ciasteczka 08.11.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 do w miarę logicznego położenia było 40 %... reszta to niezłe wertepy na podłodze... A do tego ostre krawędzie są dodatkowym problemem w tym temacie... Małe Dzieci nie poraczkują po tej podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 08.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 emjotpłytki maja wszystkie kanty pozałamywane...różnice dochodzą do nawet 2mm na jednym rogu....to naprawde problematyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 08.11.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 emjot płytki maja wszystkie kanty pozałamywane... różnice dochodzą do nawet 2mm na jednym rogu.... to naprawde problematyczne.... Współczuję :/ Wrzuć jakieś fotki. Ocenimy, może nie jest aż tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilza 08.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A co byście polecali do czerwonej ceglanej ściany? Waham się między Serenissimą golden saddle i country suede. Które lepiej pasują? Poglądowo kolory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 08.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam! Marzą mi się drewnopodobne płytki w kuchni, nie wiem jeszcze jaki kolor itp. Mam jednak pytanko, jak jest z utrzymaniem tych płytek w czystości? A raczej jak to jest z widocznoscia brudu na nich? Wiadomo w kuchni zdarzaja sie rozne historie, a już po moim nieszczesnym gresie szkliwionym w korytarzu, ktory nawet myty codziennie dobija mnie do kuchni poszukuje czegos na czym nie bedzie jak pod lupą widac kazdego papruszka, kazdej smugi czy małej plamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 09.11.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A co byście polecali do czerwonej ceglanej ściany? Waham się między Serenissimą golden saddle i country suede. Które lepiej pasują? Poglądowo kolory: Wydaje mi się, że ta jaśniejsza po lewej stronie bardziej pasuje Ta ciemniejsza za mocno się zlewa z cegłami. Ps. Sama robiłaś ten fotomontaż? gosia.piotrek Zapytaj się Ani i Bartka. Oni mają Nową Galle w kuchni. Tutaj są ich zdjęcia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%82ytki-gresowe-imituj%C4%85ce-drewno-POMOCY!!!&p=4290797&viewfull=1#post4290797 Z tego co napisali, to nie mają problemów z utrzymaniem czystości. Ja też planuję mieć płytki drewnopodobne w kuchni i łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 09.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ilza a ja bym do czerwonej cegly wybrala z tych co pokazlas ta po prawej stronie Sama mam je na podlodze, wydaje mi sie ze te z lewej sa za bardzo zolte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 09.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja bym z kolei do tej cegly nie wybrala zadnej z tych plytek. cos mi nie gra w tych zestawieniach, chociaz nie potrafie okreslic co;) zmienilabym chyba kolor cegly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja bym z kolei do tej cegly nie wybrala zadnej z tych plytek. cos mi nie gra w tych zestawieniach, chociaz nie potrafie okreslic co;) zmienilabym chyba kolor cegly dokładnie. ALbo szara serenissima- śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilza 09.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 emjot - hehe, to nie fotomontaż , tylko poglądowo chciałam kolory pokazać Dzięki wszystkim za rady. Cegła już jest więc raczej nie do wymiany.Ale jest o wiele jaśniejsza niż na zdjęciu. Dzisiaj będę przymierzać różne płytki na żywo i zobaczymy co z tego wyjdzie. Czy to prawda że przy podłogówce nie powinny być mniejsze fugi niż 3 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.11.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Powinny być około 3mm i to w dodatku fuga elastyczna. Raz że podłoga taka pracuje a dwa że przy 3mm łatwiej zamaskować i zgubić wszelkie nierówności. Tak fuga przy płytkach drewnopodobnych wygląda naprawdę dobrze imitując szpary między deskami. Teraz nawet panele takie robią z imitacją fugi.Zobacz moje zdjęcia poniżej z 3mm fugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 08.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 WItamemjot 27 - jak wrzucić fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 09.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Możesz np tutaj i dać linki http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 04.01.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Zdecydowałam się na położenie płytek Paradyża Quercia Brown w kuchni i przedpokoju. Póki co jest zrobiona kuchnia i bardzo ładnie te płytki wygladają w rzeczywistosci, a na zdjeciu sami oceńcie świecą się, bo kafelkarz je świeżo umył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert_atv 04.01.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Słuchajcie. Zjeździłem cały Kraków i okolice. Przesiedziałem kilkanascie godzin na internecie i moim zdaniem najbardziej drewnopodobne płytki to: Porcelanosa, Paradyż Rovere By My Way, Porcelanite, oraz Oset. Te ostatnio po prostu miażdżą wszystkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.01.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 http://images50.fotosik.pl/510/7214b3acaa2aa11cmed.jpgTu widać fragment Porcelanosy Roble Cognac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 07.01.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witajcie, Płytki drewnopodobne mam dwa rodzaje - te http://magda.histeria.pl/album/main....Fbudowa945.jpg to COLORKER TUNDRA NOGAL, a te http://magda.histeria.pl/album/main....Fbudowa965.jpg to Nowa Gala SW07. Każda z nich jest inna.., z obu jestem zadowolona, choć ta tundra mi się bardziej podoba Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 polecam plytki CASTELVETRO. zastanawialam sie rowniez nad plytkami ESCANDINAVIA, ale ostatecznie w lazience mam te pierwsze. jak dla mnie porcelanosa duzo gorzej wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 09.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a ja wybrałam na korytarz płytki z nowej gali stonewood w rzeczywistości lepiej przypominają deskę niż płytki paradyż, jak teraz czytam forum to pewnie zdecydowałabym się na inne bo jest w czym wybierać i są piękne tylko czasem trudno na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 najgorsze jest to, ze na fajne plytki czeka sie nawet 4-6 tyg...TRZEBA TO BRAC POD UWAGE, bo jak ktos sobie wymysli, zeby kupic plytki pare dni dni przed wejsciem ekipy to moze miec problem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts