Sylw. 29.01.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Elfir podziwiam Ciebie- mimo kontuzji taka determinacja! Wracaj do zdrowia.A jak uważasz te Domino Tubądzin OAK Beige nadaje sie do przedpokoju?Rozumiem, że nie tylko je oglądałaś ale i dotykałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2016 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) nie bardzo wiem jaki parametr potrzebny ci jest do tego, by uznać płytki za nadające się do przedpokoju. Mają klasę IV ścieralności na pięć klas, przy czym klasa V to nawierzchnie do obiektów publicznych. Oraz klasę 9 antypoślizgowości, co jak na płytki, oznacza najniższą (klas jest 9-12, przy czym 12 polecana jest na baseny). Jestem wożona na wózku Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 30.01.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Widziałaś płytki firmy Kale? Bo szukam coś w ten deseń (struktura, jakość nadruku). Moje Nordic Gold wycofano z produkcji a zamienna kolekcja ma bardzo szary kolor dębu: http://viverto.pl/gfx/big/1424430075.27.jpg W sumie szukam czegoś pasującego do dębu z szafek IKEA: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/godmorgon-odensvik-szafka-pod-umywalke-z-szufladami__0382215_PE556638_S4.JPG Te płytki wyglądają bardzo podobnie do szafki,artens burial dostępne w Leroy Merin http://www.pizdziejewo.mojabudowa.pl/pliki/pizdziejewo/image/img_20160124_152630_hdr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 30.01.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 nie bardzo wiem jaki parametr potrzebny ci jest do tego, by uznać płytki za nadające się do przedpokoju. Mają klasę IV ścieralności na pięć klas, przy czym klasa V to nawierzchnie do obiektów publicznych. Oraz klasę 9 antypoślizgowości, co jak na płytki, oznacza najniższą (klas jest 9-12, przy czym 12 polecana jest na baseny). Jestem wożona na wózku Parametry znam. Czy płytki polerowane (takie gładkie i odbijające światło) tez mają 9 stopień antypoślizgowości? Chciałam poznać Twoje zdanie czy te domino Tubądzik OAK nadaje się do przedpokoju. Rozumiem,że posiadasz umywalkę prostokątną- woda się ni e chlapie na lewo i na prawo? Pytam, bo czasemkorzystam z takiej prostokątnej ( to nie moja prywatna), chlapie strasznie. A każda okrągła nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Sylw. - Jak pisałam, nie wiem czym dla ciebie miałby się różnić gres do przedpokoju od gresu do kuchni, łazienki czy pokoju? Więc nie bardzo wiem jak ci odpowiedzieć. Klasa ścieralności świadczy, że wzór - przy normalnym użytkowaniu - nie powinien się ścierać, nawet jak będzie nanoszony piasek pod butami.Płytka nie jest głęboko rowkowana ani szorstka, by były problemy z jej myciem i zamiataniem. Mam umywalkę prostokątną na parterze w łazience 80 cm taką:http://www.elazienki.com/images/ummontecimg1.jpg Czyli samo zagłębienie umywalki jest duże - 55x45 cm. W starym domu miałam klasyczne umywalki ceramiczne 50 cm, bez szafek, na postumencie (nodze) - więc w sumie nie bardzo mam jak porównywać. Ale w tych klasycznych też miałam zacieki po zewnętrznej stronie od wody i mydła. Ja wykluczam umywalki nablatowe z powodu niewygody w sprzątaniu. Czy chlapanie czasem nie wynika z wysokości wylewki nad dnem umywalki i samej głębokości umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Te płytki wyglądają bardzo podobnie do szafki,artens burial dostępne w Leroy Merin http://www.pizdziejewo.mojabudowa.pl/pliki/pizdziejewo/image/img_20160124_152630_hdr.jpg Widziałam je na zdjęciach. Problem w tym, że Oak są w cenie 56-58 zł a te za 90 zł/m2. Co prawda Artens Burial to tak naprawdę Paradyż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada7788 01.02.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Teraz sa też dostępne kafle drewnopodobne dużych formatów nawet do 180 cm. W przystepnej cenie widziałam ostatnion tu [usunięto link reklamowy] Edytowane 1 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 a która z tych cen jest przystepna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaa 07.02.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Mam prośbę o wrzucenie fotek gotowej podłogi Paradyż maloe natural. z góry dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daryouss 08.02.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam, Czy ktoś kiedykolwiek słyszał coś o płytkach ze sklepu carrea.pl?Kupował ktoś może?Mają super płytki drewnopodobne http://www.carrea.pl/ar/ml002-20x120Zamówiłem ich próbki, przysłali kawałek "deski" i na żywo wygląda super, ale czy w całości nie są krzywe, łódkowate itp?Łódkowatość to plaga wśród deskowatego gresu, więc ryzyko jest spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hcs 13.02.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 hej. pokico zobaczyłam Twoje płytki i przepadłam, ale chciałabym zobaczyć je na żywo -tyle, że nie mogę ich znaleźć nigdzie stacjonarnie. Jaka jest ich cena ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meszek 13.02.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Mam prośbę o wrzucenie fotek gotowej podłogi Paradyż maloe natural. z góry dziękuje... na chwile obecna mam tylko takie zdjecie, jakbys chciala wiecej to moge jutro w dzien zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2016 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 meszek - widzę, że płytki są licowane ze ścianą. Staranny detal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meszek 14.02.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 meszek - widzę, że płytki są licowane ze ścianą. Staranny detal! wyjde na ignorantke... co to znaczy? majster robil, za bardzo nie wtracalismy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 znaczy, że tynk licuje się z płytką - tworząc jednolitą powierzchnię. U wielu ludzi płytka wystaje poza linię otynkowanej ściany i wówczas jest widoczna jej krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meszek 14.02.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 znaczy, że tynk licuje się z płytką - tworząc jednolitą powierzchnię. U wielu ludzi płytka wystaje poza linię otynkowanej ściany i wówczas jest widoczna jej krawędź. aaaa mąż sie uparł przy tym bał się kurzu na linii płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 20.02.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) szukam płytek bardzo jasnych, imitujących bielone drewno w okolicach max 70-80zł znalazłam paradyz thorno bianco cena około 84zł grespania sherwood haya - ceny nie znam jeszcze Marconi Foresta Bianco 15x60 48 zl czy kojarzycie jakies opinie o nich?cena zachecajaca indios bianco leggendario - ceramika Dado 80zl tez nie znalazlam zadnych informacji ani sklepu gdzie mozna je obejrzec na zywo czy coś jeszcze kojarzycie? Bardzo jasne z wyraźnymi słojami tu i ówdzie Edytowane 20 Lutego 2016 przez malydomekpodlodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 20.02.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Widziałam dzisiaj w Casto takie płytkihttp://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/plytki-scienne-podlogowe-i-elewacyjne/plytki-podlogowe/gres-szkliwiony-scandinavia-31-x-62-cm-kremowy-1-34-m2.html#search-productwygladały bardzo przyzwoicie, z lekka fakturką, kolor rozbielony. Za ta kasę mysle że super. Sa jeszcze w ciemniejszym odcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 20.02.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 dzięki, niestety zależy mi na płytce 15x60 lub dłuższej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts