darkob 09.05.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Czy Komuś zostały może płytki Cerrad Setim honey w starszej wersji z brązowym spodem ?chetnie odkupie co najmniej 3 opakowania lub wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolf1 09.05.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Co sądzicie o marce Cerrad? Zastanawiamy się o płytkach imitujących drewno - dobra cena w porównaniu do konkurencj, ale czy to samo można powiedzieć o jakości? Ja mam na budowie paczkę plytek drewnopodobnych cerrad arbaro oro (wzięte na próbę) i trochę łódkowate są. Poza tym za ciemne jak dla mnie, zdecydowałam się na ape oregon haya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiniusz 09.05.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witam.Interesują mnie płytki 30x60. Czy ktoś może polecić konkretny model dobry do układania. Będą z nich schody wewnętrzne dlatego taki mało ciekawy rozmiar...Płytki na korytarz i schody bez podlogowki. Lub jakiś model 30x100 wtedy będzie stopień z jednej płytki. Wiem że cerrad ma takie w ofercie 30x120 i 20x120. Szczyt marzeń to kilka rozmiarów z jednej kolekcji. Jak ceramika ma 30x60 to już 20x90 lub podobnych brak w tym samym modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 11.05.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Co sądzicie o marce Cerrad? Zastanawiamy się o płytkach imitujących drewno - dobra cena w porównaniu do konkurencj, ale czy to samo można powiedzieć o jakości? U nas aktualnie kładziemy cerrad laroya dust, póki co płytkarz zadowolony, mówi ze sa równe. Tak to wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tk79 18.05.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Jaką fugę (kolor, firma, szerokość) zastosuje pan przy płytkach cerrad laroya dust.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 25.05.2018 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 U nas w łazience na podłodze i na ścianie Cerrad setim nugat. Jeszcze przed fugowaniem. Nie mam aktualnych zdjęć. p.s. mam do sprzedania , chyba 10 opakowań tych płytek, jeśli ktoś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika998 30.05.2018 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) A co myślicie o imitacji drewna na tapecie? Znalazłam świetną inspiracje i strasznie bym coś takiego chciała u siebie. Zastanawiam się co wybrać. Prawdziwe deski, imitacja czy taka tapeta: https://redro.pl/fototapeta-drewniana-deska-tekstury-tla,92237657 Sama nie wiem co byłoby lepsze Ktoś już obkładał ściany drewnem? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEGU 30.05.2018 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 A co myślicie o imitacji drewna na tapecie? Znalazłam świetną inspiracje (https://i.pinimg.com/originals/2d/ee/05/2dee051798f3ff241050189ce6d4bd98.jpg) i strasznie bym coś takiego chciała u siebie. Zastanawiam się co wybrać. Prawdziwe deski, imitacja czy taka tapeta: https://redro.pl/fototapeta-drewniana-deska-tekstury-tla,92237657 Sama nie wiem co byłoby lepsze Ktoś już obkładał ściany drewnem? Anika998, to my jeszcze dodamy Ci kilka propozycji pod rozwagę i inspiracje betonowa płytka Timber, która precyzyjnie imituje ciosaną deskę: https://www.stegu.pl/produkt/timber/ seria paneli ściennych Wood Collection z naturalnego drewna: https://www.woodcollection.pl/produkty/ Może akurat, któraś z opcji przypadnie Ci do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 04.06.2018 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Zastanawiam się nad położeniem płytek drewnopodobnych w holu i kuchni, natomiast w salonie siła wyższa zgadza się tylko na panele. Czy takie połączenie będzie udane? Moja Żona nastawiona jest raczej na panele w salonie i jasne płytki w reszcie pomieszczeń na parterze. Dodam tylko że planujemy dębowe schody. Coś ktoś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 04.06.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Czy takie połączenie będzie udane? W jakim sensie udane? Technicznie można - kwestia estetycznego połączenia, ale i to się ludziom udaje. Czy będzie ładnie wyglądać? Jeśli będzie dobrze wykonane to tak. Reszta to rzecz Waszego gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 04.06.2018 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Zastanawiam się nad położeniem płytek drewnopodobnych w holu i kuchni, natomiast w salonie siła wyższa zgadza się tylko na panele. Czy takie połączenie będzie udane? Moja Żona nastawiona jest raczej na panele w salonie i jasne płytki w reszcie pomieszczeń na parterze. Dodam tylko że planujemy dębowe schody. Coś ktoś doradzi? Jeżeli panele, płytki drewnopodobne i schody dębowe będą się łączyć to nie będzie to dobrze wyglądać. Trzy rodzaje drewna by już zaburzały ład a co dopiero połączenie drewna i dwóch różnych jego udawaczy. Jednakowych kolorystycznie nie dobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 04.06.2018 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Bez przesady, kwestia dobrze dobranych kolorów i faktury drewna na płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 04.06.2018 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Bez przesady, kwestia dobrze dobranych kolorów i faktury drewna na płytkach. Ponoć o gustach się nie dyskutuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 04.06.2018 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 To prawda, dlatego dyskutuję o faktach, a nie gustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 05.06.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Czy ktoś kto ma drewnopodobne płytki Tubądzin Korzilius Modern Oak i układał je bez przesunięcia lub z przesunięciem 50%? Są wystarczająco równe? Jeśli nie te płytki, to możecie polecić innego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 20.06.2018 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) . . Edytowane 28 Czerwca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agao_83 13.07.2018 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Chce miec drewnopodobne plytki w salonie korytarzu kuchni - ogółem ok 70m. Spodobały mi się na necie plytki tubadzin wood line czy jakoś tak niestetyna żywo wyglądają strasznie badziewnie i papierowo :/ Dzisiaj w salonie z płytkami znalazłam płytki MARAZZI TRAVERKWAY LARICE. Zakochałam się po prostu. Niestety usłyszałam opinię, że marazzi się popsuło, że to już nie ta jakość i wytrzymałość, że lepiej coś polskiego np cerrad. Tyle, że opinię taką wygłosiła właścicielka innego salonu która włoskich płytek nie ma w ofercie no i pytanie jak z jakością marazzi? Warto inwestować? Trzymają wymiary? Są trwałe? Czy lepiej faktycznie ogarnąć cerrada czy inne pl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agao_83 13.07.2018 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Nikt nie ma tych plytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.07.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 ma. W tym wątku, z którym połączyłam twoje pytanie wklejano zdjęcia, np.: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-PŁYTKI-DREWNOPODOBNE-imitujące-drewno-zdjęcia-układanie-jakie-wybrać&p=6951744&highlight=marazzi#post6951744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumi34 26.07.2018 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Ładnie to wyglada Osobiście o wiele bardziej podoba mi sie położenie pytek w ten sposób niż na prosto. Zastanawiam sie jaka fuga będzie najlepsza do tych plytek od Tubądzina: szara? jasno brązowa? I jak szerokie fugi stosujecie? http://www.tubadzin.pl/sites/default/files/images/aran-wood-work-white-str-bricktile-red-big_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts