Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My również zaraziliśmy się manią drewnopodobnych płytek i mamy nimi wyłożone wszystkie pomieszczenia w których jest ogrzewanie podłogowe przy czym w różnych odcieniach są to NovaBell Naturall wood:

PA030638.JPG

PA080645.JPG

PA080666.JPG

P9120555.jpg

Jednak naj wierniej upodobniają się do drewna te na blacie w łazience na poddaszu:

lazienka_gora1.jpg

lazienka_gora3.jpg

Gdyby ich cena była mniejsza chętnie użylibyśmy ich wszystkich podłogach ;)

My również zaraziliśmy się manią drewnopodobnych płytek i mamy nimi wyłożone wszystkie pomieszczenia w których jest ogrzewanie podłogowe przy czym w różnych odcieniach są to NovaBell Naturall wood:

PA080645.JPG

Pięknie wykończony domek trochę Ci zazdroszczę że masz już to za sobą a ja jeszcze nie :)

Na tym zdjęciu widać jak płytki z podłogi przechodzą na ścianę czy tak.

Masz może więcej zdjęć tego elementu bardzo mnie zaciekawiło takie rozwiązanie?

Dziękuję wszystkim. Fajnie że i Wam się podoba ;)

Liwko Chałupa jeszcze nie do końca zrobiona. Nie mamy jeszcze wszędzie lamp, a na zewnątrz elewacji, podbitki schodów i ogrodu :) W tym roku już nic nie robimy. Odpoczywamy od majstrów i od bałaganu :)

Odaro to zdjęcie było zrobione z góry na antresoli. Mamy otwartą przestrzeń nad jadalnią i rzeczywiście połączone kuchnie jadalnie i salon :)

PA290703.JPG

PA030636.JPG

PA080643.JPG

Hmm...tam raczej nie ma ściany, tylko ciągnie się podłoga, chyba w stronę kuchni...

Ale rano zaraz po przebudzeniu były jeszcze na ścianie :rolleyes:

Czemu wszyscy glazurnicy kładą płytki drewnopodobne w cegiełkę.

Ja swojemu glazurnikowi też musiałem pokazać i nauczyć że można inaczej.

Odaro, pokaż w końcu jak ty masz położone te płytki u siebie!

celdom Hej. Dzięki. Fajnie że się podoba nie tylko nam ;) Na razie nie mam żadnego albumu, ale nie długo założę taki na Picasawebie.

Pozdrawiam ;)

No ciekawe jak się sprawdzą w użytkowaniu.

Czemu wszyscy glazurnicy kładą płytki drewnopodobne w cegiełkę.

Ja swojemu glazurnikowi też musiałem pokazać i nauczyć że można inaczej.

Można inaczej, ale w większości przypadków takie są zalecenia producentów płytek drewnopodobnych, np. Woodentic Paradyża

Zgadza się. Ja również gdy kupowałem wszystkie moje płytki drewnopodobne czy to były NovaBell czy też Settecento to na samym opakowaniu było wyraźnie narysowane jak należy układać płytki na podłodze a jak nie należy ;)