gaga2 05.04.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Całkowicie zgadzam się z Frankai - we wszystkich uwagach. AAAnonimie - przygotowania o których pisze Frankai mogą się wydawać nieludzkie, ale warto zadbać o takie rzeczy. A najważniejsze - przekazać wszystkim osobom, na których Ci zależy - to co dla Ciebie jest najważniejsze.Nie chcę pisać o tym, co się zdarzyło w mojej rodzinie, bo to jest ciągle dla mnie trudne, ale wierz mi - przed ważną operacją zostały spisane także wszelkie hasła, piny i inne podobne zabezpieczenia - czy to danych na komputerze - czy kart kredytowych. I jeszcze jedno - wsparcie bliskich i przyjaciół jest bardzo, bardzo ważne, pozwala przetrwać trudne chwile. Sprobuj też myśleć optymistycznie - i nastawić się, że wszystko będzie dobrze. U nas póki co się to udaje.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 07.04.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 On 2003-04-05 01:18, Frankai wrote: Czy się ma podejrzenia do intencji AAAnonimowego, to chyba lepiej wykazać odrobinę naiwności i dobrego serca, niż rzucać podejrzeniami, że to autor wątku, ktoś sobie żartuje, itp. Ile Was kosztuje napisanie czegoś pozytywnego drugiej osobie? Dzięki Frankai za te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Psychoanalityk 07.04.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.04.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Psychoanalityku! co znaczą te gwiazdki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.04.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 No, Panie Psychoanalityku, proszę powiedzieć, czy chociaż Pan się zastanowił jak pomóc AAAnonimowemu? Same gwiazdki to chyba zbyt lakoniczne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 07.04.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Czy nie sądzicie, że ten Psychoanalityk nas zwyczajnie od początku podpuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Może ja też spróbuję:"Za pół darmo leczę piegi..."Ciekawe, czy ktoś mi zaufa? Na maila i * ?Podpucha jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.04.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Trochę dziwny jest ten wątek... AAAnonimowy - KONIECZNIE powiedz najbliższym. I ja też będę trzymała za ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2003 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 wiecie...myślę jednak tak jak ktoś wczesniej napisał,ze psycho nas podpuścił...no chyba ze * to terapia...a anonimowy..wiem, naraze sie..to jedna i ta sama osoba.. to moje zdanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2003 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 jesli sie myle...sorki anonimowy..dziwne jest dla mnie,ze wolisz wywnętrzniać sie wirtualnie..cała Polska wie o tym co piszesz...a Twoja rodzina zyje w niewiedzy..bierz sie w garsc usiadz z zoną wieczorkiem i po prostu powiedz o chorobie...napewno bedziesz sie lepiej czuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAnonimowy 08.04.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Wczoraj zona dowiedziała sie o sprawie. Idac za wasza rada napisalem krotki list i pokazalem go zonie. Lzy w jej oczach wystarczyly mi za wszytkie komentarze swiata. Ale dzisiaj czuje sie jakby mi ktos zdjal wielki kamien z plecow. Dzieki za wasze naprawde dobre rady. Chyba potrxebowalem tej waszej mobilizacji bo sam napewno bym sie do tego nie zmusil. Czuje sie naprawde lepiej. Jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.04.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 nie lubie podejrzliwosci. nie spodobal nam sie Psychoanalityk z jego ofertami pomocy, to trudno, ale jak ktos ma problem, to niech nie rezygnuje z odzywania sie na forum, bo "co dwie glowy, to nie jedna" - wspolnymi silami cos sie wymysli. Pozdrowienia dla wszystkich zgnebionych i dla chetnych do niesienia pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.04.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 AAAnonimowy,Super ze sie przemogles!Trzymam kciuki za powodzenie sprawy.PozdrowieniaMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 08.04.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 AAAnonimowy. Pomyślności, będzie dobrze!PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.04.2003 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 AAAAAnonimowy, daj znać koniecznie jak będzie po wszystkim. Trzymam kciuki i nie daj się. A wyżej było o poezji, więc może trochę Sztaudyngera: Po to Pan Bóg dał ci dupsko byś je wypiął na choróbsko. I tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.04.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 AAAnonimku :smile: Pozdrawiam Cię cieplutko i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Nawet jeśli to rodzaj gry (czego wykluczyć nie można), to cel deklarowany w tej grupie został osiągnięty. C.B.D.U.Teraz tylko przejście przez salę operacyjną - trudno! - i już będzie po wszystkim....AAAnonimowy, pozdrowienia i trzymam za Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 09.04.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 AAAnonimku, jesteśmy tu i czekamy na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.04.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 AAAnonimowy widzisz w ludzi nigdy nie należy wątpić! Pisz do nas jeszcze i nie trzymaj nas w niepewności! Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 10.04.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Tak, tak, koniecznie odezwij się. Wierzę, ze nas polubiles/as i nie zawiedziesz nas.... milcząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts