.migotka. 28.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Potrzbuję do łazienki na blat płytki drewnopodobne, matowe, z wyraźną fakturą, nie całkiem gładkie. Kolor zbliżony do dębu, jasny, ciepły. I szerokość: 12-15cm. Podpowiedzcie coś. Ponawiam prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ponawiam prośbę. Moje Kale Nordic Gold są delikatnie falowane na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 29.06.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Kładą się i u mnie Kale Nordic Gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 30.06.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Moje Kale Nordic Gold są delikatnie falowane na powierzchni Dzięki, idę oglądać . One są względnie matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 sa bardzo matowe.Z resztą wyżej zolka wkleiła swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 30.06.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To dobrze, że matowe . Mam wielką prośbę: czy możesz zrobić zdjecie płytce takie z bliska najlepiej w trybie makro i do światła, żeby było widać powierzchnię? Bardzo ładnie proooszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokosanka85 30.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Weszłam w ten wątek bardziej z ciekawości niż po poradę, ale jako wielbicielka drewna muszę przyznać, że te kafelki drewnopodobne wyglądają naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.06.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To dobrze, że matowe . Mam wielką prośbę: czy możesz zrobić zdjecie płytce takie z bliska najlepiej w trybie makro i do światła, żeby było widać powierzchnię? Bardzo ładnie proooszę ... Nie mam aktualnie aparatu W necie możesz zamówić jedną sztukę tej płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 01.07.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Poszalalam i zamowiam probki: Ceramika Limone Forest Dorato Ceramika Limone Forest Beige Castelvetro Silva Campani Legno Natural Kalebodur Country Honey Kalebodur NordiC Gold APE Ceramica Oregon Nogal Zobaczymy, jak to wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Koniecznie wrzuć fotki Można wiedzieć, gdzie zamawiałaś i ile te próbki Cię kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 01.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To dobrze, że matowe . Mam wielką prośbę: czy możesz zrobić zdjecie płytce takie z bliska najlepiej w trybie makro i do światła, żeby było widać powierzchnię? Bardzo ładnie proooszę ... Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 01.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a jaką fugę używaliście do kale nordic gold?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.07.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki Podniosłaś mnie na duchu. Te płytki to jeden z zakupów których nie byłam pewna. Ogólnie podobały mi się ale to było pół roku temu. Jak niedawno je wyciągnęłam i zobaczyłam te powtórzenia to zwątpiłam, po ułożeniu próbnym troszkę się uspokoiłam bo jak dla mnie są spoko. Za tę cenę cudów spodziewać się nie mogę. Zawsze jednak miło usłyszeć że jest ok od kogoś postronnego. inspiracja dla Ciebie... (choć ja bym chyba wybrała jodełkę) http://banhagia.com/wp-content/uploads/2014/06/awesome-bedroom-idea-with-nice-wall-theme-also-big-and-comfort-bed-and-nice-fur-rug-also-nice-table-lamp.jpg http://banhagia.com/sophisticated-loft-style-country-house-by-angelina-alexeeva/awesome-bedroom-idea-with-glamour-concept-in-the-wall-theme-and-bed-with-nice-pillow-and-bedcover-also-nice-small-table-with-unique-table-lamp/ Edytowane 1 Lipca 2014 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Oj coś nie tak z linkiem. Raczej jodełka będzie, bo mojemu M też się podoba ale nie wiem jak to będzie jak przyjdzie co do czego, ułożenie jodełki to nie takie chop siup. Albo podwójna jodełka. Ech człowiek to sobie lubi utrudnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIS 01.07.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pierwszy kawałek pokoju zrobiony w płytkach Marazzi Treverk Way Castagno 15x90 cm MLA3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ładne takie długie dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.07.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pierwszy kawałek pokoju zrobiony w płytkach Marazzi Treverk Way Castagno 15x90 cm MLA3 nie były łódkowate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIS 01.07.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Na razie dwie "dechy" odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonas82 02.07.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]268306[/ATTACH] witam to ja sie pochwalę swoim wyborem i zakupem novabell eco dream quercia 15x90 dzis zaczną się układac ) z lekkim przesunięciem 1/3 pierwsze zdjęcie ulożenie od lewej pozdrawiam forumowiczów, których regularnie podczytuje, a w końcu sama mam się czym pochwalic:)) Edytowane 2 Lipca 2014 przez iwonas82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.07.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 załączniki się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts