kater-acme 17.05.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Poszukuję tanich płytek drewnopodobnych do łazienki w cenie do 60 zł/m2, możecie coś polecić? Też mam podobny budżet, potrzebuję ok 70 m2 na większość parteru. W tej cenie dostaniesz tylko płytki w formacie 15-16 na 60 cm. No nie wygląda to jak rasowa decha, ale znacznie lepiej niż małe klepki typu 10x40. Teraz w weekend oglądałem przez chwilę płytki Końskie Liverpool. Ktoś coś może o nich więcej powie? W sensie jakościowym głównie - łódkowatość, trzymanie wymiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.05.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Nie znam akurat tej konkretnej kolekcji, ale mam dużą powierzchnię w płytkach z tej fabryki i jestem z nich mega zadowolona, a kosztowały grosze, na pewno poniżej 30 zł m2 !Wiele razy spadło na nie coś ciężkiego, pozostały tylko lekkie draśnięcia. Warto się tej firmie przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.05.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Poszukuję tanich płytek drewnopodobnych do łazienki w cenie do 60 zł/m2, możecie coś polecić? może te, które wkleiłam powyżej, z firmy Cersanit za 39 zł m2. Mnie się bardzo podobają na tych fotkach, ale zaznaczam, że nie znam ich z reala. Może uda się je znaleźć jeszcze taniej.. http://www.plytki123.pl/product_info.php/gusto-brown-decor-45x45-p-22776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.05.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Jeszcze takie znalazłam, również nowość firmy CERSANIT, seria ancona http://www.plytki123.pl/index.php/cersanit-ancona-c-178_838_842 http://www.plytki123.pl/images/cersanit_208_u-Ancona-Detal-1.jpg http://www.plytki123.pl/images/cersanit_208_u-ancona-4-duzy_a_640x400.jpg cena ok. 70 zł m2 http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/059000/58843.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 18.05.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 ja jeszcze na chwilę wrócę do Końskie Liverpool - dziś zrobiłem rundę po okolicznych salonach płytkowych i powiem tak:cenowo - bezkonkurencyjne (< 50 zł)faktura - bardzo głęboka, wzdłuż płytki mają wręcz dołki, szorstka powierzchnia żona się do nich przekonała, mnie też cenowo b się podobają hehe, no tylko ta nieregularna powierzchnia nie wiem jak przez następne naście lat będzie się spisywać w porównaniu do np. takich Colonial, to niebo a ziemia - Colonial wręcz jak pokryte folią, b gładkie, ale też sztucznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iizzaa 19.05.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Sija, Mój fachowiec trochę narzekał na "łódkowatość" ale mówił, że w porównaniu z innymi, które kładł nie jest źle. Sam jest w trakcie wykańczania swego domu i powiedział, że sobie też takie położy:) My mamy Maloe beige w salonie, kuchni i dwóch holach (góra i dół). Choć jeszcze nie mam fug, jestem bardzo zadowolona z efektu. Cena 74 z przesyłką jest bardzo atrakcyjna, ja płaciłam 88zł (dowieźli i wnieśli do domu). Możesz podać namiar na priva gdzie zamawiaiście Maloe w dobrej cenie. U mnie 95zł + dostawa, a przy 50m robi się różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 26.05.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Możesz podać namiar na priva gdzie zamawiaiście Maloe w dobrej cenie. U mnie 95zł + dostawa, a przy 50m robi się różnica. Wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 26.05.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) A to moje Maloe, jeszcze brudne i bez schodów i balustrady od antresolki. Właśnie kończymy dębowe schody, cieszę się bo już widzę, że doskonale pasują do tych płytek.. Wkleję fotkę po zakończonej pracy Edytowane 26 Maja 2015 przez KropQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola Krawczyk 26.05.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 [ATTACH=CONFIG]318507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]318508[/ATTACH] A to moje Maloe, jeszcze brudne i bez schodów i balustrady od antresolki. Właśnie kończymy dębowe schody, cieszę się bo już widzę, że doskonale pasują do tych płytek.. Wkleję fotkę po zakończonej pracy Pięknie wyglądają ! A przy naturalnym drewnie będzie jeszcze efektowniej. Jestem już całkowicie przekonana za ich położeniem. Tym bardziej, że nie sprawiają kłopotów z ułożeniem jak wyczytałam na forum. Szukam teraz najtańszej opcji cenowej. W moich okolicach ceny Maloe wahają się od 89 do 95 zł., więc jeśli to możliwe to również proszę o informacje ( na priv) gdzie można je kupić taniej. Szukałam w necie, ale ceny wysokie, a gdzie było taniej to obecnie są braki bez możliwości zamówienia. Z resztą po takich pozytywnych opiniach na forum i pięknych prezentacjach zdjęciowych forumowiczów zainteresowanie rośnie;) Jeszcze raz dziękuję za odzew na mój poprzedni wpis i z zainteresowaniem czekam na zdjęcia z gotowych pomieszczeń z Maloe życząc szybkiego ukończenia prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 28.05.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Wysłałam na priv Jeżeli to nie problem to też poproszę o ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 28.05.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Jeżeli to nie problem to też poproszę o ten namiar. Wysłałam na priv☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andinek 29.05.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Wysłałam na priv☺ Ja również poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 02.06.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iizzaa 04.06.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Ja też już kupiłam Maloe, zapomniałam tylko o fugach i mam jeden dzień na ich zakup. Napiszcie, jaki daliście kolor fug do Maloe Beż.Acha, dla zainteresowanych - kupiłam za 83zł, jakby ktoś potrzebował namiar, wyślę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramm 09.06.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Mam pytanie do posiadaczy płytek drewnopodobnych - szczególnie tych, którzy mają je ułożone na ogrzewaniu podłogowym. Jak szeroką fugę ustaliliście? Dziś mam spotkanie z kafelkarzem, który prawdopodobnie jutro zacznie pracę i trochę boje się, że będzie chciał układać na mega szeroką fugę ... Możecie polecić jakieś dobre i sprawdzone fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 09.06.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 2mm optymalnie więcej to będzie nieciekawie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsbilly11 09.06.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam!Czy ktoś może polecić dobry salon z płytkami w Trójmieście? Nie mam czasu na objazd wszystkich skłepów - byłem w Bokaro, Rekordzie, w Rumii obo starej Wemy i jescze w paru-- wszystko jednakowe, nieciekawe . Może ktoś podpowie jaki skłep warto odwiedzić? Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 09.06.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Mam pytanie do posiadaczy płytek drewnopodobnych - szczególnie tych, którzy mają je ułożone na ogrzewaniu podłogowym. Jak szeroką fugę ustaliliście? Dziś mam spotkanie z kafelkarzem, który prawdopodobnie jutro zacznie pracę i trochę boje się, że będzie chciał układać na mega szeroką fugę ... Możecie polecić jakieś dobre i sprawdzone fugi? no ja zauważyłem, że raczej sprzedawcy płytek w salonach doradzają 3-4 mm; tu na forum przeważa opcja 2 mm, i tyle też mój kafelkarz poleca; poleca też fugi Mapei - i tego się będę sam trzymał tak na serio - to przecież podłogówka ze swoimi <30 st nie spowoduje chyba ruchów tektonicznych, co? podłoga się mocniej ogrzewa przez padające latem słońce, niż zimą jak się ogrzewanie uruchomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramm 10.06.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 no ja zauważyłem, że raczej sprzedawcy płytek w salonach doradzają 3-4 mm; tu na forum przeważa opcja 2 mm, i tyle też mój kafelkarz poleca; poleca też fugi Mapei - i tego się będę sam trzymał tak na serio - to przecież podłogówka ze swoimi <30 st nie spowoduje chyba ruchów tektonicznych, co? podłoga się mocniej ogrzewa przez padające latem słońce, niż zimą jak się ogrzewanie uruchomi Ustaliłem wczoraj z ekipą fugi 1,5 mm - zobaczymy co to wyjdzie Kafle wstępnie miały był ułożone z przesunięciem o 1/3 ale koniec końców uznaliśmy z lepszą połówką, że ciekawie będzie wyglądało ułożenie bez schematu tzn. w kontrolowanym chaosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 10.06.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 będzie git . W drewnopodobnych to 1.5 mm i tak będzie dawało wrażenie większych fug . więc słuszna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts