aneta-we 06.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kto ma ułożone płytki Timberlads? Chodzi mi najbardziej o kolor Nature Valley i Country Suede, ewentualnie Summer White.Może jakieś zdjęcia?I najważniejsze pytanie: jak się użytkują, czy łatwe sa do utrzymania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nikt nie ma takiej terakoty? Ja prawie się zdecydowałam na te płytki, pozostaje tylko wybrać kolor. No i miałam nadzieję na jakieś opinie uzytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 08.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Elena te płytki na żywo też tak błyszczą jak psu czy to efekt lampy? Bo ja dla odmiany nie chcę za bardzo błyszczących. A tu takie piękne słoje, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Są z połyskiem, ale nie oślepiają Elena te płytki na żywo też tak błyszczą jak psu czy to efekt lampy? Bo ja dla odmiany nie chcę za bardzo błyszczących. A tu takie piękne słoje, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Piękne te impronta drewopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam, Polecam plytki Woodker firmy Kronos. Mozna je obejrzec tutaj: http://www.woodker.it/. Ceny sa adekwatne do jakosci. Pozdrawiam Misiek To znaczy jakie sa to ceny tzw adekwatne do jakości- konkrety please. Jako, że temat bardzo mnie interesuje i jeździłam dzis oglądac płytki to znam odpowiedź. Może się komus przyda. Za kolekcje woodker trzeba zapłacic około 350 zł za metr. Płytki sa bardzo ładne, dośc gładkie. Mi najbardziej spodobał się kolor Ipeker (taki czekoladowo-brązowy ) i Teaker (dośc jasny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 02.07.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A może ktoś ma polożone plytki drewnopodobne czeskiej firmy RAKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 05.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Podciągam wątek. Te plytki firmy rako wydawaly mi się bardzo ładne, ładniejsze od woodenticow, ktore na forum mają rózną sławę (bo trudno się je kładzie, bo krzywe), ale również ładnie wyglądają i do tej pory to był mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja zdecydowałąm sie na hiszpańskie - Porcelanosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/c95ec3bf2f96d0a18f2ac33f0ba44723,10,19,0.jpg te są piękne szkoda że nie mogę ich nigdzie naocznie zobaczyć- chyba zamówię mały metraż do np garderoby- ale ta cena do garderoby?? podobałyby mi się jako wstawka do salonu na środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Acca, zapytaj w sklepie Fresko w Zielonej Górze, może tam mają. W jakimś informatorze znalazłam info, że w asortymencie mają płytki Impronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 dzięki popytam tam -masz rację mają wiele ciekawych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja jeździłam specjalnie obejrzeć te płytki 200km od Warszawy, a potem przypadkiem trafiłam na nie w kilku sklepach w stolicy dzięki popytam tam -masz rację mają wiele ciekawych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vujson 13.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 W wątku o kuchniach pojawiła sie podłoga koliny z pięknych płytek La Faenzy o nazwie Amazzonia. Naprawde piekne. Czy ktoś wie, gdzie je mozna kupić? i za ile? Pozdrawiam Wywołali mnie do dpowiedzi to się melduję Faktycznie mam w kuchni drewnopodobne płytki gresowe. Choć "drewnopodne" to naprawde brzydka dla nich nazwa, bo autentycznie podłoga wygląda jak ułozonona z duzych , postarzanych desek.. Nie ma na razie lepszego zdięcia: http://images33.fotosik.pl/417/f25bac91126fa783m.jpg Producent Lafaenza, seria amazzonia, wystepuje w kilku kolorach/odcieniach. Cena ok.200zł/m, kupowane w Cermagu.. Witaj, Ja się właśnie przymierzam do takich płytek... - niestety nie mogę nigdzie ich namierzyć choćby w ekspozycji. Masz może jakieś zdjęcia twoich kafli? Jaki kolor wybrałaś? Gdzie kupowane? Jak wrażenia pod względem krzywości / prostoty krawędzi? Pod W -wą w Glazomacie mają po ok 240-250zł - .... trochę drogo. Druga opcja to La Faenza Nouvelle - ładny rysunek drewna - ale nieegzotyk, chyba dąb... Proszę o info i pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Lafaenze mają na Bartyckiej 26, w pawilonie 32 b. Nie pamietam jakie dokładnie, szukałam drewnopodobnych i tam pokazywali mi katalog i miało przyjechac cos nowego i ładnego. To było z miesiąc temu wiec pewnie juz mają. Mam wizytówke i telefon, moge podac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 vujson, udało Ci się obejrzec te płytki??? Nasza drewnopodobna podłoga właśnie się układa. Na razie brudna i bez fug wygląda tak: http://img176.imageshack.us/img176/3931/pa270005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.07.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 vujson, udało Ci się obejrzec te płytki??? Nasza drewnopodobna podłoga właśnie się układa. Na razie brudna i bez fug wygląda tak: http://img176.imageshack.us/img176/3931/pa270005.jpg co to za plytki? bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.07.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nawet brudna i bez fug jest piękna Wczoraj przywieźliśmy na budowę nasze z Porcelanosy. Fachowiec od płytek tylko cmokał nad jakością, a widząc wcześniej długie paczki był odrobinę przerażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.07.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nawet brudna i bez fug jest piękna co to za plytki? bardzo ladne dziękuję . To włoska Serenissima, seria Timberlands. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.07.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nawet brudna i bez fug jest piękna co to za plytki? bardzo ladne dziękuję . To włoska Serenissima, seria Timberlands. jaki kolor ? ile kosztowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts