monic167 24.06.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 jeśli ci cokolwiek pomoże . to moje wc biel i setim nugat. Jeszcze nie skończone bez fugi i lustra też bardzo bardzo ładne. moze wezme je pod uwagę do drugiej łazienki ktora ma byc biało- brązowa. jak z kładzeniem tych płytek, nie było problemów? jaką fugę wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 2. Kale- Nordic Gold (jednak nie wiem gdzie je zobaczyć na żywo?) U mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Mystkowska 28.06.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Witam! Mam dylemat i myśle ze ktoś z forumowiczów mi pomoże a mianowicie od początku budowy zaplanowaliśmy ze na całym dole naszego domku położymy płytki drewnopodobne wybraliśmy są to paradyz maloe natural i teraz mam pytanie do bardziej doświadczonych czy byście położyły te płytki rownież w kuchńi czy może jednak kuchnie oddzielić innymi płytkami już sama nie wiem . Proszę o opińie pozdrawiam P.s pomiędzy kuchnia a spiżarnia nie ma żadnej ściany jest jednolita przestrzeń. Zrobiona jest wnęka pod zabudowę wysoka Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Monika Mystkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina.vir 28.06.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 a jak Ci się układają te płytki, mocno są krzywe, zadowolona jesteś? zastanawiam się nad nimi, chcę takie ułożyć w salonie kuchni, przedpokoju i wiatrołapie nawet. Tylko ja się zastanawiam nad odcieniem natural, znalazłam nawet na necie po jakieś 74 zł razem z przesyłką. Witam, czy mogę prosić o namiar gdzie można kupić Maloe w takiej cenie? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramm 29.06.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witam! Mam dylemat i myśle ze ktoś z forumowiczów mi pomoże a mianowicie od początku budowy zaplanowaliśmy ze na całym dole naszego domku położymy płytki drewnopodobne wybraliśmy są to paradyz maloe natural i teraz mam pytanie do bardziej doświadczonych czy byście położyły te płytki rownież w kuchńi czy może jednak kuchnie oddzielić innymi płytkami już sama nie wiem . Proszę o opińie pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]322474[/ATTACH] P.s pomiędzy kuchnia a spiżarnia nie ma żadnej ściany jest jednolita przestrzeń. Zrobiona jest wnęka pod zabudowę wysoka U nas kładliśmy na całości drewnopodobne, ale to od początku był taki plan. Tobie bym proponował pobawić się jakimkolwiek programikiem do wizualizacji (np. Sketchup lub SweetHome 3D) i wrzucić podłogę jednolitą i w wersji z podziałem - sama zobaczysz co Ci się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychaa3 01.07.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Witam drogie i drogich forumowiczów od wczoraj siedzę i przeglądam Wasze wpisy i wybory jakich dokonaliście a są piękne. Jeśli mogę Was prosić o radę jesteśmy w trakcie remontu z mężem i płytki przedpokój kuchnia mamy już kupione stoją i czekaja są to Dublin Almond z Castoramy za 48,95 m2. Teraz zastanawiam się nad płytkami do łazienki pomysł mam taki ponieważ będziemy mieć prysznic (tylko on nam się mieści zamiast wanny ) Jeśli uda mi się Wam wytłumaczyć. Prysznic będzie 90x90 wysoki 195cm i na ścianie tylko w jego zakresie chciałabym płytki drewnopodobne i te same na podłogę a zawrotnej powierzchni 2,5m2 (nie ma jak łazienka w wieżowcu . Wczoraj byłam w jednym salonie i nawet spodobały mi się Cersanit Gusto i cena też super, a w obrębie prysznica wystarczą po dwa rzędy tych płytek na ścianę ale mam wrażenie, że nie będzie to zbyt dobrze wyglądać takie kwadraty na tak małej powierzchni. Płytki o długości 60cm też dość ciężko bo jeden pasek byłby długi a a drugi króciutki, chyba że ewentualnie docinać i układać je "na dziko" ale to też dużo cięcia. Wspomnę że reszta ścian białe płytki Bianca Cersanit. Czy ktoś by miał pomysł co zrobić żeby wyglądało to do ludzi, byłabym niezmiernie wdzięczna. Wasze płytki wyglądają nieziemsko ale na dużych powierzchniach Jeszcze dodam że szukam jakiegoś ciepłego odcienia ale nie ciemnego. Pozdrawiam PS. Inspirowałam się tymi płytkami Siena Marrone http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres-kamienie-naturalne/gres/gres-szkliwiony-perugia-star-gres,p243217,l233.html ale po zobaczeniu ich na żywo to zupełnie inny kolor zimny i nie przyjemny Edytowane 1 Lipca 2015 przez mychaa3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 na zdjęciu zdecydowanie za jasne fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychaa3 06.07.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Mam pytanko czy ktoś z Was posiada płytki drewnopodobne i jak one się sprawują pod prysznicem czy bardzo osadza się na nich mydło i są ciężkie w utrzymaniu czystości czy może bez różnicy jakie płytki się położy? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 07.07.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 AdamKA8 jak dla mnie za ciemne drewno i za jasna fuga.Jane pytki drewnopodobne bardziej imitują drewno, te ciemne wyglądają znacznie gorzej i widać na nich najmniejszy kurz.Szczerze odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesynka 13.07.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Czy ma ktoś płytki marazzi treverkhome lub treverkever? Możecie podzielić się zdjęciami z nazwami kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Mystkowska 13.07.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam! Mam pytanie do posiadaczy plytek Maloe beż - jaki kolor fug daliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychaa3 14.07.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Jak dla mnie na powyższym zdjęciu fuga zdecydowanie za jasna. Miał może ktoś styczność z płytkami polcolorit foresta bronzo, chciałabym je położyć w łazience ale jak by może ktoś miał zdjęcie ich już po położeniu byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychaa3 16.07.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 A tak wyglądają nasze płytki do przedpokoju i kuchni, wyjęłam jedno opakowanie żeby im się przyjrzeć jak na moje oko są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraR 17.07.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) mychaa3 bardzo ładne płytki! gramm, ja się również zdecydowałam na drewnopodobne płytki do salonu i jadalni i może do łazienki na dole http://www.cerrad.pl/produkty/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/e/Setim_mist.jpg natomiast w kuchni chciałabym mieć górne szafki i słupki białe, blat szary, a szafki dolne w jasnym kolorze drewna, dlatego na podogę kuchenna zaplanowałam takie http://img5.shmbk.pl/rimgspr/15627072_pad_253_200_materialy-wykonczeniowe-plytki-plytka-podlogowa-cerrad-city-steel.jpg?scale=canvas mi się bardzo podobają wnętrza całe w jednolitych płytkach, ale sama musisz wiedzieć czy meble w kuchni będą współgrały w podłogą. edit: płytki firmy cerrad 1. Setim mist 2. city titanium chociaż teraz jak je ze sobą zestawiłam, zastanawiam się czy to dobry pomysł... w salonie jakoś ładniej to wyglądało... Edytowane 17 Lipca 2015 przez SandraR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychaa3 29.07.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 SandraR dziękuję przemo123 powiem Ci z mojego doświdczenia, że najlepiej się wybrac do sklepu. Upatrzyłam sobie płytki na stronie Leroy Merlin już widziałam w nich moją łazieneczkę i pojechaliśmy do LM je kupić a na miejscu jedno wielkie rozczarowanie Zupełnie Inny Kolor. W końcu się zebrałam w sobie i zaczeliśmy jeździć po sklepach z płytkami, musiałam do tego z motywować swojego męża bo bardzo nie chciał ale udało się Naprawdę Polecam wybrac się do paru sklepów i popatrzeć jak co wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatixL 31.07.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 dotałem bardzo dorą ofertę na Colonial Venge 30x60 za 48 zł metr kwadratowy. Tanio ale też płytka stosunkowo mała ( porównując do tych 2 x dłuższych ) czy ktoś ma ułożony taki wymiar drewnopodonego gresu ? jak to się Wam podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dreamerx 06.08.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Szanowni! Słowa swe kieruję do szukających opinii o płytkach i firmie Paradyż - ODRADZAM wszystkim współpracę z tą firmą. Słowem wyjaśnień: początkiem lipca zamówiliśmy płytki Trophy Beige rozmiar 98 - termin deklarowany przed producenta to były dwa tygodnie. Po tym czasie dowiedzieliśmy się, że pracownik Paradyża poinformował hurtownika u którego kupujemy, że produkcja jest planowana na 29 lipca i w tym terminie będzie dostępny. Wczoraj - 05.08 - po telefonie bezpośrednio do producenta poinformowano nas, że produkcja być może będzie 19 sierpnia ale może i później. Wcześniej kupiliśmy bezpośrednio u producenta przez znajomego pośrednika mozaikę i cokoły więc nie możemy już zmienić płytek. Paradyż jest absolutnie niepoważną firmą - straciliśmy termin u ekipy, pieniądze wydane na mozaikę i cokół i mnóstwo nerwów - a jedyną odpowiedzią firmy było "być może". Szczerze - dajcie sobie spokój - jeżeli macie opcję B u innego producenta bierzcie w ciemno. Absolutnie nie warto tracić nawet chwili na myśl o współpracy z Paradyżem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 06.08.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Marazzi kolekcja Treverkchic kolor Noce Francese . Nie mam zdjęć z umytą podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puerta-rica 07.08.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Mam u siebie na podłodze w kuchni i przedpokoju płytki Tubądzin Traviata, odcień brązowy (łącznie 22 mkw płytek). Wyglądają fenomenalnie, są łatwe w utrzymaniu czystości, praktycznie NIC na nich nie widać, uwielbiam je! Wybierałam długo, ale warto było, od roku sprawują się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOBE STUDIO 09.08.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Bardzo ładne wzory ma firma Atlas Concorde seria ETIC, oraz Marazzi Treverkhome. Świetnie odwzorowują naturalne drewno, dobrze jest też mieszać między sobą szerokości i długości płytek. Często wykorzystujemy je w projektach, ponieważ pomysłowo ułożone dają naprawdę świetny efekt. Fajnie sprawdzają się we wszystkich pomieszczeniach, nawet w salonie zamiast paneli, czy podłogi drewnianej. Można sobie zobaczyć jak wygląda zastosowanie płytek drewnopodobnych w kuchni z salonem: [Moderowano - reklama jest płatna] Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts