Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PŁYTKI DREWNOPODOBNE, imitujące drewno - zdjęcia, układanie, jakie wybrać?

iga9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doriko nie przejmuj się tym jak te płytki wyglądają teraz. Ocenić można dopiero, gdy są zafugowane. Mam tanie płytki. Uwielbiam moją podłogę :) Ale dopóki ich nie zafugowałam, nie wiedziałam że będą aż tak mi się podobać. Fuga robi różnicę :) Jeśli podoba Ci się ich rustykalność, to nie martw się tylko rób swoje.

Elfir przebiję Cię, moja 40/m2 :D

Doriko uwierz mi, po pierwszych może dwóch dniach naprawdę nie będziesz chodzić z nosem przy podłodze i przyglądać się każdej płytce z osobna. Podłoga jest częścią pokoju, dojdą meble, listwy, drzwi itd. Wtopi się. Liczy się to czy będzie pasować do całości, jaką sobie obmyśliłaś. I tyle. Na Twoim miejscu przestałabym rozkminiać ją na części pierwsze na forum, tylko robiłabym swoje.

Dzięki za słowa otuchy :)

Moje też 60zł m2 tylko kupowane w markecie a nie przez neta.

Będą w kuchni która ma trochę ponad 8m2 więc niewiele będzie widać bo dość mocno zagracę szafkami. Bardzo chciałam drewnopodobne bo jakoś nic innego mi się nie podobało.

Jeszcze mam inne drewnopodobne tym razem do łazienki ale jeszcze ich nie rozpakowywałam i jeszcze bardziej się boję bo nie byłam do nich przekonana ale mąż chyba mając już dość zakupów powiedział że ładne i mam brać.

Trudno powiedzieć czy zdjęcia oddają prawdziwy wygląd szczególnie że na każdym wyglądają inaczej.

Bardziej odpowiada mi imitacja dech niż paneli. Wiem że nie najlepsza w moim przypadku, szkoda że nie są jeszcze raz tak dlugie. Dojdzie fuga to też będzie troszkę inaczej pewnie.

Płytki w powyższych postach cudne. Na ostatnim ułożenie ciekawe, takiego nie próbowałam. Rzeczywiście widać powtórzenia ale zupełnie nie rażą, trzeba się przyjrzeć i pewnie gdybyś o tym nie wspomniała to bym nie zauważyła.

Edit:

Spełnieniem moich marzeń też nie są ale jak już pisałam jak dla mnie akceptowalnie.

kochana, a kto by się temu przyglądał ?! :) Ja po paru latach dopiero zauważyłam, że moje płytki łazienkowe mają minimalnie wzór i kilka jest do góry nogami :lol2:

Hehe, wszystko zależy od wzoru i od człowieka.

Teściowie mają w jednym z pokojów tapetę położoną bez pasowania wzoru no i co tam jesteśmy (a ostatnio to jest właśnie nasz pokój) to gapie się na tą tapetę i mnie strasznie razi że nie jest dopasowany ten wzór. Takie mam skrzywienie, niestety :p A mój mąż nawet tego nie zauważył.