Ella 26.03.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Napiszcie, czego słuchacie, aby się doenergetyzować, ukoić skołatane nerwy, itp. Może stworzymy muzyczną apteczkę budowlaną? Ja generalnie stawiam na jazz, a Wy? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.03.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A co konkretnie lubisz? Tzn. raczej kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 26.03.2003 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Mój mąż, kiedy sprząta, słucha zawsze A.German, twierdzi że jej głos wpływa na niego kojąco . A ja lubię Ellę F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Może to zabrzmi dziwnie, ale nie umiem słuchać muzyki i nic nie robic. Aczkolwiek muzyka jest wielkim moim terapeutą na stresy dnia codziennego, oprócz przebywania na świeżym powietrzu. Mam swoje ulubione płyty, i tak dla przykładu: Kenny G., Andrea Bocelli, Barry White, Duran-Duran, Paul Anka .... nie sposób wymienic wszystkich, lecz taki rodzaj muzyki uwielbiam. Czy to sprzątam, czy też robię potrawy w kuchni, prasuję moja muzyka jest ze mną. Naprawdę wypoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 27.03.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Na mnie energizująco działa Piazzola, zwłaszcza w wykonaniu Galliano. Odjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 to najlepszy jest chris botti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Gajka uwielbiam ...kenny G, Boccelli...a słuchałas claidermanna?? bosski..nio i chris botti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 27.03.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Claiderman to taki pojedynczy Marek&Wacek. DO sprzatania czy jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej sie nie nadaje! Najwyzej jak juz zlegniesz padnieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.03.2003 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 On 2003-03-26 17:00, mbz wrote: A co konkretnie lubisz? Tzn. raczej kogo? Mogłabym na to pytanie odpowiadać godzinami, więc na początek ścisła czołówka, reszta w dalszych odcinkach . Moja podręczna apteczka, czyli co bym zabrała na bezludną wyspę: 1.Zastrzyk energii do zmagania się z codziennością - Charlie Parker 2.Źródło kreatywnych pomysłów - zakręcony Thelonious Monk 3.Romantyczna kolacja przy świecach - Bill Evans 4.Sposób na optymizm zawsze i wszędzie - wokaliści: Ella Fitzgerald (mój nick jest bardzo a propos), trio- Lambert, Hendricks & Ross, Bobby McFerrin, Al Jarreau. Na razie tyle C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Siedziałem wczoraj w necie sześć godzin, i po kolei grałem: Tribute to Benny Goodman Manu Chao Ennio Morricone Astor Piazzola Cesaria Evora Jan Garbarek Joe Pass Andreas Vollenweider bo tak mnie jakoś naszło na jazzikowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 03.04.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 popieram, Ponury63. to bylby i moj wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 03.04.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 dla skołatanych nerwów-Mozartku rozrywce i do dodania wigoru:Ramsteinoraz to co lubie najbardziej The Unforgiven -Metalica ,polecam na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 03.04.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 "Perłowa łódź" Antoniny Krzysztoń - tego ostatnio ciągle słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.04.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Powoli się przeprowadzam, i znalazłem kupę starych kaset: Pat Metheny i San Lorenzo (to ten sygnał z Wieczoru Płytowego w dawnej "Dwójce" w PR, pamiętacie??) Michael Nyman "The Piano" Legendary Pink Dots Prawie cała dyskografia The Beatles (ta podstawowa) A dzisiaj sąsiad kuł coś młotem pneumatycznym, to poleciała Nirvana, ze szczególnym uwzględnieniem "Teritorial pissing" ma, wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 05.04.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Brenda Lee i muzyka poważna.pozdrawiam skołatane serca i duszeEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 a jak mam wisielczy nastrój, to Velvet Underground z Nico....I'll be your mirror.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 jeszcze znalazłem Flash'n the pan (płyta roku 1981, szaman Piotr Kaczkowski i te sprawy) Count Basie Dave Brubeck Sidney Bechet i The Smiths!!! (nawet nie pamiętałem, że mam takie płyty!) Popiszcie coś, bo wątek zdechnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.04.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 No i zdycha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.04.2003 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Ostatnio w związku z przesileniem intelektualnym, poczułam pilne zapotrzebowanie na rozrywkę łatwą, przyjemną i "gładko wchodzącą" - zakupiłam więc płytę Wałów Jagiellońskich. Sam miód!!!! (i te wspomnienia...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.05.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Ja lubie bardzo rozna muzyke. Muzyki moglabym sluchac non-stop, rano w drodze do pracy w samochodzie, w pracy, w drodze z pracy, no i w domu przed snem, a czesto jeszcze w trakcie dnia [ Ta wiadomość była edytowana przez: mbz dnia 2003-05-06 12:16 ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: mbz dnia 2003-05-13 14:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts