uk 17.12.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 powiedzcie mi czym różnią się płytki Marazzi Treverkway Larice od Treverkhome Larice?? szukam od kilku dni i znalazłam tyko różnicę w cenie i rozmiarach. a kolor to jest ten sam?? pomóżcie Kolor nie wiem, nie widziałam na żywo treverkhome (ma zdjecich jest podobnie), ale na pewno rektyfikacja, treverkway jest nierektyfikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcala 17.12.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Kolor nie wiem, nie widziałam na żywo treverkhome (ma zdjecich jest podobnie), ale na pewno rektyfikacja, treverkway jest nierektyfikowana Dzięki Kochana . Zadzwoniłam do przedstawiciela Marazziego i powiedział, że kolo ten sam - różnica właśnie w tej rektyfikacji i rozmiarach. Way ma jeden rozmiar. O ile sie nie mylę to Ty masz way na podłodze?? Powiedz mi jak się spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.12.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Kurcze, tez muszę coś wybrać. Widziałem nawet fajne w LM ale nie pamiętam nazwy. Ale raczej coś z ciemniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcala 19.12.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Kurcze, tez muszę coś wybrać. Widziałem nawet fajne w LM ale nie pamiętam nazwy. Ale raczej coś z ciemniejszych. Ciężki wybór co do płytek drewnopodobnych . Ja miałam tyle już płytek w domu, że szok. I powiem tak jak na razie Marazzi wypada najlepiej wyglądem i cenowo. Z ciemnych będę (najprawdopodobniej) brać Hasel Orcha - do łazienki. Albo jest fajna płytka ale cenowo zabija albo są płytki, które wyglądają jak panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.12.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Marazzi, kurcze ale trochę jednak drogie. Mi potrzebne do małych pokoików dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynaa 27.12.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Witam, jestem trochę "zielona" w kwestii płytek drewnopodobnych i szukając informacji trafiłam tutaj Przebrnęłam przez kilkanaście stron wątku i w wolnej chwili będę czytać dalej, jednak mam pytania, które być może się przewinęły, aczkolwiek jeszcze nie znalazłam na nie odpowiedzi. Szukam płytek w jasnym odcieniu i narazie najbardziej spodobały mi się paradyż almonte natural. Czy moglibyście polecić inne płytki w podobnym odcieniu? Czy ktoś ma te bądź podobne płytki i wrzuciłby zdjęcie? Bo grafika google mało pomogła I ostatnie pytanie, które jest chyba najtrudniejsze... Jaki fugi wybrać? Te ze zdjęcia katalogowego wyglądają dobrze ale nigdzie nie znalazłam jaka to firma i kolor. A nie chciałabym za jasnych... Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali dla laika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek29 28.12.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 przejeżdżałem ostatnio Aleją Krakowską i wpadłem z ciekawości do Grestona, to co zobaczyłem powaliło mnie .... Włoskie płytki Sant Agostino efekt starego drewna nieprawdopodobny. Postawili w części ekspozycji ekspozycję płytek nazywaną drewutnią szkoda że u mnie wszystko już zakończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 28.12.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Marazzi, kurcze ale trochę jednak drogie. Mi potrzebne do małych pokoików dzieciaków. Weź z Paradyża Woodhaven, w Dekordii są w dobrej cenie (3 odcienie do wyboru - ja mam te jasne i wyglądają pięknie ułożone w jodełkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliakm 05.01.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 my zdecydowalismy sie na Paradyz maloe natural, chcielismy zeby byly podobne kolorem z panelami, wiec jezdzilismy z plytka po sklepach z panelami i okazalo sie, ze pasuja najbardziej do paneli, ktore nas najbardziej urzekly przy poprzedniej wizycie w sklepie na zdjeciu widac i plytke Paradyz (po lewej) i panele, mysle ze roznica bedzie niezbyt duza Hej wszystkim Przeczytałam wątek na forum od deski do deski Jak dobrze, że jesteście Meszek, ogromna prośba, czy mógłbyś podać nazwę paneli i drzwi? W prawdzie zdecydowałam się wcześniej na maloe beige, ale u Ciebie na zdjęciu te natural wyglądają tak fajnie, że jestem gotowa zmienić zdanie Bardzo proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.01.2016 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 do pokoju dziecięcego już zamówiłem setim honey cerrad. Montaż w następnym tygodniu wiec będzie łatwo ocenić jak to sie prezentuje na podłodze. Jakie dajecie fugi do swoich płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 07.01.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Też myśle jakie fugi chyba epoxydowe bo zwykle 3 lata i niestety lipa Ktoś zna te kafle zastanawiam się nad nimi Seina Beige lub Perugia (Stargres Ceramika Końskie) http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ozm2aZxK4W0gNqAR7JgFuu3dvO6hpb Edytowane 7 Stycznia 2016 przez epterode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 08.01.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 kilka dni temu podpisalismy umowę na SSOA i tak juz od dawna myslami i planami wybierami w daleką przyszlośc.. W tym także rozważamy kwestie wyboru płytek do poszczególnych pomieszczeń od parteru o poddasze.. Zarówno na parterze jak i na poddaszu będize zamontowane ogrzewanie podłogowe wodne więc niajko logicznym było iz jak najwięcej powierzchni podłogi musi być pokryte materiałem ktory dobrze przewodzi ciepło, a jak wiadomo takim materiałem jest ceramika czy tez gres. Dlatego też we wszystkich pomieszczeniach na parterze podłogi będa wyłozone gresem a na pietrze jak na razie tylko w 2 z trzech pokoi będą panele i to te najcieńsze 7 mm z Kronopolu odpowiednio w jednym panele "dąb nicejski" o taki.. http://algal.ekronodom.pl/kronopol/D-3513-Dab-Nicejski-1_decor_d.jpg w a drugiom "dąb joński" http://www.ekronodom.pl/userdata/gfx/9a3908115a8caf91245ffe1e7ab35624.jpg a wracając do płytek.. Na parterze w planach jest salon (okolo 30 m2) w salonie tyym planujemy ułożyc płytki z Paradyża z kolekcji Baima oo takie.... http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/collection_pictures/imgs/000/007/795/medium/baima-z-medalem.jpg?1434444725 Ktos z Was ma może te płytki ? Jak sie sprawują w użytkowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.01.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Moje dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meszek 08.01.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Hej wszystkim Przeczytałam wątek na forum od deski do deski Jak dobrze, że jesteście Meszek, ogromna prośba, czy mógłbyś podać nazwę paneli i drzwi? W prawdzie zdecydowałam się wcześniej na maloe beige, ale u Ciebie na zdjęciu te natural wyglądają tak fajnie, że jestem gotowa zmienić zdanie Bardzo proszę o informację drzwi to dre kolor dąb bielony ryfla, a panele to kronopol king size dab prowansalski z panelami plytki komponuja sie bardzo ladnie, drzwi dopiero w pon maja przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszaty 09.01.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witam serdecznie,gorąca prośba o pomoc do wszystkich posiadaczy Maloe Beige. Jaką fugę wybraliście do płytek (kolor, producent)? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 13.01.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 ...na płytkach Hasel Brown i Ochra widać mocno jakies zabrudzenia, kurz ? Są one ciemne i nie wiem czy nie za ciemne na podlogę, którą będzie się wychodzic na taras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 14.01.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 A ja chciałbym zapytać o ocenę pomysłu połączenia deski/parkietu z płytkami imitującymi drewno. Poniżej rzut projektu, którym jesteśmy mocno zainteresowani:http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=342998&d=1452506704Planujemy w salonie dać jakieś drewno, natomiast mamy dylemat, co w holu (kolor zielony). Drewno raczej się tam nie sprawdzi, prawda? Czy połączenie drewna i płytek drewnopodobnych na długości 5m będzie dobrze wyglądać? Nie będzie to się gryźć? Czy planować w holu płytki "zwykłe". A może jednak deskę na całości (pokój+hol)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 bedzie widac sztucznośc drewnopodobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Primaaa 22.01.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Witam mam takie pytanie, chciałbym w salonie położyć płytkę drewnopodobna o długości 120cm ale mam taki problem że w posadzce mam dwie dylatacje na krzyż, (4 kwadraty mniej więcej) chciałbym położyć je równolegle bez przesunięcia (znaczy chyba muszę ) można tak kłaść ? dobrze będzie to wyglądać ? a może jest jakiś inny sposób by poradzić sobie z tymi dylatacjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2016 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 widział ktoś płytki Domino (Tubądzin) Oak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts