zetka 12.11.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No ale właśnie czym tnie ? Szlifierką kątową, maszyną z tak długim blatem że mu cała płytka wchodzi ,tak dużą gilotyną? Czy jeszcze innym sposobem? Podpytałam i tnie taką duuużą gilotyną (wchodzi tam płytka długości max 120cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 14.11.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 a wy chodzicie po domu zawsze na boso? Tomek, jesli chcesz, moge Ci podeslac kilka fotek naszych Thorno Bianco, juz zafugowane i z listwami przypodlogowymi. Sprawdze tez ich cene, bo juz nie pamietam... znalazłam twoje zdjęcia na forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186748-Maja-II-w-naszym-wolnym-wykonaniu-)/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_1 16.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Zdjeć jeszcze nie mam, poprostu zapominam o tym, a aparatem w komórce nic ciekwego nie zrobię. Ale odnośnie ciecia długich płytek 1,2m, tak, były cięte wzdłuż i nie było kłopotu, zależy od maszyny. może jednak uda Ci się zrobić fotki połączenia białego i drewna? mamy mega dylemat czy płytki białe na ścianie robić w macie czy w połysku.. :/ a ma ktoś płytki Serenissima Urban Dark? załączam foto: http://www.serenissima.re.it/collection_details/en/69313/Urban.aspx# jaka fuga do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 23.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Na chwile dla amadi Rovere z fuga toffi.[ATTACH=CONFIG]282193[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282194[/ATTACH] Fajna kobieta , jesteś zadowolona z koloru fugi toffi do tych płytek ? Wybrałabyś toffi jeszcze raz ? Nie jest za jasna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 modena wybrałabym zdecydowanie jeszcze raz.:yes:Zawsze lepiej jaśniejsza niż ciemniejsza bo jak wiadomo w użytkowaniu ściemnieje po jakimś czasie i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek1719509010 24.11.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 modena wybrałabym zdecydowanie jeszcze raz.:yes:Zawsze lepiej jaśniejsza niż ciemniejsza bo jak wiadomo w użytkowaniu ściemnieje po jakimś czasie i tak. Odwrotnie, zawsze lepiej najciemniejszy odcień z płytki niż jaśniejszy. Owszem jasna fuga ciemnieje, ale tylko w najbardziej eksploatowanych miejscach, niejednakowo na całej powierzchni, także to ciemnienie fugi nie będzie wyglądało dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Przyciemnić zawsze można odwrotnie juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly77 24.11.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 może jednak uda Ci się zrobić fotki połączenia białego i drewna? mamy mega dylemat czy płytki białe na ścianie robić w macie czy w połysku.. :/ a ma ktoś płytki Serenissima Urban Dark? załączam foto: http://www.serenissima.re.it/collection_details/en/69313/Urban.aspx# jaka fuga do tego? U mnie takie połączenie.... Płytki na ścianie białe, matowe i ze strukturą.... do tego cegła naturalna ( jeszcze bez fugi bo robota w trakcie) Jak by ktoś chciał lepszej jakości zdjęcia, na których widać więcej, to mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 24.11.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Marysia Ro, Przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale choroba mnie rozłożyła na łopatki. Oto zafugowane fugą mapei brąz płytki setim honey (z góry przeproaszam za jakość zdjęć, bo robione wieczorem, płytki nie domyte i wszędzie pył pobudowlany): Obiecuję, że wrzucę jeszcze parę fotek umytych płytek po weekendowym ich umyciu. Przeprowadzka już za 2 tyg! kalafiorek, ślicznie wyszło pod każdym względem !!! Kolor ścian, białe listwy i cegiełka bomba - bardzo w moim guście!!! )) A ja mam do Was pytanie: jaką fugę wybrać do płytek paradyż pago dark? Celuję w mapei szary lub czekolada, brąz wydaje mi się za jasny. Co sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_i_Piotr 25.11.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Bardzo podobają mi się płytki Legni Natural i Nordic Gold, bardzo rozczarowałam się jednak po sprawdzeniu klasy ścieralności: 3. Nie obawiacie się, że szybko Wam się zniszczą?Waham się, co położyć w salonie z wyjściem na ogród. Obecnie w wc w bloku mam na podłodze płytki 3 klasy i po kilka latach widać, że są wytarte. Co lepsze? Kiepskie płytki czy dobre panele? Za 100 zl/m kupi się panele Quick Stepa, można położyc go samodzielnie i wyjdzie taniej niż gres, gdzie za samo położenie trzeba zapłacić min. 50 zl.Co robić? Co wybrać....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 chyba żadna z nas nie ma tych plytek więcj niż półtora roku na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 26.11.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Płytki z klasą ścieralności 3 powinny dać radę w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 27.11.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ale jeśli ciemniejsza to jaka do Rovere giallo ? Na przykład z Miry albo Kerakola . Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? edit: z Miry super pasuje nr 144 Edytowane 1 Marca 2015 przez modena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 02.12.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Dałam do płytek pago dark fugę mapei czekolada, bardzo fajnie to wyszło, zgodnie z moją wizją . Jak znajdę kabelek do telefonu, to wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 02.12.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ale jeśli ciemniejsza to jaka do Rovere giallo ? Na przykład z Miry albo Kerakola . Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? brąz albo karmel z mapei ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-ownik 02.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Waham się, co położyć w salonie z wyjściem na ogród. Obecnie w wc w bloku mam na podłodze płytki 3 klasy i po kilka latach widać, że są wytarte. Co lepsze? Kiepskie płytki czy dobre panele? Za 100 zl/m kupi się panele Quick Stepa, można położyc go samodzielnie i wyjdzie taniej niż gres, gdzie za samo położenie trzeba zapłacić min. 50 zl. Co robić? Co wybrać....? Jakie AC mają te quickstepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
struna7 03.12.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 rovere giallo podłoga, nova gala ściana, nova gala dekor fugi beda ceresitu manhatan i carmel kabina sanplast 80/90 free wc i szafka wciąż szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 teraz tylko umyc, bo było widąc urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_i_Piotr 04.12.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 jakie ac mają te quickstepy? ac4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.12.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Panele na pewno wyjdą taniej niż gres szczególnie że panele z AC4 można już kupić poniżej 30zł. Za około 50zł to AC5 widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts