Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wasz psychoterapeuta - czy potrzebujecie moich us?ug?

Gość Psychoanalityk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 248
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pomidorowa, taka cierpka, "stojąca w gardle" przez pół godziny po zjedzeniu... oczywiście z ryżem, twardym... odrobina śmietany... :p

Ale to do kącika kulinarnego... :roll:

Ziaba, taki bigos to trzeba podobno trzy dni - gotować i zamrażać na przemian, aż się przegryzie... wtedy jest taka złocisto-brązowa pychotka...

Kurde, ale mnie minęło.........

Żaba zmieniła skórę ( :o a myślałam, że to węże tak robią :o ), Nurni - człowiek szczerego i dobrego serca do nas zawitał, Ponurym znowu owładnęły fantazje pośladkowe..... A i fantazje alkoholowe się zaczęły... Psychologu, gdzież tyś?.....

Zgodnie z wytycznymi ,potwierdzono grupową terapie polegająca na"nicpewnosci"Ma ona na celu wdrozenie nawyków odruchów z zaskoczenia.Po ustabilizowanym toczeniu dysput na POWAZNE tematy zostanie przydzielona specjalna strona.Przewiduje sie atrakcyjne gratisy oraz

dodatkowe leżanki/ wersja double/

Agnes, Forumowiczów pejczykiem?

Co to za terapia! Zabiorę swoją leżankę i ucieknę!

Agnes, a Ty znowu swoje.... czy masz niekumatych studentów, że musisz krzywdzić ponuraczka, czy po prostu to jest silniejsze od Ciebie ??? Chcesz o tym porozmawiać ??? Leżanka jest, Maksiu na terapii indywidualnej [coś długo, ale to ciężki przypadek - ponowił swoje żądania wzgledem obligatoryjności istnienia KOleżanek... :oops: ], grupa wsparcia z Tomkiem gotowa do terapii...

No więc ?!?!?

I oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji postu pięćsetnego [1000 postów, 1000 postów, niech pisze, pisze nam...] :D :D :D

Ponurku, dziękuję za życzenia.... :D Plecki Ci wymasuję jak chcesz?.... I nie wezmę pejczyka.... Muszę się kurka czasem na kimś wyżyć a że do sesji jeszcze daleko... na Was padło nieboraczki.... A co do tego masażu - spirytusikiem będziem nacierać, tym 70-cio procentowym..... (już kurka nie wiem gdzie go pędzicie - u psychologa czy w KAFie...)

A tak na marginesie - wiecie, że już nie ma kubków za wiadomości :cry: Jednakowoż p. A. Papliński obiecał przysłąć mi jeden po znajomości :lol: Postawię go po moim KOleżankiem....

AgnesK napisał:
Plecki Ci wymasuję jak chcesz?.... [...] A co do tego masażu - spirytusikiem będziem nacierać, tym 70-cio procentowym..... (już kurka nie wiem gdzie go pędzicie - u psychologa czy w KAFie...)

Agnes, to Ty czy tylko Twoja lepsza część osobowości [gorsza to Mrs. Hyde'owa] ???

Poproszę plecki pomasować... o tak... i tu też... :wink: tylko żeby Ślivka nie widziała :oops: bo Ona była pierwsza z ofertą rehabilitacji...

A spirycik... ciiiii...cho....sza..... inaczej nie da rady tu przetrwać... Zobacz, co dolega temu spod ósemki...

http://www.sadurski.com/gify/gify/G12-a.gif

Oczywiście, że na oliwkę !!! Talk przypomina mi przygotowania do zasmażki, a ja nie lubię ani zasmażki, ani się smażyć...

A oliwka pachnąca ???

Agnes, no nie martw się, miałaś takie dobre chęci... Prawda, Śliwka ?? A chęciami dobrymi się wzmacnia optymizm :wink: Agnes... no nie martw się... Agnes... gdzie Ty idziesz ? Po co... po co Ci ten pejcz ?!? AAAuuuaa !!!!!!!!!!

Oj Ślivka, jesteś następna w kolejności na mojej czarnej liście elektrowstrząsowej..... :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Ponurku, masz rację, właśnie dlatego tu trafiłam - cierpię na chroniczne rozdwojenie osobowości - shisofrenicus budowlanus germanicus.... No i jak tak się czasem już dość mocno powyżywam, moja czarna strona osobości zostaje zaspokojona, zmieniam szyld na drzwiach z "dr AgnesK Terapia szokowa - Elektrowstrząsy i biczowanie" na "dr AgnesK - salon masażu relaksacyjnego" :wink: Właśnie przechodzę na drugą stronę mego ja. Mów czego Ci trzeba........ Jak Ci mogę pomóc? Chcesz oliwkę? - Masz! A może jeszcze tak podeptać Cię trochę? (Przyjmuję pod 5).

Ps. Temu spod 8 pomogę, gdy znowu wejdę w czarna fazę.