rena rena 08.06.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ja jeszcze zastanawiałam się nad grespanią escandinavia ale doga wydała mi się jednak ładniejsza..bardziej matowa... a gdzie na bartyckiej jest doga ? jakie płytki odaro polecasz... matowe i niepowtarzalne jeśli chodzi o wzór na płytce...wydawało mi się że te portobello takie piękne... okazały się bardzo srednie.. teraz jestem nakręcona na tę dogę jest więcej niz 1 kolor tych płytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 08.06.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ja jeszcze zastanawiałam się nad grespanią escandinavia ale doga wydała mi się jednak ładniejsza..bardziej matowa... a gdzie na bartyckiej jest doga ? jakie płytki odaro polecasz... matowe i niepowtarzalne jeśli chodzi o wzór na płytce...wydawało mi się że te portobello takie piękne... okazały się bardzo srednie.. teraz jestem nakręcona na tę dogę jest więcej niz 1 kolor tych płytek... Widziałem Grespania Escandinavia na żywo nie są brzydkie są też matowe ale mnie osobiście najbardziej podoba się płytka Ontario firmy Monocibec Jest od miesiąca w ofercie firmy dlatego jeszcze jest mało znana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 09.06.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 hm... pierwsze słyszę a "kilka" już obejrzałam. nie wiesz gdzie w Warszawie można to cudo obejrzeć i jak one wychodzą cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 09.06.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 chyba różnicę w cenie płytek robi również to, że doga jest barwiona w masie stąd jest droższa, bo też jest bezfugowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 09.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 a co myślicie o rovere giallo z Paradyża? Mi się bardzo podobają i na 99% położę je u siebie w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 09.06.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 hm... pierwsze słyszę a "kilka" już obejrzałam. nie wiesz gdzie w Warszawie można to cudo obejrzeć i jak one wychodzą cenowo? Tzn które cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 09.06.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ontario Monocibec ... są już w sprzedaży? chce je na żywca zobaczyć.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 09.06.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja również jestem ciekawa gdzie w Warszawie można te płytki osobiście pomacać.A może ktoś w W-wie widział Castelvetro MISINGI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 09.06.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Błagam... już zadnych dodatkowych płytek!!! ja się wykończę... już byłam zdecydowana a tu następne;)) wykończę się... szkoda że tak naprawdę w jednym miejscu nie ma iluś tam rodzajów gresów tylko trzeba biegać i biegać żeby zobaczyć gres na żywo...te castelvetro też niezłe...buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 09.06.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 mefiko...wrrr...a niech Cię cholera;)) piękny ten gres... moja doga jest w niebezpieczeństwie;)) jak tylko znajdziesz je w Warszawie daj znać zaraz polecę obejrzeć.. wszystkie kolorki są piękne no i tańsze od dogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 09.06.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ontario Monocibec ... są już w sprzedaży? chce je na żywca zobaczyć.. dzieki Ontario Monocibec jest w salonie Yeti w TTW Opex w Al. Jerozolimskich Natomiast Doga Sandal jest tylko i wyłącznie na Warszawa, ul. Bartycka 24/26 Hala 3B, pawilon 220 tel. 22 559 10 56, MISE łazienki - Doga Sandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 09.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja również jestem ciekawa gdzie w Warszawie można te płytki osobiście pomacać. A może ktoś w W-wie widział Castelvetro MISINGI? Na zdjęciach wygląda ładnie Widział je ktoś w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 10.06.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 a to moje: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/Cq8EbDVGI8SrB5wZyB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/C02aYf7zhB3yjUFEPB.jpg po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na czarną fugę, która wg mnie na czarną nie wygląda;) basbur, mogę prosić Cię o wklejenie zdjęcia gotowej podłogi, jeżeli już jest wahamy się pomiędzy serenissima golden saddle a serenissima country saddle i liczę że Twoje zdjęcia pozwolą nam podjąć decyzję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 11.06.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Błagam... już zadnych dodatkowych płytek!!! ja się wykończę... już byłam zdecydowana a tu następne;)) wykończę się... szkoda że tak naprawdę w jednym miejscu nie ma iluś tam rodzajów gresów tylko trzeba biegać i biegać żeby zobaczyć gres na żywo...te castelvetro też niezłe...buuu No, witaj w klubie RENA RENA... Ja mam już dwa razy byłam zdecydowana, że kupuję te i żadne inne, a tu ciągle ktoś podrzuca nowe cudo.. Castelvetro MISINGI ma w łazience położone annNS2, wyglądają nieźle. Ale gdzie je można zobaczyć na żywo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 11.06.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 dzisiaj widziałam na żywo dogę...byłam cały czas zdecydowana na sandala ale tobacco też sa super. sandal wygląda troszkę inaczej niż w necie, ale generalnie gres jest super... co więcej sympatyczna bardzo profesjonalna Pani- chyba właścicielka wypożyczyła nam próbniki do domu żebyśmy mogli się zastanowić i obejrzeć w świetle dziennym, przy gwiazdach i lampce chyba )ale to bardzo miłe z jej strony.. ponadto poleciła nam jeszcze płytki do łazienki i pożyczyliśmy próbniki ... płytki są ogromne, w ogóle nie brałam takich pod uwagę... tak więc mogę sobie przemyśleć, porównać i zastanowić się na spokojnie... mefiko.. wpadaj do mnie.. wymienimy poglądy... a jeszcze jedno.. po drodze poszłam zobaczyc jeszcze nova bell, grespanię i kilka innych i powiem że doga bije wszystkie na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 11.06.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 mefiko podrzuc mi linka do annNS2 bo na żywo ich nigdzie nie ma a chce zerknąć... a TY jakich szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.06.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 dzisiaj widziałam na żywo dogę...byłam cały czas zdecydowana na sandala ale tobacco też sa super. sandal wygląda troszkę inaczej niż w necie, ale generalnie gres jest super... co więcej sympatyczna bardzo profesjonalna Pani- chyba właścicielka wypożyczyła nam próbniki do domu żebyśmy mogli się zastanowić i obejrzeć w świetle dziennym, przy gwiazdach i lampce chyba )ale to bardzo miłe z jej strony.. ponadto poleciła nam jeszcze płytki do łazienki i pożyczyliśmy próbniki ... płytki są ogromne, w ogóle nie brałam takich pod uwagę... tak więc mogę sobie przemyśleć, porównać i zastanowić się na spokojnie... mefiko.. wpadaj do mnie.. wymienimy poglądy... a jeszcze jedno.. po drodze poszłam zobaczyc jeszcze nova bell, grespanię i kilka innych i powiem że doga bije wszystkie na głowę Byłaś na Batyckiej w Mise Łazienki? To weź teraz próbnik Doga i podjedź z nim do Yeti w TTW Opex Ja tak zrobiłem i wybrałem Ontario Monocibec a już byłem zdecydowany na Doga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 12.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 tak, byłam w mise na Bartyckiej (dzięki za namiary;) dogi mają to do siebie że nie są ciepłymi kolorami czyli tak naprawdę sandal to takie drewno dąb rustykalny lub coś innego dębowego... ale ontario też nie ma zbyt dużej gamy kolorów ... a dlaczego jednak u Ciebie ontario wzięło górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 12.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 każde ma plusy i minusy, nie znam ontario, ale doga gatunkowo jest super i to najważniejsze, może ja osobiscie wolałabym cieplejszy kolor, stąd jak pisałam wcześniej kolory na żywo okazały sie inne niż w necie, ale nie chce z kolei brać jakiejś lipy która będzie miała ciepły kolor ale dalej będzie płytką..w necie jeszcze podobały mi sie te o których pisała mefiko Castelvetro MISINGI ale na żywca może też wyglądać inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 12.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 odaro wrzuć jakąś fotkę z tymi Twoimi ontario.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts