stills 16.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 własnie tez jestem ciekawa czy trudno sa do utrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 27.10.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A ma ktoś może Nową Galę? http://www.irena-wnetrza.pl/asortyment/nowa-gala/stonewood-plytki-podlogowe-plytki-scienne-mozaika/115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 27.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Zdecydowanie wybrałabym MOUNTAIN TIMBER. Ewentualnie SUMMER WHITE. Wybiorę się jednak do Poznania, albo tez zadzwonie do faceta z Allegro, czy mógłby zamówić i wystawić na aukcji te, kóre mi się podobają. Tak naprawdę mam jeszcze trochę czasu, wykończeniówkę planuję na wiosnę przyszłego roku. Zastanawia mnie tylko możliwość negocjaji ceny, bo chcę wyłożyć gresem imitującym drewno cały parter (wszędzie podłogówka), a kto wie, może i całe poddasze... Dlaczego ja dopiero teraz trafiłam na ten temat Czy znalazłas gdzies te płytki w naszych okolicach? aneta-we CUDNE masz te płytki- szkoda ze salon mam juz kupiony na otarcie łez w łanience sobie położe jak je gdzies znajde oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja też zamówiłam sobie TIMBERLANDS Mountain Timber na podłogę w jednej z łazienek. Przyjadą za tydzień - dwa. Nie mogę się już ich doczekać ! Jestem ze Śląska, zamawiałam w "SANIMEXIE". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.10.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Aneta-we, a ta optymistyczna cena o której Ci kiedyś pisałam na priva.... okazała się pomyłką ! W końcu stanęło na 171 zł / m2 !!! Przepraszali strasznie za nieporozumienie z ceną... Byłam załamana i wściekła... ale i tak zamówiłam. Zakochałam się w nich. Więc Twoja cena jednak była rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.10.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Serenissima jest w stałej sprzedaży na Allegro:http://www.allegro.pl/search.php?us_id=10362819&string=serenissima&fb=1 w dobrej cenie. Nie możesz zrezygnować z takich drogich, a przynajmniej się targować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Niestety oni nie mają TEGO koloru. A cena... i tak ztargowana. Były jeszcze droższe. W sumie masakrycznie drogie... ale czego się nie robi dla pięknej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aga w którym Sanimexie? W Katowicach? Chcielibyśmy je obejrzeć bo szukamy czegoś do garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Szkoda, ze tak wyszło z ta ceną . Myślałam, że to ja zapłaciłam duzo bo po warszawskich cenach Po ile są na allegro, możecie mi napisać? Mam zablokowany ten portal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Niestety oni nie mają TEGO koloru. Aga, a który kolor wybrałaś? Ps. Szkoda, ze tak wyszło z ta ceną . Myślałam, że to ja zapłaciłam duzo bo po warszawskich cenach Po ile są na allegro, możecie mi napisać? Mam zablokowany ten portal 129zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Niestety oni nie mają TEGO koloru. Aga, a który kolor wybrałaś? Ps. Szkoda, ze tak wyszło z ta ceną . Myślałam, że to ja zapłaciłam duzo bo po warszawskich cenach Po ile są na allegro, możecie mi napisać? Mam zablokowany ten portal 129zl dzięki własnie doczytałam, ze Aga podała kolor- zmieniłam swój post ale Kasia była szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 28.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ale po 129 zł są te beżowe.... tych szarych niet. A one nie są takie fajne. Wiem, bo przewertowałam pół netu... Efilo, są w SANIMEXIE w Gliwicach. Na żywo są jeszcze piękniejsze. Zwaliło mnie znóg. Musiałam je mieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Na żywo są jeszcze piękniejsze. Zwaliło mnie znóg. Musiałam je mieć ! i z tym sie zgadzam w 120 %-tach Nie moge się napatrzec na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kurczeto ja musze się jednak przejechać. Bo różnica między marketowymi za 94 zl a tymi nie jest aż tak duża przy kilku metrach Dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aneta-we, pewnie. Są przepiękne. Efilo, nie ma za co. Jedź jedź - zwalą Cię z nóg. Ja do kompletu kupiłam jeszcze do nich mozaikę z tego samego koloru ( już na ścianę jako dekor ) : Timberlands Mountain Timber Mosaico Veneziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 01.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ale po 129 zł są te beżowe.... tych szarych niet. A one nie są takie fajne. Wiem, bo przewertowałam pół netu... Efilo, są w SANIMEXIE w Gliwicach. Na żywo są jeszcze piękniejsze. Zwaliło mnie znóg. Musiałam je mieć ! Pisałam do goscia z allegro co wystawia te płytki w innych kolorach- odpisal, ze sa na zamowienie- 125 zł za m2- i ze trzeba zaliczke 30 % wpłacic do 5.11 to na 15.11 beda. Ja zamawiam- moze ktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jak zdąże odwiedzić Gliwice to ja sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 23.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 płytki dotarły kupiłam od tego sprzedawcy z allegro (chodzi o te serenissime). Sa sliczne ale krzywe tzn maja brzuszki- jakby w luk lekko wygiete wiec jak je dam na mijanke to nie bedzie rowniutko. [/b]aneta-we a jak Twoje płytki- byly rowniutkie? Facet od płytek mowi ze to nowma w plytkach o takim wymiarze i ze lepiej to ułozyc jedna kolo drugiej to wtedy nie bedzie widac brzuszka ale takie rowno ułożone to mi sie niezbyt widza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A na pewno masz I gatunek ?Sprawdż to dokładnie....Moje jeszcze nie położone - zaczynamy dopiero w tym tygodniu.Ale po dostawie przeglądaliśmy je wstępnie z płytkarzem - wydawały się idealne.Ale całkowita pewność będzie dopiero przy kładzeniu.Dam więc znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Polecam Roble Cognac z Porcelanosy. Idealnie równe i śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts