Liwko 15.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 1/3 Tak jak w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninka_s 16.08.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam,mam jeszcze jedno pytanie czy w szerokości płytki były jednakowe?Ja z paradyża mam coloseo, dziś je zaczęliśmy układać i płytki niby I gatunek a szerokość mają różną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.08.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Bez obawy. Były równe. Słowo daję nie zamienił bym ich na żadne inne:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninka_s 16.08.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No i moja serenissima juz polozona Sama w szoku jestem Oczywiscie brudna i niezafugowana http://images38.fotosik.pl/295/49e50e536e141c76.jpg http://images45.fotosik.pl/299/363b2a8dc29a7f04.jpg http://images40.fotosik.pl/295/26bde049dfba8477.jpg Witam, mam do Ciebie pytanie, czy te płytki z serenissimy są równe? trzymają kąty i mają jednakową szerokość? Glazurnik przy ich układanaiu nie narzekał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninka_s 16.08.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 [Dziękuję za pocieszenie, płytki są śliczne i niedrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.08.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ninka polozone zostal szybko i bez najmniejszyc problemow Plytki s a OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninka_s 16.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ninka polozone zostal szybko i bez najmniejszyc problemow Plytki s a OK Cześć Kasiu, wiem, że Ty także zastanawiałaś się nad woodenticiem z paradyża, co przesądziło o Twoim wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witamo wiele bardziej podobala mi sie serenissima Moim zdaniem bardziej przypomina dechy wizualnie i w dotyku : sloje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninka_s 16.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam o wiele bardziej podobala mi sie serenissima Moim zdaniem bardziej przypomina dechy wizualnie i w dotyku : sloje itp Wiem, a powiedz mi jeszcze zamawiałaś je w sklepie czy online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Wiem, a powiedz mi jeszcze zamawiałaś je w sklepie czy online? online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 16.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Serenissima summer white w trakcie układania 90x15 fuga 2mm. Jakość ok, równiutkie. Płytkarz bardzo zadowolony, a to istotna sprawa tym bardziej, że to tata i kładzie "społecznie" Z jego relacji wynika, że kładło się super bo posadzka równiutka jak stół. Pozdrawiam z "dechami" już na całości Trochę małe zdjęcie wrzuciłem. Jutro jak się uda wrzucę duże całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninka_s 16.08.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 online A czy mogłabyś mi Kasiu polecić sprawdzonego przez Ciebie sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 kupowalam na allegro ale nie pamietam u kogo chyba dwoje sprzedawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 17.08.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Dzięki ioc za wstawienie tego zdjątka... miód na moje serce Pięknie wygląda juz w trakcie pracy, tata zresztą też Zamawiałeś te płytki w maxłazienki może? Na jaki kolor fugi i firmę się zdecydowałeś? Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez Basia.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 17.08.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 http://www.atlasconcorde.it/intro_serie.php?idstile=4&idseriec=42 sa przepiekne!!!!!!! i do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 17.08.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dzięki ioc za wstawienie tego zdjątka... miód na moje serce Pięknie wygląda juz w trakcie pracy, tata zresztą też dzięki za miłe słowo Zamawiałeś te płytki w maxłazienki może? dokładnie, wysłałem zapytanie o 90 do dwóch sprzedawców i od maxłazienki dostałem konkretną odpowiedź, dwa tygodnie po wpłacie zaliczki płytki miałem na miejscu, dobrze zapakowane i zabezpieczone, żadnych uszkodzeń Na jaki kolor fugi i firmę się zdecydowałeś? no i z tym jest największy problem, my ostatnio preferujemy fugi ciemniejsze, np. do damasco wanilia z opoczna położyliśmy fugę mapei antracyt nr 114 (dwa ostatnie zdjęcia w albumie do którego link poniżej, ale generalnie częściej ludzie kładą jaśniejszą lub ten sam odcień. Też tak wcześniej robiliśmy ale teraz nastąpiła odważna zmiana i w efekcie jesteśmy bardzo zadowoleni z powyższego połączenia a do Summer White będzie chyba mapei brąz 142, jak się okazało mam ten kolor przy starych płytkach i wcale nie jest specjalnie ciemny w porównaniu do próbnika fug. Miałem zresztą możliwość porównania w domu i w obu przypadkach (114 i 142) wypadają jaśniejsze. A ty jaki na jaki się zdecydowałaś? http://lh4.ggpht.com/_pu4Rv6J4eY8/TGsSfKSgSfI/AAAAAAAAAw0/p4BO9Gp-EWQ/s800/nr%20%282%29.jpg http://lh6.ggpht.com/_pu4Rv6J4eY8/TGsSh9S7EaI/AAAAAAAAAxs/ZuhZ80uLFSE/s576/nr%20%283%29.jpg i jeszcze kilka w albumie poniżej http://picasaweb.google.pl/arkadiusz.pluciennik/PYtki?authkey=Gv1sRgCOOu_s_BuaHTcg# Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 18.08.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Mamy podobne gusta Arek Celowo pytałam o kolor fug, bo też zamierzam zrobić ciemniejsze. W naszym starym domu mamy na podłodze sosnowe dechy i właśnie na tej podstawie wydedukowałam, że ciemniejsze fugi będą bardziej przypominały podłogę z desek. Na Twoich zdjęciach podłoga wyszła exstra. Dziś zamawiam te płytki, z tym że część zakupię 60-tek (do przycinania) ze względu na cenę. Jesli możesz podać cenę jaką udało Ci się wynegocjować (może na pw), będę wdzięczna. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Basia.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 18.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Basia.K my tez na podstawie sosnowych dech skłaniamy się do ciemnych fug , myślimy żeby do naszych jasnych płytek położyć po prostu ciemnoszarą..., teraz jak są niezafugowane i szczeliny mają właśnie jakiś taki odcień to podłoga nam się podoba. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 18.08.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No właśnie i nie trzeba się będzie martwić brudnymi fugami Wprawdzie bardziej skłaniam się na dziś do brązowych, ale szare niewykluczone Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 18.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wczoraj cały dzień spędziłam czytając ten watek, a dzisiaj się zarejestrowałam Planuję położyć identyczne płytki Paradyż Quercia Brown w przedpokoju i kuchni. Czy mozecie polecić jakiś kolor fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts