basbur 10.01.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 stwierdziłam, ze raz sie żyje i zamówiłam golden saddle w ilości 70 m - mają być za 2 tygodnie, może w lutym będę mieć już położone;) oczywiście wkleję poglądowe zdjęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 11.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Mnie również bardzo podobają się płytki drewnopodobne tylko że ja chciałabym położyć je na schody. Bardzo proszę o rady gdyż moje schody mają szerokość stopni 30 cm i chciałabym znależć własnie o takiej szerokości i długości 100 cm ewentualnie długość może być mniejsza. większość płytek jakie znalazłam mają 15 cm. Bardzo proszę również o rady co myślicie o takich płytkach na schodach, a może jest podobny temat na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 11.01.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 witamnajczęściej producenci maja do zaoferowania różne szerokości płytek i 30cm można dostać be zproblemu, znajomi chcieli też schody mieć w płytce ale kafelkarz im odradził bo schody są w salonie a na podłodze jest deska drewniana i różnica między nimi jest, myślę że może jak schody są oddalone od salonu i na podłodze przy nich są płytki to może być ok, ale jednak nie ma to jak schody drewniane ja takie wolę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 11.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziękuję. Ja mam schody oddalone od salonu więc to nie będzie problem.Szczerze - Mi też lepiej podobają się schody drewniane ale mam je zaraz przy drzwiach zewnętrznych i boję się że będą ciężkie w utrzymaniu i wydaje mi się też że będą droższe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nie lubię schodów wykładanych płytkami bo zazwyczaj wyglądają ciężko. Zamiast drewna można wyłożyć je ciekawą wykładziną z podkładem z pianki. Schody będą na pewno milutkie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 11.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Kurczę, nikomu nie podobają się takie schody a ja się tak napaliłam. A może ma ktoś jakieś zdjęcia schodów w takich płytkach. Będę wdzięczna za wklejenie.Dziękuję wszystkim za odzew i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huanita_79 12.01.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Jeśli się uda wklejenie zdjęcia, to moja serenissima nature valleyhttp://img683.imageshack.us/img683/6215/dscn4663k.jpgBy huanita_79 at 2011-01-12http://img341.imageshack.us/img341/6483/dscn4666n.jpgBy huanita_79 at 2011-01-12http://img411.imageshack.us/img411/3118/dscn4668b.jpgBy huanita_79 at 2011-01-12 Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Huanita_79 walczę ze zdjąciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.01.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Huanita, kto je wybierał??? Bo nie wiem komu rękę uścisnąć? Po prostu są k...a śliczne. Możesz podać cenę i źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzisaj na Budmie widziałam na stoisku Paradyża nowe płytki drewnopodobne. Szczerze mówiąc w pierwszej chwili wzięłam je za panele drewniane i zastawiałam się co one robią na stoisku producenta ceramiki Niespecjalnie chciało mi się pchać w tłum zwiedzających, więc nie znam szczegółów. Chyba miały włoskie nazwy. Na pewno to nie był Woodentic, bo ten był wystawiany obok, z klasycznymi nazwami (ochra, beige, brown). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huanita_79 12.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 compi Dzięki To była moja "miłość od pierwszego wejrzenia" i na inne płytki nawet patrzeć nie chciałam To SERENISSIMA TIMBER NATURE VALLEY. Kupowałam w maxłazienki na allegro w cenie 129 zł / metr ( polecam, ekspresowa przesyłka i mały rabat od tej ceny przy większym zamówieniu ). Najważniejsze, że nie wyglądają jak panele, tylko stara podłoga drewniana i nawet wzory się na płytkach za bardzo nie powtarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 To jeszcze jeśli podasz zależność rabatu od zamówienia w m2 to pójdę i Okocima Mocnego z Biedronki po 2,3 walnę.... Cena sporo wyższa od popularnego tutaj Woodentic'a, ale być może warta tej kropli potu przy próbie zarobienia kapuchy? Normalnie chyba się wproszę na oględziny, : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huanita_79 12.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Rabat był mały jak napisałam - tylko 5 %, ale nie umiem się targować Ale w porównaniu z ceną 179 zł / metr w tutejszym sklepie nam wystarczyło A wspomniany Woodentic się nie umywa. Efekt mniej więcej taki jak panele w porównaniu z drewnianymi deskami ( wiem, bo znajomy położył Woodentic'a). A płytki rzeczywiście warto zobaczyć na żywo bo na zdjęciach producenta kolory przekłamane bardzo (pierwotnie wybrałam całkiem inny kolor niż ostatecznie kupiony ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert_atv 12.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Elfir nie mowie żebys czytał caly temat (ja to zrobilem) ale 1 strone to móglbys przeczytac - jak kazdy tu bedzie zadawal tylko pytania nie czytajac wczesniejszego posta to bedzie burdel na kolkach - popatrz pare postow wyżej - napisałem cos o nowych plytkach paradyza. Huanita_79 fajnie Wam to wyszło. co myslicie ktore by najbardziej pasowaly do góralskiego domu? http://img.archiexpo.es/images_ae/photo-g/azulejos-de-ceramica-imitacion-madera-168690.jpg http://www.oset.es/cmsupload/ambientes/Ambiente-01-Vesubio-15x45.jpg http://www.oset.es/cmsupload/ambientes/Ambiente-01-Irta-15x45.jpg http://www.oset.es/cmsupload/ambientes/Ambiente-01-Aracena-15x45.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Norbert - nie zadałam żadnego pytania. Podzieliłam się wrażeniami i swoja opinią na temat nowych płytek drewnopodobnych. Gdyby każdy czytał dokładnie, co napisał poprzednik, rzeczywiście nie byłoby burdelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert_atv 12.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Elfir te płytki dopiero pojawiają się na sklepach i kosztują coś ok. 160-170 m/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.01.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 co myslicie ktore by najbardziej pasowaly do góralskiego domu? Do "góralskiego" pasują każde, do góralskiego - żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert_atv 13.01.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 joliska czy możesz rozwinąć swoją myśl - czy jak uważasz "myśl"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.01.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Chętnie - jeśli dom ma udawać góralski, to możesz położyć gres udający deski. Jeśli natomiast ma to być prawdziwy góralski dom, to na podłogę tylko dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 13.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Huanita - przepięknie! juz nie mogę się doczekać mojej serenissimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 14.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Dzisaj na Budmie widziałam na stoisku Paradyża nowe płytki drewnopodobne. Szczerze mówiąc w pierwszej chwili wzięłam je za panele drewniane i zastawiałam się co one robią na stoisku producenta ceramiki Niespecjalnie chciało mi się pchać w tłum zwiedzających, więc nie znam szczegółów. Chyba miały włoskie nazwy. Na pewno to nie był Woodentic, bo ten był wystawiany obok, z klasycznymi nazwami (ochra, beige, brown). to prawdopodobnie były płytki Noce z serii by My Way. http://www.paradyz.com/Collection/living-room/noce Swoja drogą też mi się bardzo podobały Nie do końca tylko rozumiem oburzenie Norberta_atv na Elfir, przecież o tych płytkach była tylko mała wzmianka, która mogła czytajacym z łatwością umknąć Edytowane 14 Stycznia 2011 przez forumuser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts