ziaba 17.10.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Cały czas o piciu- a ja bym zycia kawał dała za taki prawdziwy bigos,z grzybkami..mieskiem-i zeby był taki brazowo-miodowy..A Wam na co ślinka cieknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.10.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Pomidorowa, taka cierpka, "stojąca w gardle" przez pół godziny po zjedzeniu... oczywiście z ryżem, twardym... odrobina śmietany... Ale to do kącika kulinarnego... Ziaba, taki bigos to trzeba podobno trzy dni - gotować i zamrażać na przemian, aż się przegryzie... wtedy jest taka złocisto-brązowa pychotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.10.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Kurde, ale mnie minęło......... Żaba zmieniła skórę ( a myślałam, że to węże tak robią ), Nurni - człowiek szczerego i dobrego serca do nas zawitał, Ponurym znowu owładnęły fantazje pośladkowe..... A i fantazje alkoholowe się zaczęły... Psychologu, gdzież tyś?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.10.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Jak tu krzesac iskry,jak sie jest po karczowaniu starej dorodnej jabłoni?Ledwie dycham,i nawet gar bigosu mnie nie zreanimuje.. ps.w nowym domu będą tylko drzewka z jednym korzonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.10.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 a czy ktos mi wyjasni, czy ja mam omamy? ten watek sie przemiescil ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.10.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Zgodnie z wytycznymi ,potwierdzono grupową terapie polegająca na"nicpewnosci"Ma ona na celu wdrozenie nawyków odruchów z zaskoczenia.Po ustabilizowanym toczeniu dysput na POWAZNE tematy zostanie przydzielona specjalna strona.Przewiduje sie atrakcyjne gratisy oraz dodatkowe leżanki/ wersja double/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.10.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Ziabo, ale w sobote to chyba nie?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.10.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Ja tam nic nie wiem.Jakos posmutniała Grupa Specjalnego Wsparcia.Naboznie sie zrobiło,objawy widać ustepują.Nikt nie polewa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.10.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Jabłonie wycięte, kolacyjka nie smakowała, Ordynator trenuje refleks podopiecznych i personelu rzucając oddziałem po całym budynku specjalnej troski Jedyna nadzieja, że te nowe double leżanki będą koedukacyjne... http://www.kakofonia.pl/PL/PLzlotop/kochliwy.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.10.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Można ? Co prawda lekarza nie potrzebuję (jeszcze ), ale jakoś tak zgłodniałem a tu tak ładnie pachnie i tematy ciekawe - cielesno-kulinarno-zdrowotne. Przyniesłem rybkę w galarecie i "lunetę" - jak ktoś lubi oczywiście. Sam robiłem - ratafia jak się patrzy (70 voltów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 70 VOLT - toż to jakiś KPN [koniak pędzony nocą ] Wyjdzie nam klon KK... no to lllluuuuu dobrze, że dr Magdziołek pokrzyczała i poszła na prywatną konsultację z Maksiem... mamy tak pożądany luzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.10.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Nie zapominajcie o mnie! Jak trzeba to wyciągnę pejczyk zza leżaneczki kliniki KAF! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2003 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Agnes, Forumowiczów pejczykiem? Co to za terapia! Zabiorę swoją leżankę i ucieknę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Agnes, a Ty znowu swoje.... czy masz niekumatych studentów, że musisz krzywdzić ponuraczka, czy po prostu to jest silniejsze od Ciebie ??? Chcesz o tym porozmawiać ??? Leżanka jest, Maksiu na terapii indywidualnej [coś długo, ale to ciężki przypadek - ponowił swoje żądania wzgledem obligatoryjności istnienia KOleżanek... ], grupa wsparcia z Tomkiem gotowa do terapii... No więc ?!?!? I oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji postu pięćsetnego [1000 postów, 1000 postów, niech pisze, pisze nam...] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.10.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ponurku, dziękuję za życzenia.... Plecki Ci wymasuję jak chcesz?.... I nie wezmę pejczyka.... Muszę się kurka czasem na kimś wyżyć a że do sesji jeszcze daleko... na Was padło nieboraczki.... A co do tego masażu - spirytusikiem będziem nacierać, tym 70-cio procentowym..... (już kurka nie wiem gdzie go pędzicie - u psychologa czy w KAFie...) A tak na marginesie - wiecie, że już nie ma kubków za wiadomości Jednakowoż p. A. Papliński obiecał przysłąć mi jeden po znajomości Postawię go po moim KOleżankiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 AgnesK napisał: Plecki Ci wymasuję jak chcesz?.... [...] A co do tego masażu - spirytusikiem będziem nacierać, tym 70-cio procentowym..... (już kurka nie wiem gdzie go pędzicie - u psychologa czy w KAFie...) Agnes, to Ty czy tylko Twoja lepsza część osobowości [gorsza to Mrs. Hyde'owa] ??? Poproszę plecki pomasować... o tak... i tu też... tylko żeby Ślivka nie widziała bo Ona była pierwsza z ofertą rehabilitacji... A spirycik... ciiiii...cho....sza..... inaczej nie da rady tu przetrwać... Zobacz, co dolega temu spod ósemki... http://www.sadurski.com/gify/gify/G12-a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 20.10.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Spirytusem smaruje się odleżyny i przeziębionych ,a masaż relaksacyjny albo rehabilitacyjny tylko na oliwkę.Czasami na talk.Wolisz na oliwkę czy na talk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Oczywiście, że na oliwkę !!! Talk przypomina mi przygotowania do zasmażki, a ja nie lubię ani zasmażki, ani się smażyć... A oliwka pachnąca ??? Agnes, no nie martw się, miałaś takie dobre chęci... Prawda, Śliwka ?? A chęciami dobrymi się wzmacnia optymizm Agnes... no nie martw się... Agnes... gdzie Ty idziesz ? Po co... po co Ci ten pejcz ?!? AAAuuuaa !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 20.10.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Oliwka może być pachnąca,czemu nie.Dochtórka Agnes to sadystka.Nawet w Łodzi nie traktują pacjentów pejczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Oj Ślivka, jesteś następna w kolejności na mojej czarnej liście elektrowstrząsowej..... Ponurku, masz rację, właśnie dlatego tu trafiłam - cierpię na chroniczne rozdwojenie osobowości - shisofrenicus budowlanus germanicus.... No i jak tak się czasem już dość mocno powyżywam, moja czarna strona osobości zostaje zaspokojona, zmieniam szyld na drzwiach z "dr AgnesK Terapia szokowa - Elektrowstrząsy i biczowanie" na "dr AgnesK - salon masażu relaksacyjnego" Właśnie przechodzę na drugą stronę mego ja. Mów czego Ci trzeba........ Jak Ci mogę pomóc? Chcesz oliwkę? - Masz! A może jeszcze tak podeptać Cię trochę? (Przyjmuję pod 5). Ps. Temu spod 8 pomogę, gdy znowu wejdę w czarna fazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts