odaro 12.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 tak, byłam w mise na Bartyckiej (dzięki za namiary;) dogi mają to do siebie że nie są ciepłymi kolorami czyli tak naprawdę sandal to takie drewno dąb rustykalny lub coś innego dębowego... ale ontario też nie ma zbyt dużej gamy kolorów ... a dlaczego jednak u Ciebie ontario wzięło górę? Wg mnie Doga jest fajna ale bardziej pasuje do pomieszczeń użytkowych typu sklep, kawiarnia no i słabo imituje drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 odaro wrzuć jakąś fotkę z tymi Twoimi ontario.. Jeszcze nie mam czekam na projekt. U mnie 100m2 na parterze będzie w Ontario + Villa Imperaile Apparici. Projektantka ma to ładnie skomponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 12.06.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 ja chyba zdecyduję się na dogę... jeśli dostanę dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 12.06.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 RENA RENA dla mnie Doga trochę za droga, w tej cenie ja bym już dawno wzięła Porcelanosa Vintage.Ja szukam najmniej postarzane, w ciepłym odcieniu (będzie zestawiony z zimną szarością).Osobiście, odpowiadają mi odcienie WOODENTIC, ale tych płytek nie kupię.Podrzucam link do annNS2http://forum.muratordom.pl/member.php?126417-annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Porcelanosa Vintage też jest bardzo droga.Myśle, że rovere giallo Paradyża mają te wszystkie cechy , o których piszecie i są duzo tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 13.06.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 wszystkie najlepsze cechy za najniższą cenę?... nie wierze w takie cuda... zresztą wystarczające dla mnie w tym momencie jest dla oceny tych płytek to co napisałas w swoim dzienniku... ze w jednej paczce są różne kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Rena tak napisałam bo nie miałam wtedy świadomości, ze tylko noce by my way z Paradyza jest tak zróżnicowana.I nie jest to bynajmniej wada produkcyjna tylko odgórne założenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A to moje W http://images46.fotosik.pl/875/8a42e58edb32eadbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 http://images50.fotosik.pl/927/6b969903aabb5b89med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A co to? Woodenitc ochra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A co to? Woodenitc ochra? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 14.06.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Naprawdę śliczna ta podłoga!Mam nadzieję, że będę mogła sobie na nią pozwolić. Ponadczasowa moda...A cokół jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Naprawdę śliczna ta podłoga! Mam nadzieję, że będę mogła sobie na nią pozwolić. Ponadczasowa moda... A cokół jaki? U mnie będzie drewniany .Jeśli jesteś z małopolski to mogę dać namiar na te płytki są to płytki w drugim gatunku i są naprawde ok pan kaflekarz mi powiedział że w pierwszym spotkał się z gorszymi . Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 17.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 RENA RENA, wybrałaś już coś?Ja jutro jadę jeszcze raz do OPEXu i muszę podjąć już decyzję, które kupujemy.Nie wiem czy dobrze gdzieś wyczytałam, ty również z szarymi płytkami będziesz zestawiała te drewnopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 19.06.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 ja raczej jestem zdecydowana na dogę... aspekt wizualny, to ze są porządnie zrobione i są równe i najważniejsze ze maja stopnice a ja mam schody w domu..wiec te stopnice choc drogie jak cholera beda stanowily komplet...a jakie w tym Opexie chcesz jeszcze zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 19.06.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 i jak mefiko byłąś? zdecydowałaś sie na coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 19.06.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 U mnie będzie drewniany .Jeśli jesteś z małopolski to mogę dać namiar na te płytki są to płytki w drugim gatunku i są naprawde ok pan kaflekarz mi powiedział że w pierwszym spotkał się z gorszymi . Oooo super, drugi gat. to przystępna cena. Ja właśnie nie wiem gdzie się udać na zakupy, żeby nie przepłacać, może internet? Jestem z małej miejscowości w kujawsko-pomorskim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.06.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Oooo super, drugi gat. to przystępna cena. Ja właśnie nie wiem gdzie się udać na zakupy, żeby nie przepłacać, może internet? Jestem z małej miejscowości w kujawsko-pomorskim;) Ja kupiłam przez allegro ale z odbiorem osobistym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 24.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 U mnie będzie drewniany .Jeśli jesteś z małopolski to mogę dać namiar na te płytki są to płytki w drugim gatunku i są naprawde ok pan kaflekarz mi powiedział że w pierwszym spotkał się z gorszymi . a czy ja mogę poprosić na namiary na te płytki? właśnie takich szukam, a jeśli cena atrakcyjna, to już moja wdzięczność będzie jak Wisła szeroka i głęboka... dziękuję z góry i z Krakowa (Przewozu) pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 25.06.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 a tu początek naszej podłogi jeszcze bez fugi Nowa Gala http://i56.tinypic.com/30xikd2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts