Sija 19.08.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam, czy mogę prosić o namiar gdzie można kupić Maloe w takiej cenie? [email protected] Hej! czy znajdzie się ktoś kto może mi odsprzedać maloe natural jeśli mu takowe zostały? Potrzebuje ok 3 m:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobudowane 19.08.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Dzięki za propozycje, niedługo pewnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia331 29.08.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Poszukuję płytek drewnopodobnych na podłogę do salonu, kuchni i jadalni. Zastanawiam ssię nad kolekcja 1. Domino Tubądzin Walunt lub Elm; 2. Ceramika końskie Liverpool. Czy jest ktoś kto kładł u siebie któreś z tych płytek?? Te z konskich bardzo mi się podobają, fajnie imituja drewno. Za to domino są rektyfikowane więc powinny być prostsze. Będę wdzięczna za wszystkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monic167 31.08.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Poszukuję płytek drewnopodobnych na podłogę do salonu, kuchni i jadalni. Zastanawiam ssię nad kolekcja 1. Domino Tubądzin Walunt lub Elm; 2. Ceramika końskie Liverpool. Czy jest ktoś kto kładł u siebie któreś z tych płytek?? Te z konskich bardzo mi się podobają, fajnie imituja drewno. Za to domino są rektyfikowane więc powinny być prostsze. Będę wdzięczna za wszystkie sugestie cześć Domino będziemy kładli za jakies 2-3 tygodnie w łazience, dam znać . z pozostałych drewnopodobnych wzieliśmy Cerrada -Desert- kafelkarz przejrzał kilka sztuk, sa troche łódkowate wiec trzeba je klasc z przesunieciem o 20-30% a nie tak jak zakladalismy 40-50%. zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia331 31.08.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Biorę jeszcze pod uwagę droższa wersję czyli Korzilius rustic Brown. Mamy duża powierzchnię salonu, jadalni kuchni i holu i obawiam się trochę czy płytki o długości 60cm nie będą źle wyglądały. Wolałabym coś dłuższego. Ale przy dłuższych obawiam się znowu że jeśli to będzie polska płytka to zawsze będzie krzywa i lodkowata bez względu na cenę. Czy ktoś układał może Korziliusa? Wydaje mi się że firma raczej porządna ale opini o nich nie mogę znaleźć. Ewentualnie może macie jakieś propozycje fajnych płytek w cenie ok 80-85 zł długich i niezbyt ciemnych. Aha za dwa tygodnie to ja już bym chciała te płytki mieć więc muszę się w końcu zdecydować. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez marcia331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 31.08.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 My zakupiliśmy włoskie płytki Just Nature z Gardenia Orchidea w II gat. Rozmiar 20-120cm. Cena ok. 78zł. Było kilka wyszczerbionych, ale te poszły na docinki więc za tą cenę-super. Doskonale imitują drewno. My mamy te najciemniejsze -NOCE SCURO.http://www.gardenia.it/en/collezione.php?ID_AMB=3203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela1111 05.09.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Zakupiłam płytki setim honey ,posortowałam i na 40 m2 jest 21 różnych wzorów,bardzo mi się podobają a i cena była bardzo przystępna niecałe 50 zł za m2 . Będę je układać w zimie więc nie wiem jakie są w użytkowaniu moze ktoś z forumowiczów pomoże:-)Załączam zdjęcie płytek ułożonych na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 06.09.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 W tym tygodniu w końcu zaczne je układać (setim honey).Czy przy układaniu sugerować sie słojami czy zwracać na coś uwage czy brać po kolei płytki i przyklejać?Wszystkie opakowania mają tą samą date produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 a maja tę samą kalibrację? i ten sam kod koloru?bo to ważniejsze niż data produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela1111 06.09.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Ja płytki setim honey posortowałam i tez zastanawiam sie jak je układać wiem że będą z przesunięciem o 1/3 fuga chyba na 2 mm, bede układac w zimie ale nie wiem jak dobierac płytki chcę żeby te z sękami były w miare równomiernie rozłożone na całości, darkob jaką grubą fugę będziesz dawał? kolor już wybrałeś?wrzuć fotki jak ułożysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 07.09.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mam ogrzewanie podlogowe.Rozłożyłem kilka płytek wkładając krzyżyki 2mm i tak chyba będe układał.Fugi wyjdą troche większe niż krzyżyki bo plytki nie są idealnie równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Układałeś je zgodnie ze strzałką z tyłu płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 07.09.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Układałeś je zgodnie ze strzałką z tyłu płytki? Nie przyglądałem sie na tył płytki ale dobrze wiedzieć że są strzałki .Jutro zaczne przyklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 każda płytka ma kalibracje, układając zgodnie z jednym kierunkiem, wyznaczonym strzałką z tyłu płytki, niwelujesz nierównosci płytek, co, byc może pozwoli na utrzymanie 2mm fugi.Choć przy ogrzewaniu podłogowym zaleca sie min 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 08.09.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zacząłem dziś układać i troche sie zdziwiłem jak zobaczyłem jakie powstają uskoki między płytkami z powodu ich wygięcia.Wkładam krzyżyki 2mm ale może 3mm byłyby lepsze ,bo te nierówności byłyby mniej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwenni 09.09.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja zastanawiałam się nad Drevo, podoba mi się ich odwzorowanie struktury. Ale jak czytam wasze wypowiedzi, to hm... chyba będę musiała przejrzeć kilka dodatkowych. Może faktycznie coś jasnego, z drugiej strony zaś nie przepadam za bardzo jasnymi, są takie wyblakłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 12.09.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Nie łatwo je sie układa ... nie podobają mi sie te róznice wysokości miedzy płytkami. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9152eaecb997.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f07bfacc35d4.jpg Edytowane 12 Września 2015 przez darkob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 12.09.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Drewno imitują więc tragedii nie będzie w wyglądzie . Idealne faktycznie nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiacz22 16.09.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam, Czy ktoś z Państwa kładł może płytki maloe brown ? Zastanawiam się nad wykorzystaniem ich w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 (edytowane) Szlag. Nigdzie w Polsce nie mogę dostać Kale Nordic Gold Firma zakończyła produkcję. Największy zapas to 18 m2 a ja potrzebuję 24,5 m2 Chciałam dać na pietrze, aby mieć ten sam odcień na piętrze i na parterze, aby nie cudować potem z dobieraniem koloru schodów. One były idealne - tanie i piękne, fakturowane a nie tylko nadruk na gładkiej płytce. Dlaczego zakończyli produkcję!? Edytowane 18 Września 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts