Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PŁYTKI DREWNOPODOBNE, imitujące drewno - zdjęcia, układanie, jakie wybrać?

iga9

Recommended Posts

ja jeszcze zastanawiałam się nad grespanią escandinavia ale doga wydała mi się jednak ładniejsza..bardziej matowa... a gdzie na bartyckiej jest doga ? jakie płytki odaro polecasz... matowe i niepowtarzalne jeśli chodzi o wzór na płytce...wydawało mi się że te portobello takie piękne... okazały się bardzo srednie.. teraz jestem nakręcona na tę dogę;) jest więcej niz 1 kolor tych płytek...

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja jeszcze zastanawiałam się nad grespanią escandinavia ale doga wydała mi się jednak ładniejsza..bardziej matowa... a gdzie na bartyckiej jest doga ? jakie płytki odaro polecasz... matowe i niepowtarzalne jeśli chodzi o wzór na płytce...wydawało mi się że te portobello takie piękne... okazały się bardzo srednie.. teraz jestem nakręcona na tę dogę;) jest więcej niz 1 kolor tych płytek...

Widziałem Grespania Escandinavia na żywo nie są brzydkie są też matowe ale mnie osobiście najbardziej podoba się płytka

Ontario firmy Monocibec

Jest od miesiąca w ofercie firmy dlatego jeszcze jest mało znana.

Błagam... już zadnych dodatkowych płytek!!!;) ja się wykończę... już byłam zdecydowana a tu następne;)) wykończę się... szkoda że tak naprawdę w jednym miejscu nie ma iluś tam rodzajów gresów tylko trzeba biegać i biegać żeby zobaczyć gres na żywo...te castelvetro też niezłe...buuu

a to moje:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/Cq8EbDVGI8SrB5wZyB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/C02aYf7zhB3yjUFEPB.jpg

po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na czarną fugę, która wg mnie na czarną nie wygląda;)

basbur, mogę prosić Cię o wklejenie zdjęcia gotowej podłogi, jeżeli już jest :) wahamy się pomiędzy serenissima golden saddle a serenissima country saddle i liczę że Twoje zdjęcia pozwolą nam podjąć decyzję :)

Pozdrawiam

Błagam... już zadnych dodatkowych płytek!!!;) ja się wykończę... już byłam zdecydowana a tu następne;)) wykończę się... szkoda że tak naprawdę w jednym miejscu nie ma iluś tam rodzajów gresów tylko trzeba biegać i biegać żeby zobaczyć gres na żywo...te castelvetro też niezłe...buuu

No, witaj w klubie RENA RENA...

Ja mam już dwa razy byłam zdecydowana, że kupuję te i żadne inne, a tu ciągle ktoś podrzuca nowe cudo..

Castelvetro MISINGI ma w łazience położone annNS2, wyglądają nieźle. Ale gdzie je można zobaczyć na żywo??

dzisiaj widziałam na żywo dogę...byłam cały czas zdecydowana na sandala ale tobacco też sa super. sandal wygląda troszkę inaczej niż w necie, ale generalnie gres jest super... co więcej sympatyczna bardzo profesjonalna Pani- chyba właścicielka wypożyczyła nam próbniki do domu żebyśmy mogli się zastanowić i obejrzeć w świetle dziennym, przy gwiazdach i lampce chyba ;))ale to bardzo miłe z jej strony.. ponadto poleciła nam jeszcze płytki do łazienki i pożyczyliśmy próbniki ... płytki są ogromne, w ogóle nie brałam takich pod uwagę...;) tak więc mogę sobie przemyśleć, porównać i zastanowić się na spokojnie... mefiko.. wpadaj do mnie.. wymienimy poglądy...

a jeszcze jedno.. po drodze poszłam zobaczyc jeszcze nova bell, grespanię i kilka innych i powiem że doga bije wszystkie na głowę;)

dzisiaj widziałam na żywo dogę...byłam cały czas zdecydowana na sandala ale tobacco też sa super. sandal wygląda troszkę inaczej niż w necie, ale generalnie gres jest super... co więcej sympatyczna bardzo profesjonalna Pani- chyba właścicielka wypożyczyła nam próbniki do domu żebyśmy mogli się zastanowić i obejrzeć w świetle dziennym, przy gwiazdach i lampce chyba ;))ale to bardzo miłe z jej strony.. ponadto poleciła nam jeszcze płytki do łazienki i pożyczyliśmy próbniki ... płytki są ogromne, w ogóle nie brałam takich pod uwagę...;) tak więc mogę sobie przemyśleć, porównać i zastanowić się na spokojnie... mefiko.. wpadaj do mnie.. wymienimy poglądy...

a jeszcze jedno.. po drodze poszłam zobaczyc jeszcze nova bell, grespanię i kilka innych i powiem że doga bije wszystkie na głowę;)

Byłaś na Batyckiej w Mise Łazienki?

To weź teraz próbnik Doga i podjedź z nim do Yeti w TTW Opex

Ja tak zrobiłem i wybrałem Ontario Monocibec a już byłem zdecydowany na Doga. :)

tak, byłam w mise na Bartyckiej (dzięki za namiary;) dogi mają to do siebie że nie są ciepłymi kolorami czyli tak naprawdę sandal to takie drewno dąb rustykalny lub coś innego dębowego... ale ontario też nie ma zbyt dużej gamy kolorów ... a dlaczego jednak u Ciebie ontario wzięło górę?

każde ma plusy i minusy, nie znam ontario, ale doga gatunkowo jest super i to najważniejsze, może ja osobiscie wolałabym cieplejszy kolor, stąd jak pisałam wcześniej kolory na żywo okazały sie inne niż w necie, ale nie chce z kolei brać jakiejś lipy która będzie miała ciepły kolor ale dalej będzie płytką..w necie jeszcze podobały mi sie te o których pisała mefiko Castelvetro MISINGI ale na żywca może też wyglądać inaczej..