Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PŁYTKI DREWNOPODOBNE, imitujące drewno - zdjęcia, układanie, jakie wybrać?

iga9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To dobrze, że matowe :) .

Mam wielką prośbę: czy możesz zrobić zdjecie płytce takie z bliska najlepiej w trybie makro i do światła, żeby było widać powierzchnię? Bardzo ładnie proooszę ...

Nie mam aktualnie aparatu :(

W necie możesz zamówić jedną sztukę tej płytki

Dzięki :) Podniosłaś mnie na duchu. Te płytki to jeden z zakupów których nie byłam pewna. Ogólnie podobały mi się ale to było pół roku temu. Jak niedawno je wyciągnęłam i zobaczyłam te powtórzenia to zwątpiłam, po ułożeniu próbnym troszkę się uspokoiłam bo jak dla mnie są spoko. Za tę cenę cudów spodziewać się nie mogę. Zawsze jednak miło usłyszeć że jest ok od kogoś postronnego.

DSCN1041.JPG

inspiracja dla Ciebie... (choć ja bym chyba wybrała jodełkę)

http://banhagia.com/wp-content/uploads/2014/06/awesome-bedroom-idea-with-nice-wall-theme-also-big-and-comfort-bed-and-nice-fur-rug-also-nice-table-lamp.jpg

http://banhagia.com/sophisticated-loft-style-country-house-by-angelina-alexeeva/awesome-bedroom-idea-with-glamour-concept-in-the-wall-theme-and-bed-with-nice-pillow-and-bedcover-also-nice-small-table-with-unique-table-lamp/

Edytowane przez piu

[ATTACH=CONFIG]268306[/ATTACH]

witam

to ja sie pochwalę swoim wyborem i zakupem novabell eco dream quercia 15x90

dzis zaczną się układac :)) z lekkim przesunięciem 1/3 pierwsze zdjęcie ulożenie od lewej

pozdrawiam forumowiczów, których regularnie podczytuje, a w końcu sama mam się czym pochwalic:))

Edytowane przez iwonas82