Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PŁYTKI DREWNOPODOBNE, imitujące drewno - zdjęcia, układanie, jakie wybrać?

iga9

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdecydowanie wybrałabym MOUNTAIN TIMBER. Ewentualnie SUMMER WHITE. Wybiorę się jednak do Poznania, albo tez zadzwonie do faceta z Allegro, czy mógłby zamówić i wystawić na aukcji te, kóre mi się podobają. Tak naprawdę mam jeszcze trochę czasu, wykończeniówkę planuję na wiosnę przyszłego roku. Zastanawia mnie tylko możliwość negocjaji ceny, bo chcę wyłożyć gresem imitującym drewno cały parter (wszędzie podłogówka), a kto wie, może i całe poddasze... :o

Dlaczego ja dopiero teraz trafiłam na ten temat :( Czy znalazłas gdzies te płytki w naszych okolicach?

aneta-we CUDNE masz te płytki- szkoda ze salon mam juz kupiony :( na otarcie łez w łanience sobie położe jak je gdzies znajde oczywiscie.

Aneta-we,

a ta optymistyczna cena o której Ci kiedyś pisałam na priva.... okazała się pomyłką !

:evil: :evil: :evil:

W końcu stanęło na 171 zł / m2 !!!

Przepraszali strasznie za nieporozumienie z ceną...

Byłam załamana i wściekła... ale i tak zamówiłam.

Zakochałam się w nich.

Więc Twoja cena jednak była rewelacyjna.

:wink:

Niestety oni nie mają TEGO koloru.

Aga, a który kolor wybrałaś?

Ps. Szkoda, ze tak wyszło z ta ceną :( . Myślałam, że to ja zapłaciłam duzo bo po warszawskich cenach :wink:

Po ile są na allegro, możecie mi napisać? Mam zablokowany ten portal :evil:

129zl

dzięki :wink:

własnie doczytałam, ze Aga podała kolor- zmieniłam swój post ale Kasia była szybsza :wink:

Ale po 129 zł są te beżowe.... tych szarych niet.

A one nie są takie fajne.

Wiem, bo przewertowałam pół netu...

Efilo,

są w SANIMEXIE w Gliwicach.

Na żywo są jeszcze piękniejsze.

Zwaliło mnie znóg.

:D

Musiałam je mieć !

Pisałam do goscia z allegro co wystawia te płytki w innych kolorach- odpisal, ze sa na zamowienie- 125 zł za m2- i ze trzeba zaliczke 30 % wpłacic do 5.11 to na 15.11 beda. Ja zamawiam- moze ktos jeszcze?

• 3 weeks później...

płytki dotarły :D kupiłam od tego sprzedawcy z allegro (chodzi o te serenissime). Sa sliczne ale krzywe tzn maja brzuszki- jakby w luk lekko wygiete :cry: wiec jak je dam na mijanke to nie bedzie rowniutko.

[/b]aneta-we

a jak Twoje płytki- byly rowniutkie? Facet od płytek mowi ze to nowma w plytkach o takim wymiarze i ze lepiej to ułozyc jedna kolo drugiej to wtedy nie bedzie widac brzuszka ale takie rowno ułożone to mi sie niezbyt widza.