na szerokość sciany z TV i nie przejmować się oknami wtedy siedzi sie na kanapie z nogami na drewnie i stół tez stoi na drewnie jednocześnie wejscie przez szerokie "poczwórne" drzwi tarasowe jest chronione gresem boje sie tylko, że przez taki układ pokój bedzie sie wydawał strasznie wąski i długi nic sie nie zwezy. Gdyby pasy gresu byly wezszse wtedy tak. A tak to tylko pokoj sie odrobine wydluzy, co mu moim zdaniem na dobre wyjdzie. Ale ciagnelabym do samych okien, bo wtedy jest porzadek i caly stol sie zmiesci na drewnie wystarczy go troche przesunac w dol rysunku. bedzie symetrycznie i cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a, i co?drewno miałoby się konczyc 1 m przed oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ja w sprawie cokołu. U mnie jest różnicy 5cm. Musi być taka różnica by wszedł conajmniej kątownik z siatką na styropian. Jak jest za mała różnica to wtedy muszą kombinować z katownikiem i go przycinać i nie zawsze jest równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://images31.fotosik.pl/38/881ce14e62293a8emed.jpghttp://images33.fotosik.pl/38/cc99faa9c9b8dcd5med.jpghttp://images32.fotosik.pl/38/2f2a03cb8da1478fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 dlaczego powstała wersja 1? slysze ze przy takim wyjsciu tarasowym zbiera sie duzo piachu z butów i parkiet w tym miejscu zrobi sie wytartym, brzydki nie wiem, ale ja usiebie zdecydowałam sie zrobic plytki chociaz pierwotnie miala byc wersaj numer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 gdzies mi uciekla jeszcze jedna wersja Oli , hmmmmmmmmm znajdzie sie z nowosci u mnie ? no wiec farba na wysoką zabudowe okazała sie byc prawie brązowa a nie miała taka być , ładna ale mysleliśmy o czymś innym szkoda ze nie można kupic w sklepie jakis małych ilosci na spróbowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 dlaczego powstała wersja 1? slysze ze przy takim wyjsciu tarasowym zbiera sie duzo piachu z butów i parkiet w tym miejscu zrobi sie wytartym, brzydki nie wiem, ale ja usiebie zdecydowałam sie zrobic plytki chociaz pierwotnie miala byc wersaj numer 3 Potwierdzam ciągle pełno piachu i błota dałem od tarasu wycieraczkę a i tak się wnosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 (...) z nowosci u mnie ? no wiec farba na wysoką zabudowe okazała sie byc prawie brązowa a nie miała taka być , ładna ale mysleliśmy o czymś innym szkoda ze nie można kupic w sklepie jakis małych ilosci na spróbowanie nowości no w końcu może rozcieńcz ją białą, uzyskasz kolor jaki będzie ci odpowiadał. o ile oczywiście nie będziesz malować innych powierzchni tym samym kolorem. może jakieś zdjęcia, np. z malowania, cokolwiek!!!! a wersja podłogi nr 3 ale skoro odpada ze względów użytkowych, to chyba wybrałabym nr 1 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.11.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://images28.fotosik.pl/109/4473d5d2b9d462af.jpghttp://images32.fotosik.pl/38/7666051c373718e8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 (...) z nowosci u mnie ? no wiec farba na wysoką zabudowe okazała sie byc prawie brązowa a nie miała taka być , ładna ale mysleliśmy o czymś innym szkoda ze nie można kupic w sklepie jakis małych ilosci na spróbowanie nowości no w końcu może rozcieńcz ją białą, uzyskasz kolor jaki będzie ci odpowiadał. o ile oczywiście nie będziesz malować innych powierzchni tym samym kolorem. może jakieś zdjęcia, np. z malowania, cokolwiek!!!! a wersja podłogi nr 3 ale skoro odpada ze względów użytkowych, to chyba wybrałabym nr 1 pozdr rozjasnic chyba nie, raczej kolorek odmienic nieco jutro jade na pole bitwy, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.11.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A jaki kolor miał byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 09.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 dziekuje dziewczyny!jesli chodzi o wnoszenie piachu na parkiet, to wydaje mi sięm że te potrójne drzwi raczej nie bedą uzywane - chyba stół będzie lekko przeszkadzał w swobodnym przejściu - więc może parkiet mogłby dochodzić do samych drzwi?poza tym na tej samej ścianie, ale w kuchni jest jeszcze jedno wyjście na taras - i ono pewnie bedzie najcześciej używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A jaki kolor miał byc? w mieszalniku do bazy pan wlewał czarny, fioletowy zielony i taki zółty jak yyyyy... miał byc taki brudny szaro-broząwy idący w fiolet chyba se palne w łeb ten jasniejszy kolor troszke za jasny (niewiele sie rozni od białego, taki przybrudzony biały), teraz myslimy czy nie kapnac do niego tego ciemnego kolorku kurna trzeba było zacząć malowanie od garazu jak bedzie wam sie chciało to mozna kolorki zobaczyc na stronce tikkurila.pl s481 i F426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 dziekuje dziewczyny! jesli chodzi o wnoszenie piachu na parkiet, to wydaje mi sięm że te potrójne drzwi raczej nie bedą uzywane - chyba stół będzie lekko przeszkadzał w swobodnym przejściu - więc może parkiet mogłby dochodzić do samych drzwi? poza tym na tej samej ścianie, ale w kuchni jest jeszcze jedno wyjście na taras - i ono pewnie bedzie najcześciej używane o widzisz dlatego pytalam o okna, bo chcialam wiedziec ktore beda najczesciej przechodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A czy ktoś z was ma parkiet pod drzwiami tarasowymi? Faktycznie to taka porażka? I ile ma wynosić "strefa ochronna"? Krok? Dwa? Bo nieregularny kształ mojego salonu zniechęca mnie do wstawek z gresu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A jaki kolor miał byc? miał byc taki brudny szaro-broząwy idący w fiolet chyba se palne w łeb zeby byl szaro brazowy to na probce musi wygladac jak szary z "cieniem" brazu. A ten jasny przynajmniej w internecie jest b.ładny i ja bym go nie ruszala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Malmuc ten kolor pomieszany to jest taki jak i ja potrzebuję Widzę, że podone rzeczy nam się podobają i zwracają naszą uwagę Ciekawe jaki mi wyjdzie w mieszalniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Malmuc ten kolor pomieszany to jest taki jak i ja potrzebuję Widzę, że podone rzeczy nam się podobają i zwracają naszą uwagę Ciekawe jaki mi wyjdzie w mieszalniku a jaki kolor kupujesz i z jakich farb? napisz symbol oglądniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A jaki kolor miał byc? miał byc taki brudny szaro-broząwy idący w fiolet chyba se palne w łeb zeby byl szaro brazowy to na probce musi wygladac jak szary z "cieniem" brazu. A ten jasny przynajmniej w internecie jest b.ładny i ja bym go nie ruszala. małżonek twierdzi ze nie widac roznicy miedzy bialym a tym jasnym F426, jutro bede widziec i myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie wybierałam jeszcze farby. Wiem jaki chcę narazie Na dół potrzebuje dwóch: - fiolet+grafit+brązowy....takie coś pomieszane - biały z perłową poświatą - nie wiem czy to jest realne zdobyc taki kolor ale taki byłby idealny Mam producenta farb w mieście. Mają swoje mieszalniki. Może coś pokombinujemy Pierwsza myśl to była Para. Ale... zastanawiam się czy warto wydawać tyle kasy. Dom mam duży, o ściany się ocierać nie bedziemy Dzieci małych też nie mam Za to mam dylematy Ogółem będę mieć do pomalowania ok 1000m2 powierzchni. Sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts