Waldek78 19.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 http://www.trendir.com/archives/mirage-tiles-re-collection-4.jpg te są SUUUUUUUUUUUPER !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 21.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 szukam płytek drewnopodobnych ( w odcieniu jaśniejszym ), na taras, w rozsądnej cenie. znalazł Ktoś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 21.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Elena czy ty masz podłogówkę? tak, mam Zerknij tutaj i ewentualnie skontaktuj się z Konradem Więcej wyśle Ci na PW http://forum.muratordom.pl/post4043863.htm#4043863 Jeśli to nie tajemnica, to ja też poprosze o te informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kasik_ 24.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Hej! Tak Was sobie podczytywałam przes ostatnie dni, bo wymyśliłam sobie takie płytki do łazienki. Zrobiłam rozpoznanie rynku poznańskiego i znalazłam w przyzwoitej cenie płytki Novabell Happywoods (129zł/m2) 15x60. Normalnie kosztują ok 200. Ktoś coś wie na ich temat? Pewnie i tak je kupię, bo tańsze mi się nie podobają, droższe nie są wcale dużo ładniejsze, a na te super drogie mnie nie stać. A cerrenissimy nigdzie w Poznaniu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A cerrenissimy nigdzie w Poznaniu nie ma serenissismy Jest w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kasik_ 24.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tak mi się coś wydawało, że pokręciłam nazwę, ale nie miałam już siły sprawdzać. Wiadomo było o co chodzi Wiem, że w necie jest, ale wolałabym na żywo obejrzeć przed kupieniem. Poza tym nie byłabym pewna który kolor by bardziej pasował do tych płytek co już mam, ściennych. Więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 24.02.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dziewczyny dziękuję za tak szybką odpowiedź!!! Jesteście kochane! aneta_we - to Twoja podłoga była dla mnie inspiracją jeszcze na samym początku budowy, więc nie żadne inne tylko Twoje, grafitowo-szare! Jeszcze wtedy ze Słoneczkiem pomagałyście poszukać mi ich punkty sprzedaży w okolicach Bydgoszczy... A tak przy okazji - czy miałaś dużo 'odpadów' przy układaniu tych płytek? Nie wiem, ile ich zamówić nadto, żeby czasem nie zbrakło. Dodam tylko, że mam wykusz w salonie... POZDRAWIAM! Hej ale ja Ci zazdroszcze tych 45 m2 u mnie jest ich tylko troszeczke bo sa tylko w dolnej łazience (na salon mialam juz kupione). Codziennie jak wchodze do tej łazienki to sie zachwycam tymi płytkami i nie tylko ja bo i wszyscy goscie sa w szoku (tylko tesciowej sie nie widza ). Jak Ci cos zabraknie to ja chyba jeszcze katron ich mam w zapasie. Pozdraiwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 25.02.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 djanya dziękuję, że tak podnosisz mnie na duchu. Nigdy ich nie widziałam na żywo, nie 'macałam', więc można powiedzieć, że zamówiłam je w ciemno... Oczywiście pokaże Wam efekty, ale to dopiero wiosną. Zamówiłam jednak 50 m2, bo dopiero przy tej ilości miałam duży rabat. Pewnie więc zostaną mi też w zapasie... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 25.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 panczurka ja tez ich wczesniej nie widzialam na zywo Może jak Tobie ich zostanie to ja od Ciebie je odkupie i sobie schody wejsciowe nimi obłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 25.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mam więc nadzieję, że trochę ich dla Ciebie zostanie Do Koronowa mam wszak niedaleko, więc i transport tani. POZDROWIONKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 28.02.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Olaszka, możesz podać namiary na fugę? Mam ten sam kolor tylko rozmiar 15 x 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 28.02.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Czy ktoś układal może węższe i szersze płytki Iroco?Na wystawie wygładają bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 28.02.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 PostWysłany: Nie, 28 Luty 2010 18:49 Temat postu: Olaszka, możesz podać namiary na fugę? Mam ten sam kolor tylko rozmiar 15 x 60. mapei kolor nr 142 zupełnie inny niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalewka 02.03.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://images46.fotosik.pl/261/60c40a20261691c7m.jpg Obejrzałam cały album w fotosiku - to fantastyczne!!! I ciemna, i jasna wersja, i łączenie tym czymś drobnym, wszystko mi się podoba baaaardzo! Już sobie zapisałam nazwę A teraz dwa pytania w off-topicu - co jest na ścianie za wanną? Proszę o dokładniejsze dane, bo koniecznie muszę zakleić ścianę, do której przytula się pies, a to coś na zdjęciach jest akurat takie, jak powinno - schody!!! Boskie!!! I stopnie i baluistrada!!! Z czego są zrobione i dlaczego ja takich nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montolit 02.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nalewka ;to coś drobnego' na łączeniu to mozaika kamienna ceramstic w tym akurat przypadku cięta na paski szerokości jednego kamyczka aby uzyskać kształt koła.co to co nazywasz jasną wersją to całkiem inny gatunek płytki firmy nie pamiętam wym 60x30 cm ale inwestorowi właśnie chodziło o taki kontrast.co do ściany nad wanną to kwarcyt w elementach wym. 15x60 cm jeśli się na niego zdecydujesz to pamiętaj o impregnacji w końcu to kamień .schody to gres paradyż niestety wycofany już z produkcji połączony z mozaiką kamienną tą samą co na wstępie było trochę dłubaniny ale efekt końcowy też mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 12.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jak wykończyć podłogę z płytkami serenissima country suede? profile przyścienne, drewniane, czy cokoliki z płytki? macie może z gotowymą podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dla mnie, najbardziej elegancko wyglądają listwy pomalowane na kolor ściany.Żadne cokoły z płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 12.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 chodziło mi czy macie może foty z gotową podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 http://images39.fotosik.pl/244/b2b68bc9452b1c1dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 jaksie, fajnie duża płytka! co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts