wojgoc 23.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 a ile m2 masz do ułożenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.06.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Doriko nie przejmuj się tym jak te płytki wyglądają teraz. Ocenić można dopiero, gdy są zafugowane. Mam tanie płytki. Uwielbiam moją podłogę Ale dopóki ich nie zafugowałam, nie wiedziałam że będą aż tak mi się podobać. Fuga robi różnicę Jeśli podoba Ci się ich rustykalność, to nie martw się tylko rób swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.06.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Moja podłoga kosztosowała 60 zł/m2 i cały czas zastanawiam się czy nie zrobić jej też w sypialni zamiast paneli tak mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.06.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 trzeba się przyjrzeć i pewnie gdybyś o tym nie wspomniała to bym nie zauważyła. . W przypadku twoich jest pewnie podobnie Mam do nich lampę: http://www.bozenaglass.nazwa.pl/krzychu/2514-1A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.06.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Elfir przebiję Cię, moja 40/m2 Doriko uwierz mi, po pierwszych może dwóch dniach naprawdę nie będziesz chodzić z nosem przy podłodze i przyglądać się każdej płytce z osobna. Podłoga jest częścią pokoju, dojdą meble, listwy, drzwi itd. Wtopi się. Liczy się to czy będzie pasować do całości, jaką sobie obmyśliłaś. I tyle. Na Twoim miejscu przestałabym rozkminiać ją na części pierwsze na forum, tylko robiłabym swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.06.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Dzięki za słowa otuchy Moje też 60zł m2 tylko kupowane w markecie a nie przez neta. Będą w kuchni która ma trochę ponad 8m2 więc niewiele będzie widać bo dość mocno zagracę szafkami. Bardzo chciałam drewnopodobne bo jakoś nic innego mi się nie podobało. Jeszcze mam inne drewnopodobne tym razem do łazienki ale jeszcze ich nie rozpakowywałam i jeszcze bardziej się boję bo nie byłam do nich przekonana ale mąż chyba mając już dość zakupów powiedział że ładne i mam brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.06.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nawet się nie zastanawiaj, tylko je kładź. Brudu na nich w ogóle nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 23.06.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Trudno powiedzieć czy zdjęcia oddają prawdziwy wygląd szczególnie że na każdym wyglądają inaczej. Bardziej odpowiada mi imitacja dech niż paneli. Wiem że nie najlepsza w moim przypadku, szkoda że nie są jeszcze raz tak dlugie. Dojdzie fuga to też będzie troszkę inaczej pewnie. Płytki w powyższych postach cudne. Na ostatnim ułożenie ciekawe, takiego nie próbowałam. Rzeczywiście widać powtórzenia ale zupełnie nie rażą, trzeba się przyjrzeć i pewnie gdybyś o tym nie wspomniała to bym nie zauważyła. Edit: Spełnieniem moich marzeń też nie są ale jak już pisałam jak dla mnie akceptowalnie. kochana, a kto by się temu przyglądał ?! Ja po paru latach dopiero zauważyłam, że moje płytki łazienkowe mają minimalnie wzór i kilka jest do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.06.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Hehe, wszystko zależy od wzoru i od człowieka. Teściowie mają w jednym z pokojów tapetę położoną bez pasowania wzoru no i co tam jesteśmy (a ostatnio to jest właśnie nasz pokój) to gapie się na tą tapetę i mnie strasznie razi że nie jest dopasowany ten wzór. Takie mam skrzywienie, niestety A mój mąż nawet tego nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 24.06.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 lampa wyżej - kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 25.06.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witam,Kupię 2 sztuki Noce Naturale 14,8x89,8 - sprawa pilna proszę o kontakt, jestem z Łodzi. Jeśli komuś zostało kafli proszę o kontakt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalioke 26.06.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czy ktoś wie gdzie można w Szczecinie kupić płytki Kale Nordic Gold? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ja kupowałam przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jakiego sa producenta? Hiper ma duży wybór Hiszpańskich a Carmen Włoskich.W Ceramiku tez jest dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 fajna - sa tureckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Oj to nie wiem....:(Chyba faktycznie internet najszybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 26.06.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Najłatwiej "podzwonić" do sklepów w Szczecinie, a jak nie mają, zostaje: http://allegro.pl/nordic-gold-15x60-kale-plytki-deski-gres-krakow-i4332231036.html http://www.ceneo.pl/27364613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalioke 26.06.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Wolałabym zobaczyć najpierw na żywo. Zastanawiałam się też nad Pamesą Fronda ale teraz zaczynają mi się wydawać za szerokie (20x60) a Kale ma 15X60 więc chyba bardziej przypominają drewnianą podłogę. A może ktoś ma położone te płytki (Pamesa i Kala), chętnie zobaczę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksiejew 26.06.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja bym chętnie zobaczył na żywo model tarima roble. Nie chce mi się wierzyć, że można tak idealnie imitować drewno. Przypuszczam że w realu tak to nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Tarima roble mam wklejone w dzienniku, zdjęcia robione telefonem, wiec troszkę niewyraźne. Kale Nordic Gold mam w całym salonie, zdjęcia też w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts