Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wasz psychoterapeuta - czy potrzebujecie moich us?ug?

Gość Psychoanalityk

Recommended Posts

Jestem. Zyje. Ale sprawa jeszcze nie znalazla definitywnego finalu. Krojenie sie odwloklo na czas blizej nieokreslony. Na razie jade na prochach. Jak zadzialaja pozytywnie - to na razie spokoj. Jak nie zadzialaja - to wracamy do punktu wyjscia.

Na razie probuje sie nie dac. Trzymajcie kciuki.

• Odpowiedzi 248
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

AAAnonimowy! napędziłeś nam wszyskim stracha, a jak widzę rozeszło się po kościach - i oby tak dalej ! Zawsze jestem zdania że "nigdy nie ma tak źle co by gorzej być nie mogo!"

A wiecie co jest najsmutniejszego w tym wątku że to psychoanalityk powinien być pierwszym, który doda otuchy a póki co to stawia tylko * - to chyba nie wystarczy!

Łatwo obiecywać gorzej dotrzymać! A może czeka na "poważniejsze" przypadki.W takim razie powodzenia!

Mamy Święta, a ja zamiast sie cieszyć siedzę w internecie i oczywiście na Forum. Wczoraj wyjeżdżalismy do rodziny i nasze autko powiedziało zdecydowane STOP. No i zostaliśmy w domu, bez sałatek, bez wypieków, dobrze że zrobiliśmy choć część zakupów, bo nie mielibysmy nawet szynki.

Powiedzcie, że nie potrzebuję psychoanalityka!

sama frajda!

Wyobraz sobie, ze ja wlasnie wrocilam do domu ciezko przejedzona i nic mi sie wiecej nie chce! Lodowka pelna, brzuch pelny, glowa pelna... mglistych wspomnien na temat utraconej linii...

Dzieki glupim humorom samochodu zyskalas dzien dla siebie i moze szanse na zachowanie dawnej wagi. Ja bym naprawde lubila!

Zazdroszcze!

:smile:

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...