jaksie 13.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Chodzi ci o te "drewniane" To Roble Cognac z Porcelanosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-Jurand- 14.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 z czego ta listwa?? czy to listwa MDFa może ktoś ma cokół zrobiony z płytek drewnopodobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 To nmc czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja mam pytanie do użytkowników płytek drewnopodobnych: Które z nich można ułożyć tak? Czyli nie na zakładkę?http://www.hax.net.pl/obrazy/firmowki/plytki/alfalux_wiz.jpgRozumiem, że woodentic jest zbyt krzywy. A Nowa Gala Stonewood? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symik 22.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja mam w łazience szary stonewood Nowej Gali, ale ułożony z przesunięciem. Z tego co wiem jest delikatnie wyłódkowany, ale wygląda ślicznie Łazienka jest jeszcze nie skończona, bez fug i podłogi, ale już coś widać. http://images45.fotosik.pl/276/cb1288b1da6a10e3med.jpg Zdjęcie było robione telefonem i być może dlatego kolory są przekłamane, w rzeczywistości łazienka jest jaśniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jest śliczny Myślisz, że można go układać bez tej zakładeczki? Waham się właśnie między Woodenticem a Stonewood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symik 22.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mi też się bardzo podobają, na żywo wyglądają zdecydowanie ładniej Myślę, że można układać bez zakładki, moje oko nie wykryło tego łódkowania a glazurnik też nie narzekał przy układaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Super Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 26.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jest śliczny Myślisz, że można go układać bez tej zakładeczki? Waham się właśnie między Woodenticem a Stonewood Moim zdaniem stonewood jest fajniejszy niz woodentic. Mielismy go kupic do salonu ale w ostatecznosci stanelo na Lafaenzie. Za to troche stonewoodu bedzie w lazience - wanna, troche podlogi i blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jest śliczny Myślisz, że można go układać bez tej zakładeczki? Waham się właśnie między Woodenticem a Stonewood Moim zdaniem stonewood jest fajniejszy niz woodentic. Mielismy go kupic do salonu ale w ostatecznosci stanelo na Lafaenzie. Za to troche stonewoodu bedzie w lazience - wanna, troche podlogi i blaty. serenissima miała w swoim katalogu pokazane ułożenie płytek bez zakładki, więc pewnie można. Ostatnio nie mogłam wejsc na ich stronę a tam tez były fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja mam pytanie do użytkowników płytek drewnopodobnych: Które z nich można ułożyć tak? Czyli nie na zakładkę? http://www.hax.net.pl/obrazy/firmowki/plytki/alfalux_wiz.jpg Rozumiem, że woodentic jest zbyt krzywy. A Nowa Gala Stonewood? znalazłam taką fotę: http://www.frigogroup.nazwa.pl/max/allegro_2009/allegro_produkty/serenissima_timber_mountain3.jpg serenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 26.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Bardzo dziękuję, bo temat nadal aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.05.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja wlasnie czekam na moja serenissimke Juz nie moge sie doczekac zeby ja chociaz dotknac ihihhihihihi Bedzie ta najciemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Porcelanosa - venis zebrano, bardzo fajna w dotyku, czesc drewnopodobnej ceramiki jest jak dla mnie zbyt szorstka, zebrano jest ok dla moich maluszkowpodloga w domu jeszcze do czyszczenia (jak zwykle problem ze zbyt jasnymi fugami) dlatego wklejam z internetu http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g/porcelain-stoneware-tile-imitation-hardwood-floor-50943.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mimo wszystko pokaz swoja podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Płytki Porcelanosy imitujące drewno są cudne. Ja nie mam zebrano tylko Roble Cognaca ale jestem z nich bardzo zadowolona. Parę osób się nabrało, ze to drewno. W dotyku są fantastyczne. Myje je się świetnie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 jaksie:) dziekuje za info o zaslonach w jednej z lazienek mam porcelanose vintage, bardzo cieply kolorlazienka rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 jaksie:) dziekuje za info o zaslonach w jednej z lazienek mam porcelanose vintage, bardzo cieply kolor pieknie dodam jeszcze piekny stol i extra wc mozna wiedziec co to za muszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Płytki Porcelanosy imitujące drewno są cudne. Ja nie mam zebrano tylko Roble Cognaca ale jestem z nich bardzo zadowolona. Parę osób się nabrało, ze to drewno. W dotyku są fantastyczne. Myje je się świetnie itp. mam takie samo zdanie na temat porcelanosy, dobra inwestycja sorki, ze Wam tu stol wrzucam, ale chyba widac kawalek podlogi:) jakies dobre rady - jak przyciemnic fuge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 mam takie samo zdanie na temat porcelanosy, dobra inwestycja sorki, ze Wam tu stol wrzucam, ale chyba widac kawalek podlogi:) jakies dobre rady - jak przyciemnic fuge? podobno olej jadalny extra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts