GosiaMichal 21.09.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 A Mocno krzywe? oki czekam na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.09.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 (edytowane) Zbliżenie (fuga mapei orzech)http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=279699&d=1410644462 Co do koloru to zdjęcia przekłamują, ale na pierwszym jako "stopień" jest położony dębowy surowy próg (nie lakierowany, nie bejcowany, tylko surowy) i jego kolor jest idealnie taki jak płytek. Chłodny jasny beż. Edytowane 28 Września 2014 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMichal 21.09.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dziękuje za fotki ładnie wygląda U nas niestety byłyby za jasne. Potrzebujemy coś w stylu brown lub ochra. Masz jakąś opinię na temat Opoczna? allwood nut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.09.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Alwoody bardzo ładne ale w dotyku szorstkie. Sprawdzałam płytki pod kątem ich mycia i te odpadły. A szkoda bo bardzo mi się wizualnie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.09.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Cokoły z płytek są okropne. Witam. Chciałam zapytać właśnie o te cokoły. W kilku miejscach na forum znalazłam wypowiedzi, żeby nie robić cokołów z płytek. A z czego można w zamian?? Może jakieś zdjęcia?? Mnie się cokoły w ogóle nie podobają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.09.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 U mnie bedą z białych listew poliuretanowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.09.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ja nie twierdzę, że sa okropne, ale wymagają zlicowania ze scianą, co już jest pracochlonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 24.09.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 W kilku miejscach na forum znalazłam wypowiedzi, żeby nie robić cokołów z płytek. A z czego można w zamian?? Może jakieś zdjęcia?? Mnie się cokoły w ogóle nie podobają ... Ja do płytek drewnopodobnych pago dark z Paradyża robię białe listwy z mdf-u i wiem, że pięknie będzie to wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 24.09.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 opinię na temat Opoczna? allwood nut ? mnie się spodobały jako pierwsze, bo dość ładne i cena też przyjemna, ale ostatecznie zdecydowałam się na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 U mnie bedą z białych listew poliuretanowych. "Wyinternetowałam" wczoraj te listwy, obejrzałam setki zdjęć, nawet pojechałam do marketu budowlanego żeby toto sprawdzić organoleptycznie. I... myślę, myślę, chyba się przekonam do tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 U moich znajomych sa 15 cm wyglądają pięknie.:)Przynajmniej jest szansa ze nie zżółkną jak drewniane które mam obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 28.09.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Mam pytanie do użytkujących kuchnie otwarte na salony. Czy płytki drewnopodobne położone w salonie przeciągnęliście na kuchnię czy w kuchni macie co innego? Przyszły już moje pago dark do salonu i jasne płytki do kuchni i coś mi to nie pasuje. Z założenia miała być inna podłoga w kuchni, żeby wizualnie oddzielić te 2 pomieszczenia, zdecydowałam się jednak na fakturę drewna, żeby z kolei było jakieś nawiązanie stylem do salonu. I te w kuchni mają być jasne, bo kuchnia dużo mniejsza niż salon i będzie pasować do mebli. A teraz już sama nie wiem. Jaka jest Wasza opinia w tej kwestii? Lepiej wyglądają takie pomieszczenia z taką samą podłogą, czy nie raziłaby Was taka 'podzielona' kolorystycznie podłoga? Z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.09.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Na chwile dla amadi Rovere z fuga toffi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 29.09.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Dziękuję dobra kobieto Wygląda idealnie. Wychodzi na to, że carmel będzie za jasny a brąz za ciemny. Tylko jest problem z tym kolorem, nigdzie nie mogę go znaleźć . W marketach ten kolor nie występuje. W necie znalazłam tylko z dodatkiem perły. Gdyby któraś z Was się o niego potknęła, to proszę o namiary . Edytowane 29 Września 2014 przez amadi litrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.09.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Aaaa....to jestesmy w domu! Ja kupowałam w lokalnym sklepie nie w markecie( Casto,LM itp...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anorb 30.09.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Witam serdecznie, przymierzam się do zakupu płytek Serenissimy w kolorze living amber. Pytanie: - Czy ktoś z was miał do czynienia z tymi pyłkami? - Jaki kolor fugi polecacie do takich płytek? Jaka jest najlepsza firma produkująca fugi? Jaki odcień fugi by współgrał z tą płytką. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informację i spostrzeżenia. Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 30.09.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W mojej łazience będą kładzione w tym tygodniu Etic Rovere, nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 30.09.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jaka tak naprawdę jest różnica między I a II gatunkiem płytek? W II-gim są jakieś ubytki, są nierówne, czy jak to wygląda? Znalazłam na allegro cerrad setim honey po 40zł/m2, ale jest to II gatunek i nie wiem, czy warto ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 30.09.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Cerrad Setim Honey to niedroga płytka. My kupowaliśmy ją w Praktikerze - po negocjacjach po 54 zł/m2. Uważam, że nie warto inwestować w II gatunek, bo I tez nie jest zbyt prosty - płytki są łódkowate, chociaż my nie żałujemy zakupu. Bardzo nam się podobają. Teściowa myślała, że to deska dębowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeKo 30.09.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Witam. Waham się pomiędzy płytkami hasel brown paradyż a living brown SERENISSIMA. Czy ktoś na swojej podłodze ma któreś z nich??? Jak wyglądają, jak się "kładą"? Bardzo proszę o opinie. Dość pilne bo płytki chciałam zakupić jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts