Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PŁYTKI DREWNOPODOBNE, imitujące drewno - zdjęcia, układanie, jakie wybrać?

iga9

Recommended Posts

Aneta-we a gdzie kupowałaś jeśli mozna wiedzieć ? Te moje są z allegro na opakowaniu maja oznakowanie 1 gatunek . Jesli się na nie zdecydujemy to będziemy zamawiać 50 metrów . W Poznaniu są dostepne ale cena jak z kosmosu jedyne 200 za metr. Zostaje nam zamówić w którymś ze sklepów internetowych tyko gdzie żeby uniknąć takich niespodzianek?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej. Witam Was wszystkich. Niedługo będę kupować gres na parter mojego domku. Miał to być Woodentic ale jak zobaczyłam tutaj to włoskie cudo Serenissima, zmieniłam zdanie. Powiedz mi Basiu gdzie na Fordońskiej w Bydgoszczy można zobaczyć to cudo w realu. Bo chyba nie w żadnym markecie budowlanym.

Chyba na Fordońskiej 53, dokładnie już nie pamiętam.

Oddila, przeraziłaś mnie tymi płytkami, a już na dniach będę zamawiać moje Summer White.

Dzięki , te szare są cudne chyba najładniejsze z calej serii Timber , tylko moja druga połówka uparła się , że szary kolor jest zimny ...

A mnie najbardziej( na razie ze zdjęć ) podobają się Valley Nature. Lubię ciepłe kolory Ziemi. Wymarzyłam sobie dom w beżach i cynamonach:). Zastanawiam się tylko czy nie są zbyt tendencyjne te wszyskie sęki, postarzania itp. Na pewno są fajne tylko trzeba póżniej zachować minimalizm w fakturze ścian czy wystroju wnętrza.

Basia.K ja tez się przeraziłam , ale i tak pewnie będe je zamawiać a jeśli coś będzie nie tak to zawsze zostaje reklamacja.

Aga A. mnie akurat te postarzania i sęki najbardziej w tych płytkach zauroczyły. Podobają mi się takie " stare dechy". Tutaj widać ładnie wszystkie kolory:http://cms-omniadvert-com.arscolor.com/storage/sito141/timber_cpy_2.pdf

Hej! Byłam dziś na Fordońskiej zobaczyć w realu Serenessimę Timber. Dzięki Wam odkryłam, że nie trzeba jeżdzić po klinkier aż do Cegpolu:). Ale wracając do rzeczy - najładniejsze wg mnie są Summer White, ale po 10 latach użytkowania podłogi z terakoty w kol.kości słoniowej nie zdecydowałabym się na nie do salonu. Zwłaszcza,że w nowym domu planujemy posiadać psa :). Natomiast fajne będą do łazienki, być może..( na razie intensywnie myślę a od września do dzieła:stirthepot:).