testimoniusz 07.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam, Jesteśmy na etapie szukania wykonczenia na podłogówke.Znalazłam juz cos co mi sie bardzo podoba: PORCELANITE DOS seria 3007Czy ktos moze widzial, i wie gdzie mozna najtaniej jak na te płytki je zakupic.Bede bardzo wdzieczna za wszelkie info o tym gresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 08.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 o.n.k.a ma w łaziencehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%82ytki-gresowe-imituj%C4%85ce-drewno-POMOCY!!!/page23&highlight=%C5%82azience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.03.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) udostępniona mi fotka Paradyż Holtzer : http://img641.imageshack.us/img641/6024/paradyzholtzer.jpg Też się nad nimi zastanawiam do kuchni . Edytowane 8 Marca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 09.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 zgadza się, mamy położony gres Porcelanite Dos, ale z tego co pamiętam jest to seria 3000 a nie 3007. na początku poprzedniej strony jest kilka zdjęć (niestety jeszcze zakurzonych płytek i nie widać za bardzo rysunku słojów). jeżeli chodzi o jakość to ok, mają przeszło metr a nie są "wyłódkowane" itp. więcej moich spostrzeżeń na temat tego gresu na poprzedniej stronie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lecytyna 23.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jeśli się uda wklejenie zdjęcia, to moja serenissima nature valley http://img683.imageshack.us/img683/6215/dscn4663k.jpg By huanita_79 at 2011-01-12 http://img341.imageshack.us/img341/6483/dscn4666n.jpg By huanita_79 at 2011-01-12 http://img411.imageshack.us/img411/3118/dscn4668b.jpg By huanita_79 at 2011-01-12 PRZEPIĘKNE!!!! pokazujcie proszę swoje serenissymy w różnych odcieniach bo chyba nie pozostaje mi nic innego jak zaciskać pasa i zbierać kasę ps, czy ktoś wie może gdzie we Wrocławiu można je obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 23.03.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Huanita, jaki masz kolor fugi przy swojej serenissimie? bo u nas chyba stanie na czarnej (!), mąż wybierał, a ja już nie mam siły szukać, tym bardziej, że wydaje mi się, ze nic nie pasuje do tych płytek ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 23.03.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Huanita, jaki masz kolor fugi przy swojej serenissimie? bo u nas chyba stanie na czarnej (!), mąż wybierał, a ja już nie mam siły szukać, tym bardziej, że wydaje mi się, ze nic nie pasuje do tych płytek ;( Fajnie że został poruszony temat fugi do płytek drewnopodobnych. Ja też mam pytanie jakiej grubości fugę stosowaliście w swoich płytkach. Byłem zdecydowany na płytki drewnopodobne ale na ogrzewaniu podłogowym minimalna fuga to 3mm. Czy przy takiej grubości fugi płytki imitujące drewno będą ładnie wyglądać. Większość płytek jest rektyfikowanych czyli do układania na minimalną fugę lub bezfugowo czy to oznacza że tylko bezfugowe układanie płytek ma sens tzn będzie najładniej wyglądać. Napiszcie jakie grube fugi macie u Siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 24.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 3mm Na zdjęciu wygląd bardzo ładnie nie widać praktycznie fugi. Masz może zdjęcia prostopadle do podłogi. BTW co to jest za płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kliknij na link poniżej, obejrzysz cały domek.Woodentic ochra.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 24.03.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Liwko, a pamiętasz jaki to kolor fugi? u mnie fugi na 2 mm ale one są lekko ścięte wiec fuga wygląda na szerszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Liwko, a pamiętasz jaki to kolor fugi? u mnie fugi na 2 mm ale one są lekko ścięte wiec fuga wygląda na szerszą. Brąz Mapei;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Hej napiszcie jakiej grubości macie fugi w swoich płytkach. Tyle osób kładło płytki drewno podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka.blogspot 28.03.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Jakiś czas, przy okazji projektu dla klientki, zrobiłam przegląd płytek drewnopodobnych dostępnych w Warszawie lub przez internet. Wyniki tego przeglądu znajdziecie tutaj : http://wnetrzarka.blogspot.com/2010/12/pytki-drewnopodobne.html może komuś z Was się to przyda Zaznaczam, że ceny podane w materiale aktualne były w styczniu 2011 i do tej pory mogły ulec już zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 28.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 czy płytki drewnopodobne zawsze i obowiązkowo musza być połozone z przesunięciem, czy nie mozna ich połozyć prosto ,mam na myśli płytki w wymiarze 30 X 60 czyli nieco inny wymiar jaki tutaj gości . Chodza mi po głowie płytki Stonewood z NOwej Gali w kolorze jasno szare ,ale zastanawiam się jakby wygladały położone prosto bez przesunięcia, może ktoś ma cos podobnego albo gdzieś coś takiego namierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Jakiś czas, przy okazji projektu dla klientki, zrobiłam przegląd płytek drewnopodobnych dostępnych w Warszawie lub przez internet. Wyniki tego przeglądu znajdziecie tutaj : http://wnetrzarka.blogspot.com/2010/12/pytki-drewnopodobne.html może komuś z Was się to przyda Zaznaczam, że ceny podane w materiale aktualne były w styczniu 2011 i do tej pory mogły ulec już zmianie. Pewnie mi nie uwierzysz ale jakieś 2 miesiące temu czytałem Twój blog nawet miałem ochotę podlinkować do tego teksu ale jak widać nie wystarcza mi na wszystko czasu. Powiedz jakie jest Twoje zdanie na temat szerokości fugi w płytkach imitujących drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 czy płytki drewnopodobne zawsze i obowiązkowo musza być połozone z przesunięciem, czy nie mozna ich połozyć prosto ,mam na myśli płytki w wymiarze 30 X 60 czyli nieco inny wymiar jaki tutaj gości . Chodza mi po głowie płytki Stonewood z NOwej Gali w kolorze jasno szare ,ale zastanawiam się jakby wygladały położone prosto bez przesunięcia, może ktoś ma cos podobnego albo gdzieś coś takiego namierzył Wcale nie. Niektórzy producenci podają przykłady ułożenia płytek również bez przesunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 28.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Wcale nie. Niektórzy producenci podają przykłady ułożenia płytek również bez przesunięcia. a można gdzies to zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 a można gdzies to zobaczyć ? A chociażby w katalogu Serenissima str. 13 Katalog Serenissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 29.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A czy ktoś z Was widział płytki drewnopodobne My Way z Paradyża na większej powierzchni? Zobaczyłam je ostatnio przez przypadek w sklepie i podobają mi się,ale w sklepach są wystawione pojedyncze płytki. Będę wdzięczna za wszelkie opinie, bo niedługo będę się musiała już ostatecznie zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts