Aleksandryta 11.08.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A pokazalabys jeszcze te rovere bianco? Na zdjeciach wylapalam po lewej stronie .... to te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.08.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Aga piękna podłoga:) Będziecie mieć wesoło jak goście będą wam podłogę macali, bo nie uwierzą, że to płytki:D Możesz napisać jaką i ile mm fugi kładliście? Wygląda jakby jej tam w ogóle nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 11.08.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A pokazalabys jeszcze te rovere bianco? Na zdjeciach wylapalam po lewej stronie .... to te? tak, to te niestety mam słabe zdjęcie, a na budowie będę dopiero w przyszłym tygodniu.... fugi są Mapei, brąz i karmel, chyba 1,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 11.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Mój brudny Paradyż A mnie zaciekawiło to przejście płytek Noce Naturale w Bianco. Co tam masz położone? Masz jakieś zdjęcie ze zbliżeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 11.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Tam jest położona mozaika noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 11.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Tam jest położona mozaika noce [ATTACH=CONFIG]69663[/ATTACH] Czy tak jest rzeczywiście to jest mozaika Noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ma ktoś rovere naturale lub rovere giallo - my way z Paradyża? ja już mam tzn. wczoraj przyjechały 42 paczki w największym rozmiarze giallo, zastanawialiśmy się tez nad woodentic'iem, ale po przyłożeniu obok siebie rovere giallo i woodentic'a ten drugi odpadłw przedbiegach (mimo, ze niższa cena kusiła ) zastanawialiśmy sie tez nad noce ale przy duzej płytce (bo taką chcieliśmy) i niezbyt wielkich powierzchniach salony, kuchni, wiatrołapu i przedpokoju obawialismy sie zbyt dużych kontrastów w zasadzie szkoda, ze nie ma czegoś pomiędzy giallo a noce, choć bałem sie też ze rovere giallo będzie zbyt jednolite, mdłe i zlewające się, ale po rozłozeniu dwóch paczek na podłodze wygląd mnie zadowala (mam nadzieję, że po ułożeniu całości też to powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 12.08.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak, rzeczywiście - moziaka - tu jeszcze bez fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.08.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 widziałam płytki ceramstic florestacuuuudne sąmatowe, z wyrazna strukturą, nie sa gładkie tylko takie jakby złobienia są,http://www.ceramstic.com.pl/floresta.htmlczy ktoś ma jakies dozwiadczenia z ceramstickiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.08.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 widziałam płytki ceramstic floresta cuuuudne są matowe, z wyrazna strukturą, nie sa gładkie tylko takie jakby złobienia są, http://www.ceramstic.com.pl/floresta.html czy ktoś ma jakies dozwiadczenia z ceramstickiem?? Jeżeli mają tłoczenia to na taras super. Chluśniesz z wiadra, szczotą poprawisz i po sprawie. W domu mogą być kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.08.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak, rzeczywiście - moziaka - tu jeszcze bez fugi Masz ogrzewanie podłogowe tam gdzie masz położne płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 12.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mój brudny Paradyż I tak juz Ci zazdroszczę. My będziemy tą płytkę (na 99%) kładli dopiero za parę miesięcy. Jakbyś miała jeszcze jakieś fotki przy innym świetle to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 12.08.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ja już mam tzn. wczoraj przyjechały 42 paczki w największym rozmiarze giallo, zastanawialiśmy się tez nad woodentic'iem, ale po przyłożeniu obok siebie rovere giallo i woodentic'a ten drugi odpadłw przedbiegach (mimo, ze niższa cena kusiła ) zastanawialiśmy sie tez nad noce ale przy duzej płytce (bo taką chcieliśmy) i niezbyt wielkich powierzchniach salony, kuchni, wiatrołapu i przedpokoju obawialismy sie zbyt dużych kontrastów w zasadzie szkoda, ze nie ma czegoś pomiędzy giallo a noce, choć bałem sie też ze rovere giallo będzie zbyt jednolite, mdłe i zlewające się, ale po rozłozeniu dwóch paczek na podłodze wygląd mnie zadowala (mam nadzieję, że po ułożeniu całości też to powiem ) edde, możesz wrzucić jakąś fotkę rozłożonych płytek? Plizzzz Ja w poniedziałek najpóźniej muszę zamówić i jeszcze się biję z myślami, czy brać tę największą czy 15x90. Trochę się boję nierówności. Sprawdzałeś te płytki pod tym kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 12.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 fotkę, hmm, no zobaczę co się da zrobić, bo to co miałem rozłożone już poskładane i spakowane na wolną chwile do układania czekają, a w poniedziałek jeszcze weekend to masz czas do wtorku co do nierówności to jeżeli chodzi o wymiary to wydaje sie być ok, tym bardziej ze są rektyfikowane, jeżeli chodzi o to "płaskość", słynne łódkowanie to i owszem trzymana w pionie płytka jakąś odchyłkę ma ale przy wymiarze 120cm nie może być inaczej, to co namacalnie zauważyłem to płytka w rękach daje się "wyginać" na tyle, że bez problemu się w rekach prostuje (to chyba zaleta 120cm - nie wiem czy w mniejszych wyłódkowanych płytkach tak łatwo to zrobić), w sklepach przykładałem do siebie my waye i woodentic to ten drugi mimo mniejszego rozmiaru łódkę ma dwa razy wiekszą jeżeli masz dobrego fachowca to nierówności się nie bój, natomiast jeżeli ułoży ci to partacz, który będzie końcami płytkę dociskał i w cegiełkę układał to i mniejszy format nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 13.08.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Masz ogrzewanie podłogowe tam gdzie masz położne płytki. Tak,na całym parterze mamy podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Tak,na całym parterze mamy podłogówkę A jakie masz szerokości fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 15.08.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Fuga 0,5 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 15.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Fuga 0,5 cm:) Nie boisz się ... wymagana to 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 15.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Przecież napisała 0,5 cm, czyli 5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 15.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Przecież napisała 0,5 cm, czyli 5 mm Hymm... na zdjęciu nie wygląda na 5mm tylko znacznie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts