Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wasz psychoterapeuta - czy potrzebujecie moich us?ug?

Gość Psychoanalityk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 248
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze, ludzie, nie dołujcie psychoanalityka! Człowiek życzliwy, chce pomóc za darmo, a jak go obskoczyliście, to jeszcze będzie musiał dołożyć do interesu, bo sam wpadnie w depresję!!! Może on naprawdę widzi tu dewiacje, stresy, zatracenie poczucia wartości a taki trening interpersonalny przez internet nie grozi pogryzieniem i rzeką łez nie do przepłynięcia. Dajcie mu szansę.... Psychoanalityku, pisz na priva :smile:

Podobno na psychikę pozytywnie wpływa śmiech (byle nie przez łzy :smile:)

Maz marynaz wysyla telegram do zony

- Kochana zono wracam za trzy dni oczekuj mnie na lotnisku. Przylatuje po trzech dniach wychodzi z samolotu patrzy a jego zony nie ma i mowi.

- A to ku..a, ale moze nie, moze czeka przed lotniskiem.

Wychodzi przed lotnisko patrzy a jego zony nie ma i mowi

- A to ku..a, ale moze nie, moze czeka na mnie w domu.

Wsiada w taksowke jedzie do domu wchodzi patrzy, a w domu burdel wszystko porozwalane i mowi

- A to ku..a, ale moze nie, moze czeka na mnie w lozku na gorze.

Wchodzi do sypialni a tam jego zona pieprzy sie z dwoma facetami na raz. Tak stoi patrzy na to wszystko i mowi.

- A to ku..a, ale moze nie, moze telegram nie doszedl.

Ja mam problem.

Piszę pod przybranym nickiem, bo z oczywistych wzgledów nie chcę żeby było wiadomo kim jestem.

Za kilka dni mam mieć zabieg. Ale - i to jest najtrudniejsze - mogę go nie przeżyć. Lekarz powiedział mi to z brutalną szczerością. Zbyt brutalną. Rodzina jeszcze o niczym nie wie, a ja myślę czy im wogóle o tym wspominać.

Jeżeli możecie - poradzcie cos.

Dni upływają, a ja miotam się coraz bardziej.

Prosze...

Koniecznie powiedz rodzinie. To zawsze daje wsparcie.

Wiem coś o tym, moja rodzina całkiem niedawno przeżywała bardzo trudne chwile, może podobne do twoich kłopotów... I człowiek może żałować, że czegoś ważnego nie zdąży powiedzieć.

Gorąco pozdrawiam,

gaga2