ida2 02.05.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) Co do samych płytek drewnopodobnych, to kupiłem Ape Ceramica Oregon Nogal (20 x 114) - udało się znaleźć w super cenie - 110 zł / m2. Same płytki wyglądają genialnie (moim zdaniem) Też je mamy, tyle że w łazience Do złudzenia przypominają deski Nad Maloe też się zastanawiałam Edytowane 2 Maja 2015 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 04.05.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Proszę bardzo - Maloe beige, niestety jeszcze brudne, ale coś tam widać[ATTACH=CONFIG]314687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]314688[/ATTACH] Waga34 czy możesz napisać jaką masz fugę? Zastanawiam się nad ciemnym kolorem brązu lub nawet brązu łamanego grafitem. U Ciebie wygląda to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 04.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 KropQ, na pewno jest to fuga Atlas, bodajże ciemnobrązowa z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 04.05.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Waga 34, Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramm 05.05.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Też je mamy, tyle że w łazience Do złudzenia przypominają deski Nad Maloe też się zastanawiałam Nasze przeszły "test" w weekend - znajomy nas pytał "czy te deski będziemy kłaść na parterze" Mina kiedy usłyszał, że to kafle bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.05.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Czy ktoś z Was kładł już Korzilius Tubądzin Modern Oak i może się podzielić opinią? http://www.tubadzin.pl/collection/449 Mam te płytki w salonie, jeszcze nie zafugowane, wyglądają bardzo ładnie. Fachowiec mówił, że trochę łódkowały, ale poradził sobie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sija 06.05.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Proszę bardzo - Maloe beige, niestety jeszcze brudne, ale coś tam widać[ATTACH=CONFIG]314687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]314688[/ATTACH] a jak Ci się układają te płytki, mocno są krzywe, zadowolona jesteś? zastanawiam się nad nimi, chcę takie ułożyć w salonie kuchni, przedpokoju i wiatrołapie nawet. Tylko ja się zastanawiam nad odcieniem natural, znalazłam nawet na necie po jakieś 74 zł razem z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 06.05.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Sija,Mój fachowiec trochę narzekał na "łódkowatość" ale mówił, że w porównaniu z innymi, które kładł nie jest źle.Sam jest w trakcie wykańczania swego domu i powiedział, że sobie też takie położy:)My mamy Maloe beige w salonie, kuchni i dwóch holach (góra i dół).Choć jeszcze nie mam fug, jestem bardzo zadowolona z efektu. Cena 74 z przesyłką jest bardzo atrakcyjna, ja płaciłam 88zł (dowieźli i wnieśli do domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 06.05.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Sija,mój fachowiec w ogóle nie narzekał na Maloe, również moim zdaniem były prościutkie, W porównaniu do Tubądzin Korzilius, które również kładlismy to Maloe wypadło rewelacyjnie, tymbardziej, że cena 86zł jaką płaciliśmy to za takie dechy naprawdę tanio. Mamy je połozone w salonie, kuchni i przedpokoju i taka jedna płaszczyzna wygląda korzystnie. Ja jestem z nich naprawde zadowolona, łatwo się je myje przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.05.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nasze przeszły "test" w weekend - znajomy nas pytał "czy te deski będziemy kłaść na parterze" Mina kiedy usłyszał, że to kafle bezcenna podobnie było u nas tylko, że z teściami Gramm a jaką daliście fugę?? W brązach czy szarościach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 08.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Witam, czy ktoś układał płytki z serii Maloe z Paradyża - natural lub beige? Bardzo mnie ciekawi jak te płytki wyglądają w realizacji, bo w sieci nie ma zdjęć oprócz tych na stronie producenta: http://www.paradyz.com/plytki/kuchenne/maloe Też mam te płytki, mam też dobrany dekor do tego na weekendzie cyknę fotkę i wrzucę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sija 08.05.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A nie boicie się że te płytki po wyłączeniu podłogówki będą jednak zimne? Może trzeba się będzie przyzwyczaić do kapci Myślę o tych płytkach bo boję się że jjednak panele na podłogówkę to kiepski pomysł. A zależy mi na ładnej drewnopodobnej podłodze a nie jakiś kwadratowych, zimnych płytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sija 08.05.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 jedrek 244 czekamy na fotosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 08.05.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A nie boicie się że te płytki po wyłączeniu podłogówki będą jednak zimne? Może trzeba się będzie przyzwyczaić do kapci Myślę o tych płytkach bo boję się że jjednak panele na podłogówkę to kiepski pomysł. A zależy mi na ładnej drewnopodobnej podłodze a nie jakiś kwadratowych, zimnych płytach. A czemu panele drewniane to kiepski pomysł? Przecież do podłogówki wpuszczasz wodę o temperaturze niższej niż temp ludzkiego ciała. Teraz nawet już, nie mówiąc o lecie, jak słoneczko przygrzeje, to fragmenty podłogi mają wyższą temp niż ta, którą osiągniesz gdy podłogówka pracuje. To taki sam mit jak ten że z podłogówki się kurzy bo ciepła podłoga. To w takim razie z grzejników, gdzie woda ma 50-60 st, kurz powinien dosłownie strzelać pionowo w górę Kapcie - każdy chodzi jak lubi, ale ja sobie nie wyobrażam śmigania po śliskich jednak płytkach w skarpetach. Tak czy siak łażę w laczkach i tyle. Zresztą, nawet jak będziesz zimą grzać to podłoga nie będzie mieć aż tyle stopni by to było mocno czuć. Większość użytkowników podłogówki właśnie przy pierwszym kontakcie stwierdza, że "eeee myślałem, że to będzie ciepłe? wtf?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sija 09.05.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 A czemu panele drewniane to kiepski pomysł? Przecież do podłogówki wpuszczasz wodę o temperaturze niższej niż temp ludzkiego ciała. Teraz nawet już, nie mówiąc o lecie, jak słoneczko przygrzeje, to fragmenty podłogi mają wyższą temp niż ta, którą osiągniesz gdy podłogówka pracuje. To taki sam mit jak ten że z podłogówki się kurzy bo ciepła podłoga. To w takim razie z grzejników, gdzie woda ma 50-60 st, kurz powinien dosłownie strzelać pionowo w górę Kapcie - każdy chodzi jak lubi, ale ja sobie nie wyobrażam śmigania po śliskich jednak płytkach w skarpetach. Tak czy siak łażę w laczkach i tyle. Zresztą, nawet jak będziesz zimą grzać to podłoga nie będzie mieć aż tyle stopni by to było mocno czuć. Większość użytkowników podłogówki właśnie przy pierwszym kontakcie stwierdza, że "eeee myślałem, że to będzie ciepłe? wtf?" Eee... no właśnie na panele to chyba już u nas za późno bo podobno trzeba tam dać mniejszą wylewkę czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sija 09.05.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ale te płytki drewnopodobne nie są takie śliskie jak te w połysku.. Muszę się mojego majstra zapytać czy na tę moją podłogę można położyć jeszcze panele a nie płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.05.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Sija ja mam płytki 'tylko' w łazience, wc, kuchni i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thamika 10.05.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Poszukuję tanich płytek drewnopodobnych do łazienki w cenie do 60 zł/m2, możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesynka 15.05.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Czy ktoś układał płytki Tubądzin Domino Oak Beige? Jak prezentują się w domu? Czy one nadają się do ogrzewania podłogowego? Jak z ich czyszczeniem? Zastanawiam się nad położeniem ich w całym domu, zastanawia mnie tylko to, że faktura jest nieco chropowata, czy nie zostaje tam góra piachu?:\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.05.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Kolejna inspiracja - CERSANIT, nowość, seria GUSTO, 39 zł m2 http://www.plytki123.pl/images/cersanit_648_u-GUSTO-45x45_1.jpg http://www.plytki123.pl/images/cersanit_648_male-GUSTO-45x45_2.jpg http://www.plytki123.pl/images/cersanit_648_u-GUSTO-45x45_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts