odaro 11.05.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 No to jak za tą cenę wydaje się ciekawą ofertą? Czy one są rektyfikowane? Taką cenę dostaliście w salonie czy w sklepie internetowym? Co do barwnika do fug, to masz na myśli coś takiego? http://www.efugi.pl/p/pl/353/fuga+fresca+130-jasmin+160gr.html Nie dla mnie przysłało Sopro. Cena ze sklepu, rektyfikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 11.05.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 No to za taką cenę to na prawdę fajna oferta. Ja za nasze zapłaciłem co prawda 110 zł/m2 ale bez rektyfikacji. http://www.novabell.it/introserie.jsp?serieid=13 Co do fugi, to znaczy, ze malowaliście je tak? Jeśli tak to czy gra była warta świeczki? Fuga, rzeczywiście zyskała na tym uroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 12.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Są to Ontario firmy Monocibec. Ontario z Monocibec Możesz podać namiar na jakiś stacjonarny sklep który ma je w ofercie miło by było z polski południowej. Jestem z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 13.05.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Możesz podać namiar na jakiś stacjonarny sklep który ma je w ofercie miło by było z polski południowej. Jestem z Krakowa Niestety ale ja znam tylko Olsztyn i Warszawa ale jak sprzedawca ma w swojej ofercie Monocibec to zapewne sprowadzi dla Ciebie Ontario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 14.05.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 odaro! Widziałam na żywo płytki Sandia Orsa i Skandia Basic i powiem Tobie, e mozesz brac w ciemno sa pikne tylko drogie jak diabli ale polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 15.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 odaro! Widziałam na żywo płytki Sandia Orsa i Skandia Basic i powiem Tobie, e mozesz brac w ciemno sa pikne tylko drogie jak diabli ale polecam Ja też już widziałem i odpowiem tak.... są ładniejsze np. Monocibec Ontario albo Atlas Concorde seria Doga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.05.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Odaro, a na który kolor się zdecydowałeś bo jest ich kilka....Mi sie podoba odcień rovere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 29.05.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 a co myslicie na temat płytek doga sandal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 29.05.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 paradyż stwozył nowe płytki w kolekcji may way o nazwach noce, rovere, ebony, wenge itd. Piękne rektyfikowane i w wielu różnych wymiarach i dekoracjach tylko szkoda, ze w 2 gat nie ma ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 29.05.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 a co myslicie na temat płytek doga sandal? Widziałem na żywo raczej do nowoczesnych wnętrz. Są drewnopodobne ale tak trochę plastykowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 29.05.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 paradyż stwozył nowe płytki w kolekcji may way o nazwach noce, rovere, ebony, wenge itd. Piękne rektyfikowane i w wielu różnych wymiarach i dekoracjach tylko szkoda, ze w 2 gat nie ma ich Już była o nich mowa. Wcale takie piękne nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 30.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 jakoś z tych wszystkich gresów właśnie doga sandal wydawała mi się najbardziej zbliżona do naturalnej deski... najmniej plastikowa:) ale nie widziałam ich na zywo, a np. portobello które na zdjęciach wyglądaja super, w rzeczywistości już nie są takie ładne... ewentualnie grespania escandinawia chociaż one maja połysk czego bym nie chciała... czy mógłby ktoś wkleić fotkę dogi sandal i escandinawii grespanii - niestety jeszcze nie potrafie;( ..z góry dziękuję i proszę o opinie szcvzególnie jesli ktoś je użytkuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 30.05.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Już była o nich mowa. Wcale takie piękne nie są Eeetam, nie są takie złe. Jak zwykle to rzecz gustu Mi się np nie podobały tak wychwalane tutaj serenissimy. Wygląd zniszczonego drewna w ogóle mnie nie bawi, wole ładnie wypolerowane drewno z delikatnie uwydatnionymi słojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 08.06.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 serenissima mnie też w ogóle się nie podoba, ale oczywiście rzecz gustu.. jeśli już mam wybrac cos co imituje ... w tym wypadku gres-drewno chciałabym wybrac już coś jak najbardziej zbliżone do ideału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 08.06.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 serenissima mnie też w ogóle się nie podoba, ale oczywiście rzecz gustu.. jeśli już mam wybrac cos co imituje ... w tym wypadku gres-drewno chciałabym wybrac już coś jak najbardziej zbliżone do ideału... Serenissima Timber wogóle mi się nie podoba. Serenissima Resort jest bardzo ładna ale jest zrobiona na postarzałe drewno i nie pasuje do każdego wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a co myślicie o rovere giallo z Paradyża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 08.06.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 pojedyncze płytki nie wyglądają źle, ale zobaczyłam niby zdjęcie pokazowe... ble... więc chyba żeby powiedzieć o ich coś sensownego trzeba by je zobaczyc na żywo... w płytkach drewnopodobnych najbardziej oprócz połysku wkurza mnie powtarzalnośc wzorów, dlatego pomy ślałam o doga sandal, bo sa po prostu inne i faktycznie przypominają drewniana podłogę...podobały mi się też brazylijskie portobello ale dopóki nie zobaczyłam ich na żywo... strasznie się błyszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 08.06.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 pojedyncze płytki nie wyglądają źle, ale zobaczyłam niby zdjęcie pokazowe... ble... więc chyba żeby powiedzieć o ich coś sensownego trzeba by je zobaczyc na żywo... w płytkach drewnopodobnych najbardziej oprócz połysku wkurza mnie powtarzalnośc wzorów, dlatego pomy ślałam o doga sandal, bo sa po prostu inne i faktycznie przypominają drewniana podłogę...podobały mi się też brazylijskie portobello ale dopóki nie zobaczyłam ich na żywo... strasznie się błyszczą... Teraz tak na szybko nie mogę sobie przypomnieć ale są producenci którzy mają płytki drewnopodobne w wersji matowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ale ta doga sandal bardzooooooo droga choć rzeczywiście piękna! Znalazłam ja tylko w jednym sklepie internetowym i tylko w jednym kolorze Mozna ja gdzieś jeszcze dostać, zobaczyć, pomacać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 08.06.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) ale ta doga sandal bardzooooooo droga choć rzeczywiście piękna! Znalazłam ja tylko w jednym sklepie internetowym i tylko w jednym kolorze Mozna ja gdzieś jeszcze dostać, zobaczyć, pomacać ? Ja ją widziałem w realu w Warszawie na Batyckiej jest ładna nie powiem że nie ale w realu wygląda gorzej niż na zdjęciach. Uwierzcie mi temat płytek drewnopodobnych mam rozpracowany. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez odaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts